Takavuosien tv-tähti Marjo Niittyviita osui rikospaikalle Lahdessa: ”Juoksimme karkuun tuhatta ja sataa…”

Varastetulla pakettiautolla poliiseja paennut huumaantunut mies kaahasi holtittomasti pitkin kuntopolkua Lahden Radiomäellä pari päivää sitten. Myös takavuosien tv-tähti, Supermarjona tunnettu Marjo Niittyviita kertoo joutuneensa vaaraan rikospaikalla.

-Järkyttävä tilanne Radiomäellä, nuori kuski kaahasi mustalla Mersun pakettiautolla jäätävää vauhtia hautausmaan ohi ja pakeni takaa-ajavia poliisiautoja parkkipaikan läpi ja lähti kaahaamaan suosittua ulkoilureittiä eteenpäin. Kaksi futispoikaa oli todellisessa vaarassa parkkipaikalla. Samoin minä, mieheni ja lapsemme olimme muutaman metrin päässä kaahaajasta ja juoksimme karkuun tuhatta ja sataa, Niittyviita avautuu somessa.

-Tällä kertaa henkilövahingoilta säästyttiin, mutta kauhulla mietin, mitä olisi voinut sattua. Tällä alueella liikkuu paljon lapsia keskenään, eläkeläiset nauttivat siellä luonnonrauhasta ja yleisurheiluryhmät verryttelevät ja kisaavatkin tällä alueella. Toivottavasti alueelle saadaan betoniporsaat tulevaisuudessa, Niittyviita ehdottaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: poliisi, Marjo Niittyviita, Supermarjo, Lahti, huumekuski

Kommentit

Oma kommentti