Taikuri-Jorilla missiseuraa!

Jori Kopponen 220pxMenevä sinkkutaikuri Jori Kopponen on Hymyn saamien tietojen mukaan löytänyt rinnalleen viehättävää naisseuraa.

7 päivää -lehti uutisoi pari kuukautta sitten Kopposen ja hänen Hanna-nimisen ystävättärensä erikoisen ”ystävyyspohjaisen seksisuhteen” tulleen tiensä päähän, mutta nyt pikkulinnut visertävät tunnetusti vaaleasta naiskauneudesta pitävän Jorin löytäneen rinnalleen missifinalistin.

Hymy on saanut Itämeren aalloilta useita vinkkejä, joissa kerrotaan Jorin viihtyneen Suomen seksikkäin tavis -finaalissa kilpailleen helsinkiläisen parikymppisen blondiinin, Kirsikka Katajan seurassa. Kopponen on esiintynyt jo viikkotolkulla Silja Linellä omassa taikurishows´saan, ja hänet on bongattu vaalean kaunottaren kanssa useampana iltana.

-Kopposen show on aivan mahtava, ja hänessä näyttää olevan nyt jotain erityistä draivia. Mahtaako johtua romantiikasta, Hymylle arvuutellaan.

Kopponen oli kihloissa stand up -koomikko Krisse Salmisen kanssa, mutta avoliitto päättyi eroon vuonna 2007. Heillä on yhteinen poika, Eelis.

Eron jälkeenkin pari on pysytellyt ystävinä. Kopponen on ollut tuttu näky yöelämässä ja viihtynyt varsinkin malli- ja missineitokaisten piirittämänä.

Kirsikan Youtube-videoita voit klikata tuolta:

http://youtube.com/watch?v=9fG1Jh6Dy2I

http://youtube.com/watch?v=wEzxPzGABlE

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jori Kopponen, Kirsikka Kataja, Krisse Salminen, Suomen seksikkäin tavis

Kommentit

Viime viikon OHO lehdessä Jori Kopponen kehuu Kirsikka nimistä tyttöä, jokaisella kuulemma pitäisi olla tälläinen…jaaa…ja valokuva kyseisestä tytöstä on otettu Jorin sängyllä…

Jori on hyvä ystävä Seiskan yhden toimittajan kanssa. Miten on, kun Jori saa Seiskapäiväässä niin hyvää julkisuutta koko ajan? Suojellaanko häntä?

eipä ollut hääppönen kyllä Krisse on nätimpi, toisaalta en ymmärrä mikä tuossakin juipissa kiinnostaa, mutta mähän olenkin mies.

Joo, no ei ole mitään uutta, herralla vaan on yleensä about 10 neitokaista kierrossa, ja kaikki neidit luulee olevansa hänen ainoa tyttöystävänsä! Faktaa.

Oma kommentti