Tällainen on Johanna Tukiaisen miesystävä!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on tapaillut jo jonkin aikaa ruotsalaista liikemiestä nimeltä Ingo. He viettivät romanttisen uuden vuoden Sveitsissä ja Italiassa. Nyt pariskunta jatkaa hiljalleen toisiinsa tutustumista.

Mutta millainen salaperäinen Ingo sitten on?

-Hän on 194-senttinen, 45-vuotias herrasmies Ruotsista. Lempiharrastuksiin kuuluu matkustelu ja golf. Se mikä sai minut kiinnostumaan alun alkaen hänestä on se, että meillä on samanlaisia tulevaisuudensuunnitelmia ja toiveita. Tällä tarkoitan perheen perustamista, Johanna kertoo.

Lisää Ingosta ja Johannasta helmikuun Hymyssä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Ingo

Kommentit

Jos T. on elätti, niin mikäs siinä.
Elättäjä ratkaisee, kuka on elätti.
Ojossa olevista käsistä ei ole pulaa, ja Turska haalii vielä lisää,
tosin vain ryöstösaaliilla elätettäviksi, kun taas julkkuamme
hyysättäneen vapaaehtoisesti, jolloin moitittavaa ei oikeastaan ole.

…ja sitten johanna heräsi ja päästi kissan ulos 🙂

voe voe tukiainen kympistä vetoa et toi on joku huijaus??ketä lähtee mukaan??

Missäköhän on tämä pingopongo? Liene kukaan koskaan nähnyt?

Onko se myös aivokuollut ja/tai sokea, kun se tuksuun on kajonnu? o.O

Tuksu taida tietää, mitä on rakkaus.. pinnallinen kun on niin taitaa olla arvot rahassa tai oikeastaan Tuksun laskujen maksamisessa.. ”seuralaispalvelua” tavallaan..

Niin siis oliko tämä Johanna vasta kolmekymppinen? Komea on kolmoisleuka ja silmäkulmissa pahemmat rypytykset, kuin 80-vuotiaalla mummollani.

kuhan ingo kuulee tuksuttimen maineen suomessa niin eiköhän se ero tuu nopeammin kuin tuksulle 10 lisäkiloa

Haluako Ingo tosiaan kulahtaneen striparin lastensa äidiksi? Millainen mies tykkää naisesta, joka on näyttänyt kaiken muille mieheille?

Kommentti nro8.
Ns. Sugar daddyt ei ole kiinnostuneita keski-ikää lähestyvistä naisista, kuten Johanna on.

HYVÄ JOHANNA,OOT LÖYTÄNY ITELLES SUGAR DADDYN,JOKA PYSTYY ELÄTTÄMÄÄN PERSAUKISTA PYRKYRIÄ

Juuri nyt se itkee Facebookissa olevansa sinkku.

Ensin BB-Ragnar ilmoitti muuttavansa Ruotsiin ja nyt tämä! Miksi ruotsalaiset vievät Suomelta kaiken hyvän??!!!

Jahans…! Ma olen Jay ja mulla on oma asunto Turkussa. Mulla on oma parkkipaikka kallioluola ja siellä mun Porsche katumaasturi on yo ja kun en ole tyossa pidan vapaa hyvaa aikaa. Toivon etta tukijainen ei enaa soittele mulle kun ei ole yhteista enaa. Lahella satamaa.

Katsokaa tuksun kasvojenväriä, ”luonnollisuutta” parhaimmillaan!!

Kuvia Ingosta!!! vai onko tämä vain Tukiaisen uusin huijaus, koko miestä ei oo olemassakaan, lääkehuuruissa taas vaan jotain valehdellu

hienoa, että tämä herrasmies on herrasmies, ja vieläpä 194 senttiä eikä yhtään yli eikä alle! wau, kuulostaa siis todelliselta unelmien mieheltä. miehenhän tietenkin kuuluu olla sellainen hongankolistaja! varmasti mies on yhtä tyylikäs kuin johanna, sillä eihäön johannan kaltainen tyyli-ikoni voisi huolia itselleen ketä tahansa! johannalla aina huoliteltu meikki ja mahtava tyylitaju. ehkäpä me pian näemme tämän miehen, josta johanna nyt hehkuttaa.

Upeeta! Näin tämä mediaboikotin julistanut daamimme, joka juurikin tänään bailaa stadissa ja ilmoitti olevansa sinkku baanalle lähtiessään… Hyvin menee, ”herrat” nauraa!

Oma kommentti