Maisa esiintyy Discovery plussan Gossip Moms Suomi -ohjelmassa.

Tällaisena et ole Maisa Torppaa koskaan nähnyt – itkee hysteerisenä: ”Olen loppu tähän”

Maisa Torppa on yksi eilen Discovery+:lla alkaneen uutuusrealityn, Gossip Moms Suomen äideistä. Sarjassa seurataan paitsi hänen niin myös tv:stä tuttujen Henna Kalinaisen ja Vilma Karjalaisen äitiyttä.

Torppa puhkeaa avausjaksossa hillittömään itkuun kertoessaan miten hänen raskauteensa on suhtauduttu epäuskoisesti. Moni epäili suoraan, että Torppa feikkaa sympatiaa saadakseen koko odotuksensa.

Erään palstakirjoittajan mielestä Maisalla ei olisi edes oikeutta tulla äidiksi.

– Olen niin loppu tällaiseen. Miten tämmöistä voi edes kestää? Haluaisin elää vaan tavallista elämää mun rakkaimpien kanssa, Maisa selvittää tv:ssä.

Instagram-tilinsä tarinaosuudessa Maisa on vastaillut hänelle lähetettyihin kysymyksiin. Hän sanoo saaneensa perheeltään paljon tukea.

– En haluaisi muistella noita juttuja enää. Tuntuu silti hyvältä, että asiat ovat edenneet, hän kertoo.

Hän haluaa korostaa sarjassa yksityisyyttään. Hän ei näytä lapsia, puolisoaan, perhettään tai ystäviä.


Discovery+

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, Gossip Moms Suomi

Kommentit

Katkeran naisen tilitystä. Mikään ei oikein tahdo onnistua, missä vika?, ettei vaan olisi omassa itsessään?.

Tähän on olemassa erittäin helppo ja toimiva keino eli lopettaa siellä julkisuudessa olonsa eikä joka asiaansa työnnä somekanaville, lopettaa somettamiset ymv niin ei ole ongelmaa mutta kun se ei taida onnistua…

Mitä itkeä yksityisyyttä ja tavallista elämää jos änkee moisiin sarjoihin, olishan sitä voinut kieltäytyä koko sarjasta, turha valittaa jos julkisuudessa haluaa roikkua, tyhmä.

”Hän haluaa korostaa sarjassa yksityisyyttään. Haluaisin elää vaan tavallista elämää mun rakkaimpien kanssa..”

Selvästi näyttelijän lahjoja..Marttyyrina olokon näyttää miellyttävän.. Erittäin hyvä manipuloimaan muita ihmisiä,saa itkut aikaan alta aika yksikön ..

Oma kommentti