Tällä kropalla tienataan 2,5 miljoonaa vuodessa!

Meille joillekin ehkä jopa tuttu 21-vuotias brasilialainen Gina Tricot -malli Emanuela de Paula näyttää uskomattoman hyvältä vaaleanpunaisissa alusvaatteissaan! Vai mitä olet mieltä?

Nuoresta iästään huolimatta tämä säihkysääri on jo aika konkari alallaan, sillä hän on poseerannut useiden kuuluisien lehtien sivuilla. Niinikään hän oli vuonna 2009 yhdenneksitoista parhaiten palkattu supermalli maailmassa. Typy tienasi vaatimattomat 2,5 miljoonaa dollaria!

Mallinuralle Emanuela päätyi jo 9-vuotiaana, kun paikallinen supermarket buukkasi hänet mainokseensa. 15 vuoden iässä neiti kolkutteli jo useiden mallitoimistojen ovilla, kunnes Marilyn Agency otti hänet listoilleen. Hyvä että ottikin, muuten olisimme jääneet paitsi näistä upeista alusvaatekuvista!
 
Tsekkaa tämä typy:

http://celebslam.celebuzz.com/2010/12/emanuela-de-paula-gorgeous.php

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Emanuela de Paula

Kommentit

4.

Keskinen ei saa römpsää ku rahalla, onneton äijä.

20.12.2010 klo 13.28, reiska (vierailija)

haha! keskinen saa keneltä vaan, äijä vaan on niin hemmetin nirso.

KUKA KATSOO NIIN TARKKAAN, ETTÄ HUOMAA NÄPYT HOUSUJEN ALLA? EN TIEDÄ, MUTTA NIIN NÄKYY!! HYI HELV.. TOSI SEKSIKÄSTÄ. ÖRPS.

Pirun kaunis on toi brassi…ei voi muuta sanoa, toista verrattuna näihin kalkkilaivan-kippareihin. Tosta friidusta löytyy tyyliä ja on kaunis ruskettuneen ihonsa kanssa.

Mutta Johanna Tukiaisen kropalla tienataankin ainakin 9 miljoonaa vuodessa….kaupanpäälle saa suuren annoksen glamouria. Toi 9 miljoonaa on vissiin ruplaa.

Pimppikarvat leikattu pois ja bikinialaosan läki näkyy näppyjä. Oiskohan karvatupentulehdus. Ei kiinnosta.

VARMAAN TIENESTIT OVAT KOVEMMATKIN JAHKA YMMÄRTÄÄ RAHASTAA RIEMULIITERINSÄ KÄYTÖSTÄ NOITA LIIKEMIEHIÄ…

Mikäs sen parempi synttärilahja omalle lapselle kuin potentiaalisesti kuolemaan johtava ei lääketieteellisiin syihin perustuva leikkaus.

Tämä taitaa olla se typy, joka sai 15 vuotiaana vanhemmiltaan synttärilahjaksi silikonit. Se taas on ihan yleinen tapa Brasiliassa.

Siinähän olisi ollut Vesa Keskiselle kunnon kinkku. Ei tuo sen Ghanan ihme niin vakuuttava ole, hehkutuksesta huolimatta, heh.

Oma kommentti