Tältä näyttävät Martinan seksikkäät promokuvat!

Martina AitolehtiMartina Aitolehti julkaisee ensimmäisen albuminsa viikon kuluttua. Mimmin englanninkieliseltä dancepop-levyltä on jo saatu maistiaisia 9 digits -sinkun myötä. Arvostelu ei ole ollut kaikilta osin pelkkää parjausta, vaan neitokaisessa on nähty myös potentiaalista vientivalttia.

Martinan levyn tekijätiimiin kuuluu Suomen dancepopin kärkinimiä, kuten DJ Mobster ja JS16. Keikoille Martina taas suuntaa tutun Dazzling Ladies -tanssiryhmänsä kanssa livenä esiintyen.

Nyt Martinan sivuille on ilmestynyt myös hänen virallisia promokuviaan levyn tiimoilta. Tuolla:

http://www.martinaaitolehti.fi/#/biografia

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti

Kommentit

Samaa sarjaa tuksun kanssa,siis tuo laulaminen ja tanssiminen, eli aika onnetonta.

Lady gagallaki kuulemma myös munat, siis onko yhdistävänä tekijänä maskuliinisuus?

voi hyvä luokja, mä en nää martinassa muuta kun miehen keikistelemässä naisten vaatteissa…onkohan se leikellyt itseään naamasta..??

vai onko muuten vaan hevosnaamainen..??

Avan kauhea tyrkky, niin nähty että oksettaa. Toivottavasti Esko tajuis nyt oikeesti ettei takas ottais! Ikimaailmassa en ostais mitään mikä marttinaan liittyy!

MARTINA HEI kerro nyt koko kansalle kun kehuit liikevaihdolla, että mikä se liikevoitto onkaan? Kouluja kun et käynyt ole, et tiedä, että liikevaihdolla ei ole merkitystä nyt vaan sillä voitolla. Te olette verot taas jättäneet maksamatta. Siksi verottaja poisti yrityksenne ennakkoperintärekisteristä vain muutama viikko sitten. HYMY LEHTI, haastatelkaapa Martinaa tästä, kysykää miksi heidän yritys äsken poistettiin kokonaan rekisteristä?!!!!!

Voi hyvä perkele tosta kolhosta ei seksiä saa tekemälläkään…

Miksi se ei voi olla luonnollisen näköinen ja käyttää vähemmän meikkiä. Näyttää aina ihan transulta.

aika kaukana lady gagasta..ja seksikästä ei tästä naisesta saa

Joonas Hytönen eli heidän sarjojensa tuottaja sanoo nasevia kommentteja Aamulehdessä pariskunnasta.Mm että Martina on päässyt julkuksi vaikka ei ole hyvä missään, ei supermalliainesta, ei hyvä viihdyttäjä. Ja että sarja tulee varmasti herättämään katsojissa mm sääliä, kun näkee heidän elämäänsä.

Martinan kappaleita ei ole koskaan soitettu radiokanavilla. Olisin kuullut koska työpaikallani pidän kanavia koko ajan päällä. Eli tästä voimme vain miettiä miten järkyn suuresta flopista on kysymys. Levy-yhtiö ei myöskään suostu kertomaan miten sinkku on myynyt. Yhdelläkään listalla se ei ole koskaan ollut. Todella noloa. Ja noi paikat missä se akka keikkailee, kaikenmaailman räkälöitä joihin osaan porukat pääsee ilmaiseksi sisään häntä katsomaan. Keikkojakin on älyttömän vähän.

Ajattelin, että levy-yhtiö pystyy ostamaan soittoaikaa radiosta, mutta jos edes se ei toimi Martinan kohdalla, niin sitten on tulossa valtava floppi ja lyhyeen päättynyt ”ura”.

En voi sanoa muuta tuosta kuvasta kuin että aivan näyttää transu-mieheltä.

