Tällä miesjulkulla on vauvakuume!

Antti KurhinenBB-Antti on raapustellut jo pitkään twitter-sivuillaan siitä, kuinka elämä potkii päähän, eikä mikään tunnu menevän hyvin – ei sitten mikään.

Nyt on kuitenkin ääni kellossa muuttunut radikaalisti! Antti hehkuttaa tuntevansa olonsa onnelliseksi pitkiin aikoihin ja vihjailee jopa pienestä vauvakuumeesta.

Täh?

-Mä tahdon vaihtaa auton, elämäntyylin, kaiken! Oon liian vanha entiseen elämäntyyliin ja kyllästynyt. Nyt perhe- ja muut arvot alkaa olla se, mitä haluan enemmän.

Enää puuttuu vain se, jonka kanssa perustaa perhe ja saada niitä lapsia. Mutta sekään ei taida olla enää suuri huoli, Antilla näyttää nimittäin olevan vientiä suuntaan jos toiseen.

-Toivottavasti hän pitää lupauksensa ja pääsemme yhdessä toteuttamaan kaikkea mistä voi unelmoida…, Antti tweettaa.

Kuka?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen

Kommentit

LOPETTAKAA NÄISTÄ WANNABE TYYPEISTÄ KIRJOITTAMINEN!!! Todella säälittävää, että yksikään näistä BB ”tähdistä” pääsee millään tavalla jatkamaan ”julkista uraansa”, ja kaikista säälittävintä on, että yli vuosi näiden turhimoiden poistuttua ”talosta” heistä vielä puhutaan. EIKÖ TEILLÄ OIKEASTI OLE MUUTA KIRJOITETTAVAA??? EIKÖ??? VASTATKAA HYMY??? VASTATKAA SEISKA??? VASTATKAA!!?! Ja jos vastaus on, että ”ei”, niin miksi ei? Onko Suomi oikeasti niin ankea maa, että nämä mitättömyydet myyvät suurimman osan teidän lehdistänne??? Osoittakaa, etteä pärjäätte ilman näiden turhimoiden julkisuutta – tehän nämä luuserit olette luoneet ja tuoneet esille!!!

…lapsiparkaa, joka kummallekaan noista beebeeääliöistä syntyy =(

Antti on fiksu kaveri. Ja fiksut pärjää aina. Tsemppiä, Anakonda! 🙂

Hennan kanssa ovat yhteen palaamassa. Molemmat puhuvat haluavansa korjata asiat

Onhan näitä äitejä, esim. Tunkiaisen systerit ja BB-talosta lempatut vosunalut.

Hennahan se. Samanlaista tekstiä kirjoittaa omassa Twitterissään.. Täähän niin tiedettiin, rahaa on saatava keinolla millä tahansa..

eiköhän se oo henna niinkun on ollut kokoajan, piti vaan saada palstatilaa ja kokkelirahaa niin piti näytellä oikein ’avioero’ medialle…

Tällä vaihtuu fiilikset näköjään viikon välein. Luultavasti vuoden päästä on taas vaan dokaaminen ja baarit mielessä. Toivottavasti ei ehdi jatkaa sukua sitä ennen.

Kuka tuolle lapsen uskaltaa synnyttää? Saattaisi luunapin sijaan saada nyrkistä. Toivon että en joudu kyseisiä uutisia koskaan näkemään 🙁

Oma kommentti