Tälle suomalaisjulkulle tarjottiin levytysdiiliä!

Antti KurhinenAntti Anakonda Kurhinen, BB:n namupoika, kertoo blogissaan, että hänelle on tultu tarjoamaan levystysdiiliä kesken synttärikemujen. Mies ei mainitse kyseisen managerin nimeä, mutta kertoo tämän edustavan Suomen huippuiskelmätähtiä.

-Henkilö on mulle Facebookin ja puhelimen välityksellä tarjonnut manageripalveluja ja ties mitä. Ehdotteli jo, että tekisin kirjallisen sopimuksen puhelimessa! No tähän tietysti nauroin ja vastasin, että en allekirjoita ja tee sopimuksia, ennen kuin tunnen paremmin ja näen oikeesti, mitä olet saanut aikaan, Antti valaisee.

-No, ehkä en enempää kerrokaan, koska tapaaminen oli aika järkyttävä monelta osin! Huuhuh!! Tämän supermanagerin käytös oli kuin teinipojan ensimmäisiä kalsarikännejä pubissa!

Antti paljastaa blogissaan myös tavanneensa synttäreillään vanhan tutun, joka sai hänen päänsä pyörimään.

-Pitkästä aikaa valtava tunnemylläys on vallanut minut ja sydämeni… En tiedä mitä tehdä ja miten päin olla, on vain niin saakelin vaikeeta päättää, että tekeekö mitä sydän sanoo vai järki…
 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen

Kommentit

tuijan meriitit puhdas 0 kuten tällä artistillakin

ei tuire mikään manageri oo, pikkusen yhden ihmisen ohjelmatoimisto…

Noo joo-o… Voin kertoa, että minullekin on tullut baarissa ”huipputuottaja” joka on ”viime vuodet työskennellyt New Yorkissa” ehdottamaan levytyssopimusta. Ihan kirjoitti nenäliinaan yhteystietonsa.

Tuikkuhan edustaa näitä artisti maksaa -tyyppisiä sopimuksia, joissa artisti maksaa ”managerille” kiinteän kuukausimaksun ja ”manageri” puuhastelee kaikkea kivaa vailla minkäänlaista tulosvastuuta. Onneksi esim. Kolme ja vara ehti purkaa sopimuksen ennen kuin ehti maksaa mitään Tuikkuselle.

Kyllä se on Tuikku….Tuikkuhan jo mainosti blogissaan, että aikoo luoda suomalaiselle huippu julkkikselle, en kyllä käsitä mitetuo anttiin liittyy, laulajan uran ja tekee vielä bisinkin.

Antti kertoo tuoreimmassa blogimerkinnässään, että kysymys ei ole Tuija ”Kultasormi” Järvisestä.

Kuulostaa kyllä Tuikkuselta siinä mielessä, että hän lähestyi Kolme ja vara -tanssiorkesteriakin Facebookin välityksellä. Ja Tuikku varmaankin kertoo edustavansa Suomen huippuiskelmätähtiä. Voi pliide, maaimankaikkeus, anna tämän olla totta.

Rakas maailmankaikkeus, anna sen olla Tuija. Näiden kahden on ehdottomasti alettava tehdä yhteistyötä.

Nää BB kusipäät voi sepitellä ihan mitä skeidaa vaan ihan siks että pysyis otsikoissa, mut mitää factaa näyttöä tälläkää vajakilla ei oo että juttu ois totta,ja ihan sata varmaa täyttä paskaa taas tääkin juttu.
Tarjoaa muka levytyssopimusta tietämättä miten tää munakarvan kaupustelia osaa edes laulaa,on tää taas säälittävä yritys pysyä otsikoissa.

olis kiva tietää mitä oli se ”ja ties mitä” muuta manageroinnin lisäx…

Miten vitussa puhelimessa voi tehdä kirjallisen sopimuksen?,ja ethän sä voi järjellä ajatella kun sulla ei yksinkertasesti oo järkeä millä ajatella.

No näiden bb-hönöjen mielestä ainoa supermanageri Suomessa on Tuide! Joten ei ole epäselvää, kenestä kyse. Toinen vaihtoehto Anan mielikuvitusolento tai kännipiru.

Tuide! Vain hän voisi ehdottaa kirjallista sopimusta PUHELIMESSA!

Oma kommentti