Tältä näyttää vasta herännyt Johanna Tukiainen!

Evankelista Johanna Tukiainen on julkaissut harvinaista kuvamateriaalia.

Tässä nähdään nainen luonnonkauniina aamukahvilla ja vasta heränneenä. Tuksiaisella on yllään hänen Miamista ostamansa upea Dylan´s Candy Barin aamutakkiluomus.

-Koirani rakastavat minua, nainen hekottelee lemmikkiensä ympäröimänä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Jumalauta tuo mopsi-koira on lihava!Eukko voisi edes huolehtia koiristaan, kun niitä kerran hamstraa!

Jos ei koiria viitsi lenkittää ja huolehtia niiden terveellisestä ruokavaliosta, ei koiria pidä ottaa. Lenkkeily ja terveellinen ruokavalio olisi kyllä tarpeellinen myös emännälle itselleen.

Tuo koira on sairaalloisen lihava! Johanna Tukiainen on hyvä ja vie koiran eläinlääkäriin, jossa suunnitellaan koiran ravitsemus ja liikunta, jotta koira pääsee normaalipainoon. Ja rouva on myös hyvä ja toteuttaa sen ohjelman. Koiran päästäminen tuohon kuntoon on rääkkäämistä!

Miksi tämä nainen on Mennyt pilaamaan naamansa jonninjoutavilla leikkauksilla, ihan näyttää aku-ankalta

Jack Nicholsonhan se siinä nauttii aamukahvistaan. Kulmakarvoista tunnistin.

Just. Nythän se on kuvassa ihan itse. Semmonen 50- vee, herännyt niistä doku-päivistä (kuvia niistäkin on tallessa) ja vähän jeesustelua ja sit uudet biletykset. Semmoinen on tuo muka Pyhä ilmeinen.

Onko herpes taas iskenyt, tuksiainen tapellut baarissa, vai tungettu lisää täytettä alahuuleen? Huh minkä näköinen tuo luonnonkaunis tuksiainen onkaan.

Ihana. Just sen näköinen kun livenä. Harmittaa, kun luomu kaunotar laittaa vääristyneitä kuvia julkisuuteen. Miksi? Varmaan sen takia, että näyttää oikeasti…. Ögggg

Hieman on ylipainoa päässyt kertymnään, liekö tullut Sollentunan lihapatojen ääreltä.
No, pikku liikuntaa Tuksun kanssa päivittäin niin eiköhän se siitä.

Ihana uutinen pitkästä aikaa! Eikös Tuksu ollut onnellinen Sateenkaarella. Sateenkaarella kun on myös voimakkaampi uskonnollinen merkitys Tuksulle.

Oma kommentti