Taksikuski tarrasi Marika Fingerroosiin kiinni: ”Jos kerrot, jätän sut metsätielle”

Kohukaunotar Marika Fingerroos avautuu Hymyn painetussa lehdessä taksikuskista, joka ahdisteli häntä.

-Tulin baarista kotiinpäin viisi vuotta sitten Vaasassa, kun taksikuski alkoi kosketella reittä. Sanoin että lopettaa nyt heti, ja silloin hän suuttui. Hän uhkasi jättää minut metsätielle, jos kerron tästä eteenpäin. Lupasin olla hiljaa ja pääsin lopulta kotiin, Marika kertoo Hymyssä.

Hän soitti kotoaan taksikuskin pomolle.

Marikaa on ahdisteltu loputtomasti. Hän paljastaa Hymyssä seitsemän törkeintä tapausta aasta ööhön. Mukana on ex-kansanedustajaa, superpoliitikkoa, moottoriurheilutähteä ja portsaria. Myös työhaastattelija ehdotteli Marikalle.

 

Teksti:Hymyn toimitus, Mia Heikkilä
Avainsanat: Marika Fingerroos, ahdistelu

Kommentit

Se on kumma,kun ite ollaan tyrkyttämässä utareita ja persettä joka kuvassa/paikassa. Sitten,kun joku niistä ”innostuu”, niin kauheeta kauheeta!!! Sitähän sä just sillä tyrkyttämiselläs haluut! Miesten huomiota! Pitäisikö pikkusen katsoa itsekin peiliin?

Huh huh… Tarrasi kiinni = kosketteli reittä… Just…ja itessä ei varmaan ollu mitään vikaa? Kestikö viisi vuotta hokata mitä tapahtu? Säälittävä tyrkky!

”Hän uhkasi jättää minut metsätielle, jos kerron tästä eteenpäin.”

Olipa kauhea uhkaus. Olettiko kuski, että kaunotar jatkossakin käyttäisi hänen kyytiään, vai olisiko kotoa hakenut metsätielle jätettäväksi?

Oma kommentti