Tältä kuulostaa Tukiaisen uusi biisi – koe myös kohutuottajat Järvinen ja Koivumies vihdoin livenä!

Hymyn sivuilta tutut kohutuottaja Tuija Järvinen ja säveltäjä-sanoittaja Esko Koivumies esiintyivät tänään Radio Rockin Korporaatio-ohjelman paljastavassa haastattelussa, josta radioaseman verkkosivuilla tarjoillaan myös harvinaista livekuvaa.

Järvinen ja Koivumies avautuivat muun muassa henkilökohtaisesta elämästään, kuten seksisuhteestaan, joka ajoittuu vuoteen 2005.

Haastattelun lopuksi Radio Rockissa sai ensiesityksensä myös Johanna Tukiaiselle sävelletty SEXX-biisi. Järvinen kertoo, että biisin levityksestä on tehty sopimus kansainvälisen Hitlantis-musiikkipalvelimen kanssa. Biisin englanninkielinen versio on jatkossa kuultavissa kymmenissä eri maissa, Järvinen tiedottaa.

Järvinen ja Koivumies vieraana:

http://www.radiorock.fi/?vt=video&vid=102368

Tuksun uusin biisi:

http://www.radiorock.fi/?vt=video&vid=102373

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Esko Koivumies, Sexx

Kommentit

Kesähitti???HAHAHAAAA JA HOHOHOOOOO,,Esko Koivumieskin nauroi vedet silmissä tätä tekelettä. Silkkaa paskaa, meidän koirakin tekee taskulaskimella parempaa shittiä,voi herran jumala joopa joo.

Ihan kivan kuuloinen biisi. Taitaa tulla kesähitti 2011! Kunhan saadaan lopullinen versio radiosoittoon, nämä alustavat demot kuullostaa aina vähän keskeneräisiltä.

Eskohan ”pani” Huijari-Tuijaria 100-0, samoin kuin radiotoimittajat. Ja Tuisku ei tajunnut olenkaan tuota jatkuvaa keljuilua. Katastrofinen kokemus. Olen (kuten nykyään jatkuvasti uutisoinnissa käytetään sanaa) JÄRKYTTYNYT. Tuon muijan jos joku riesakseen ottaa niin se on SORONOO ja KUUTPAI !

Jos Mikassa on yhtään miestä niin tukkis jo ton valopään turvan. Herjat on täyttä tavaraa kun ne latoo konstan eteen ja homma olisi sitten siinä.

Johan on teksitiä tukiaisen Dolls päiväkirjassa. Haukkuu ex-ukkoonsa pedofiiliksi ja antaa tarkan työpaikka osoitteen ja tuntomerkit ja kaiken päälle koko nimen. Taitaa tulla tuksulle tästä sanktio.

Toihan välkky haluaa väkisin lusimaan,uusin teksti diaryssa takaa että ehdonalainen palaa ja akka senkun komistuu hämeenlinnan naisvankilassa.

Katsokaapas JOhanna Wikipediasta.. TTu mä repesin. Nyt sä omilla sivuillas paljastit olevasi monen chistinell jenniferrrrrr alexandra ja kaikki Jaket ja Tepot ketkä ois muka kehunu sua ja äijät aina valuttaa nesteensä… Katoa jo. Mene pois. Hus hus ja pthyi

Tuksu seonnut kokonaan. Kirjoittanut Dollsien sivulle kovaa tekstiä viime yönä. Taitaa häkki heilua kohta.

Jotenkin käy eskoa sääliksi. Onkohan se saanut tästä muuta kuin niinkus tiedätte… On kuitenkin äijällä ihan ansiokkaita tekeleitä takavuosilta.

Tuija on valitettavan tosissaan. Tämä video on jo ihan sillä rajalla, että se ei ole enää hauskaa vaan pikemminkin surullista. Ja Tuija ei ole ikinä ”tahkonnut rahaa”. Esko sen sijaan vaikuttaa tajuavan, mistä on kyse.

oliko se huokaisu noin lyhyt??? 30sek. !?!?!? kolmen kappeleen taustanauhahyminä kestää jopa kuus minuuttia.. JEEE

Tuntuu, että tänne kommentoivat ovat tavallista tyhmempiä vitun tosikkoja!!! Eli tavan Tahvoja….heh, että naurattaa….ja varmana ainakin Järvistä ja Koivumiestä….nehän tekee ja puhuu mitä haluaa!!! Kun on varaa. Hyvä!!!!

MITÄ???? 🙂 Kuka tahansa saa biisinsä Hitlantis palveluun 🙂 Se on vähän niinkuin Myspace, että sinne vain omaa esittelyä pystyyn ja biisejä esille 🙂

Jokainen jolla vähänkin on järkeä tajuaa, että Koivumies ja Järvinen tekevät vain SHOWTA!!!!!

Eikö tajua että huippu-manageritkin nauroivat!! No, ei se mitään Asenne saa loppua!!. Kukaan ei saa katsoa näitä tempauksia sormienvälistä, vaan kaikesta moraalittomuudesta on koko kansan keskusteltava. Ilman kokkia, kuka tota tukisi…..

Oma kommentti