Tältä näyttää kohujuontaja Timpe Salonen nyt – ja hän on edelleen radiohommissa!

Kohujuontaja Timpe Salosen laivahyppy joutuu syyteharkintaan. Mies aiheutti pienoisen kaaoksen viime lauantai-iltana puoli kahdeksalta hypätessään Viking Linen alukselta mereen Ruissalon edustalla Turussa. Poliisi tutkii hyppyä vesiliikenteen häirintänä

Timpe tuli tunnetuksi 2000-luvun alkupuolella KissFM-radiokanavan suosikkijuontajana. Hänen uransa notkahti surullisesti kuusi vuotta sitten siihen, että mies kärähti 13-15-vuotiaiden pikkutyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hän sai hovioikeudessa kiinteän puolentoista vuoden linnatuomion.

Moni ei tiedä, että Salonen ei suinkaan ole jättänyt lapsiseksikohusta huolimatta radiomaailmaa, vaan toimii edelleen suositun radio KLF:n taustalla. Herra on tuttu muun muassa radioaalloilta, mutta myös KLF:n järjestämistä bileistä.

Pientä tukevuutta on habitukseen tullut, ja tukkakin on lähtenyt, mutta eipä miestä edelleenkään uskoisi 37-vuotiaaksi. Tuossa kuvia joulukuulta KLF:n pirskeistä, kuvissa Timpe poseeraa Taru Valkeapään kanssa.

http://klf.kuvat.fi/kuvat/KLF+Pikkujoulut+09/DSC_1675.JPG

http://klf.kuvat.fi/kuvat/KLF+Pikkujoulut+09/DSC_1807.JPG

(Hymy ei takaa kuvalinkin toimivuutta, jos Salonen poistattaa kuvat.)

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: KissFM, KLF, radio, Taru Valkeapää, Timpe Salonen

Kommentit

Miten tää jätkä voi vielä toimia enää millään tapaa täällä? Pyörittää omia musiikkibisneksiään ja pyörii teinien kanssa. Eikö jengi muista mikä tää Timpe on miehiään? Poseen se kuuluu!!!!!!!!

Miten niin ei uskoisi 37-vuotiaaksi? Ei se miltään 28-vuotiaalta näytä.

Onks joku ihme toi Timpe-juttu? Mä oon nähny sen varmaan vaik kuin monissa bileissä selostamas iltaa.

Haluaisin nähdä minkä näköinen Elvis on tätä nykyä. Kyllä Hymy hoitaa.

pedofiili on aina pedofiili ja timpellä on jotain muutakin kadonnut päästä kuin tukkaa.

Oma kommentti