Taina Rajalan julma kohtalo koskettaa – tunnetko sinä vankilassa syyttömänä istuneen!

Taina RajalaTaina Rajala kertoo maaliskuun Hymy-lehdessä koskettavasta kohtalostaan. Se on saanut paljon myötätuntoa Hymyn verkkosivuilla. Rajala istui lähes puoli vuotta syyttömänä ja murhaepäiltynä, kunnes niin käräjä- kuin hovioikeuskin vapautti hänet.

Tällä välin pahin oli jo tapahtunut. Lapset oli viety, koti samoin – myös työpaikalle piti jättää hyvästit. Kotiin päästyä tuli myös tieto isän kuolemasta.

Tainan tapauksessa kyse oli hänen avomiehensä kohtalosta. Tämä löydettiin rajusti hakattuna ja tapettuna. Tainaa epäiltiin, mutta syylliseksi paljastui pian Tainan parikymppinen poika. Taina menetti siis vielä poikansakin, vankilaan.

Mitä ajatuksia Tainan kohtalo sinussa herättää? Oletko kokenut itse jotain vastaavaa, tai onko tuttavasi joutunut vangituksi perusteilla, jotka myöhemmin osoittautuivat vääriksi. Kommentoi!

Lue koskettava juttu maaliskuun Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Taina Rajala

Kommentit

Miksi yo.jutussa on miehen kuva kun Taina nimisestä naisesta puhutaan ! Mahoton virhe tullu !

Sydän tietää totuuden ja peili ei valehtele!!! Varmaan mies on juonut paljon ja kohdellut Tainaa ja lapsia ala-arvoisesti.. Miehellä oli omia hämäräbisneksiä.. olisi heivannut ukon menemään.. Ja Toni on aikansa kuunnellut riitoja ja pinna palanut.. Täytyy muistaa, että tuollaiseen tekoon pystyvä ihminen on aina vakavasti sairas mieleltään.. Mutta ovat saaneet kärsiä omaisetkin.. Tainan vanha äiti ja edesmennyt isä, sekä muut sukulaiset.. Ja lapset mukana.. Leima on ikuinen otsassa joidenkin silmissä.. Sen karistaminen voi olla tosi vaikeaa.. Tärkeää olisi hoitaa itseään.. Kyllä yläkerrassa kaikki lopulta joutuvat sen totuuden eteen!!!! Itselleen on joskus vaikeaa olla rehellinen.. Kovia ovat kokeneet myös edesmenneen miesystävän omaiset…. Tässä on niin monta moneksi!!! uskon, että oikeus lopulta tapahtuu..

Ensinnäkään ko nainenei todellakaan ole millään lailla syytön, eli otsikossa virhe. Jos on paikanpäällä katsomassa, kun omaa miestä julmasti pahoinpidellään, eikä tee yhtään mitään tilanteen auttamiseksi, EI TODELLAKAAN ole syytön!!!!! Huhhuhh niitä ihmisiä, jotka tuollaista säälii..

”Uhrin poikapuoli 21-vuotias Toni Kai Kristian Harhala ja tämän vuotta nuorempi kaveri Kimi Michael Hagelin tuomittiin murhan ohella kolmesta hautarauhan rikkomisesta.”

Erittäin maukas uutinen.

Olipas hänellä mukava poika, kun antoi tämän äidilleen tapahtua.

Olikos tämä se harhalan-tapaus?
kyllähän se epäilyksiä herättää jos ei poliisille ilmoita että kroppa makaa kämpässä.
Mutta ei se tietenkään oikeuta ketään syyttömänä vangitsemaan.
Rahalla ei voi korvata menetettyä aikaa, ja elämää.

tämähän se on valio esimerkki oikeiusvaltiomaasta jota se suojeluskuntahallitus markkinoi

Oma kommentti