Tältä näyttää eduskuntavaaliehdokas Antti Kurhisen vaalisivu!

Antti KurhinenHymy uutisoi jo aiemmin Big Brotherista tutuksi tulleen Antti Kurhisen suunnitelmista ryhtyä politiikkaan. Nyt mies kertoo blogissaan osallistuvansa eduskuntavaaleihin Helsingin vaalipiiristä puolueenaan Piraattipuolue.

-Nyt monet kysyvät, miten BB-julkkis voisi olla kansanedustaja? Minä kysyn: Miksei BB-julkkis voisi olla poliitikko? Minut on nähty televisiossa 24/7. ihmiset tietävät tarkkaan, millainen olen, mitä teen, miten käyttäydyn. Samaa ei voi sanoa vaaleihin osallistuvista poliitikoista. Voi olla, että sellainen perinteinen ehdokas on paljon sekopäisempi kuin kukaan BB-julkkiksista. Minua äänestämällä ainakin tietää, mitä saa, Antti lupaa.

Kurhisen pojalla on kaksi vaaliteemaa. Hän haluaa venäjän kielen viralliseksi Suomessa. Myös nuorten syrjäytyneiden asiat kiinnostavat.

-Inkerinsuomalaisena tiedän, kuinka riippuvainen Suomi on Venäjän-kaupasta ja turismista. Mielestäni venäjä pitäisi nostaa ruotsille vaihtoehtoiseksi toiseksi kieleksi. Nykyään meininki on se, että käteen lyödään purkki masennuslääkkeitä, jonka jälkeen nuori palaa takaisin kadulle vetämään kamaa. Suunnan on muututtava. Nuorten ongelmiin on puututtava nopeasti ja kunnolla, tarvittaessa ihan kädestä pitäen, Antti teemoittaa.

Antin vaalisivu:

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

”Minut on nähty televisiossa 24/7. ihmiset tietävät tarkkaan, millainen olen, mitä teen, miten käyttäydyn.”

Juuri tuon takia kukaan ei äänestä … no ehkä Henna.

Ruotsalaisia ei olla,eikä venäläisiksi haluta,joten olkaamme suomalaisia..ei kuulosta lupaavalta vaalimainokselta että haluaa ajaa venäläisten asiaa täällä.Älä odota minun ääntäni sillä sitä ei tule.

Ei taida kukaa muu puolue tommosta urpoo ottaa ku nörtit =DDDD

On tolla pokkaa… Hävettää jos yksikin ihminen äänestää tuota urpoa.

Kohta ratkeaa ongelmat Arkadianmäellä, sinun pitää
olla hengittämättä Antti 10 minuttia niin pätevöidyt kansanedustajaksi.

Voi jestas sentaan. Eduskuntaan haetaan kun normaali tyo ei kiinnosta

Muutan pois Suomesta jos toi pääsee eduskuntaan, ja niin varmaan moni muukin.

Oma kommentti