Talosta poistuneella BB-julkkiksella itsemurha-ajatuksia!

Niko SaarinenBB:stä tutuksi tullut Niko Saarinen kirjoittaa Staran-blogissaan siitä, miten pettymykset toisensa jälkeen saavat ajattelemaan kuolemaa.

-Missä kohtaa tietää, että kaikki ei ole ehkä ok? Ja tarvitsee alkaa tehdä asialle jotain? Viimeistään silloin, kun polkee pyörän kanssa kotiin ja tekee mieli ajaa auton alle. Tai kun saa eteensä viinaa ja tekisi mieli ottaa se suuren määrän lääkkeiden kanssa. Iltaisin, kun istun parvekkeella, mietin usein, millaista olisi vain hypätä alas, Niko vuodattaa karmeita juttujaan.

Niko kertoo saaneensa ahdistukseensa apua BB-Henna Kalinaiselta.

Big Brotheriin uudelleen meneminen taisi olla virhe, sillä se verotti todellakin enemmän kuin mitä antoi. Meinasin menettää paitsi poikaystäväni, menetin kouluni ja kaiken lisäksi olen nyt vähemmän buukattu kuin aikoihin.

Nipsu pääsi opiskelemaan viestintää kansanopistoon, mutta BB:n vuoksi hän jätti opiskelupaikkansa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, Henna Kalinainen

Kommentit

Siinä vaiheessa kun tämä älyvapaa toteuttaa mistä kirjottaa niin mä koitan hankkia Suomelle kansallisen palkallisen juhlapäivän.

Oikeesti jotka hautoo itsemurhaa ei puhu siitä mutta tää luuseri hakee taas huomioo itsellee niin kun aina ennenkin,,,,säälittävä tapaus.

Mitähän yhteistä tol kaivinkoneel on ton neitihintin kanssa?.

EI VOI KUN TODETA, MITEN KAHOJA ON SUURIN OSA KOMMENTEISTANNE! OLISI EDES RAKENTAVAA KRITIIKKIÄ. ITE OLETTE ”HOIDON” TARPEESSA. NIKO ON HERKKÄ JA TUNTEELLINEN, TOISIN KUIN TE! ONKO SUOMESSA NÄIN SAIRAITA IHMISIÄ….KEHOTETAAN TEKEMÄÄN ITSARI? VOI VI….TU.

Säälin kerjuuta taas. Itsepä olet elämäsi sössinyt. Harmittaako, kun et olekaan suosittu vaikka luulit niin.

Siis jättikö toi tyyppi opinnot jonkun ohjelman takia?? Helouuu? Samalla siinä vei jonkun toiveikkaan opintopaikan.

NIKO

Älä välitä noista törkeistä negatiivisista kommenteista. Sinulla on paljon annettavaa tälle maailmalle…naurusi on maailman ihanin <3 Voimia...

Asioita pitäisi ajatella vähän pitemmälle kuin ainoastaan miten pärjää BB:ssä tai lehdissä kirjoitellaan. Olisit vain mennyt opiskelemaan ja vetäytynyt pois julkisuudesta. Kohta käy niin että kukaan ei kirjoita sinusta juttuja ja olet tavallinen työtön nuorimies ilman koulutusta. Aikuistu ! !

Lisää vaan tuota matskua. Itsemurha-ajatusten kertoilu on aina kova juttu. Tuksukin sen tietää.

Oma kommentti