Tällaiset pakarat jokainen mies haluaa tyttöystävälleen – katso!

Jessica Skye poseeraa hänestä otetussa kuvasarjassa aivan tietoisena siitä, että hänen ulkoiset avunsa herättävät intohimoja kummassakin sukupuolessa. Naiset ovat kateellisia hänen takalistostaan ja miehet taas tehtaan takuulla sitä mieltä, että juuri tuollaiset pakarat ovat maailman aatelia.

Mutta kuka on tämä nainen? Glamourmalli taas jostain päin maailmaa, mutta kieltämättä nopealla googlettelullakaan Jessicasta ei löydy kovin täydentävää tietomatrikkelia.

Eräällä saitilla Jessican kerrotaan olevan mimmi, joka yhdistää sujuvasti työnsä viihdemaailmassa ja normaalina konttorirottana, mitä kaikkea tämä sitten tarkoittaakaan. Se nyt ainakin on varmaa, että näitä istumalihaksia ei ole konttuurilla hankittu.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jessica Skye

Kommentit

M I N Ä E N E N T O D E L L A K A A N. Ihan vapaasti räppärit sun muut matkija surkimukset saa tuollaiset pitää. Sporttia peliin niin ok.

Vaadin toimittajan nimeä esiin. Kuka on se Hymyn The Peppumies, joka jatkuvasti tekee näitä nostoja hithiphop-sivustolta????

Lisäksi haluan onnitella tätä henkilöä työpaikasta, jossa saa selailla nättien plikkojen kuvia ihan työajalla!

sinäkin tänne kuitenkin tulit ja maksoit mun palkan, kiitos.

joo, todella p#ska ”uutinen”. Joka haluaa katella pakaroita, niin varmaan kattelee sitten ihan kunnon pornoa eikä tälläistä helvetin sontaa.

juu ei kyllä tuollaperällä paljon mielenkiintoa nosteta, kolmannes ainakin pois ja sitten voi jo vilkaista

Oma kommentti