Makeen näköiset aku ankka huulet, pikkasen lisää botoxia niin olisi kunnon itsaruhuulet. Alahuuli päänympäri ja nielasee, niin pääsis tästäkin eroon

Kuuntelen päivittäin sekä Novaa, Nrj että Voicea. Yhdeltäkään ei ole koskaan tullut tämän naurettavan pellen kappaleita kertaakaan. Se siitä radiosoitosta. Ei edes rahalla levy-yhtiö saa tälle muijalle radiosoittoa.

Ensimmäisessä kuvassa unohtunut vetää pallit piiloon. Etumus isompi kuin tulevalla ex-miehellään.

Mä en löytänyt niit seksikkäitä kuvia mis ne mahtaa olla?

Miks ton huulet on aina tötteröllä? Eikö se osaa muuta vai onko liikaa fyllinkiä? Joka kuvassa naama näyttää samalta, tylsää!

Martinalla on nyt sellainen levy-yhtiö, joka pystyy ostamaan kappaleille radiosoittoa.

Martinan täytyisi nyt hillitä kohujulkisuutta ja olla muksimatta aviomiestään, koska mennään ihan niillä rajoilla, että promootio ei kannata, koska yksityiselämään liittyvä julkisuus on niin huonoa.

Muuten ottamatta kantaa, niin eihän sinkkua edes ole myytäväksi tarkoitettu. Ei ainakaan ensimmäistä. Ihan se on radioille lähetettävä promo eikä myyntiin. Tuleva Albumi taas on sitten ihan eri asia ja se on tarkoitus yleensä myydä ja sen pitäisi ainakin kulut tuottaa.

…monta sinkkua on myyty? ei loydy tietoa mistään…

Ei oo hurraamista näitten pers aukistenkaan elämässä. Hirveesti pitää yrittää ja kuitenkin ollaan veloissa korvia myöten. Ulosottomies on aina oventakana kolkuttamassa.

Martina näyttää oikeasti ihan mieheltä. Kattokaas tarkemmin vaikka mitä naamakuvaa tuosta mimmistä. Once you see it, you can not unsee it.

Liian maskuliininen! HYI!
Taisi Esko olla enempi vaimo ja Martti mies tuossa avioliitossa 😀 Eskohan tunnetusti tykkää meikata ja pukeutua naiseksi :——–D Vittu mitä luusereita, kuka nämäkin ottaa tosissaan?

Vai että oikein seksikkäät. No kauneushan tunnetusti on katsojan silmässä, vaan ei kyllä minun. Yksi tämän maan vastenmielisimmästä akoista on tämä harppu kyllä. Eikä näyttäs sisäinenkään kauneus kummoinen olevan.

Kolkon näköisestä ihmisestä kolkon näköisiä kuvia. Biografiassa oli hiukkasen liioiteltu, mutta kuuluu asiaan. Laulaa tämä däslinkileidi ei valitettavasti osaa. Mutta pakko yrittää, kun vouti vahtaa kohta ovella.

Olihan tuo parempi kuin odotin, tosin odotukset ei ollu korkealla mutta saattaahan tuo upota jengiin.

Tuikku laittaa tiedotteita, että ei ole vastuussa Tuksun ohareista, vaikka ei olekkaan managerina Tuksulle tai myynyt keikkoja. Tuo jariQ karaoke keikka oli varmaan kuitattu sillä pizzalla, josta tuikku tietysti managerina haukkasi suurimman osan ja jariq jäi nälkäisenä karaoke baariin.

Kohumanageri Tuija ”Kultasormi” Järvinen itkee verta.

Mutta Tuijapa kävi ottamassa JariQ:sta ihan omalla kameralla PR-kuvia kuopiolaisessa karaokeravintolassa, johon Tuija oli nk. ”myynyt” JariQ:lle keikan.

Tuija on monitaituri. Valokuvauksen hän oli saanut sovitettua kiireisen perjantain aikatauluun, johon kuului ajelua kahden juopon kanssa pitkin Savoa, käynti kahdessa ravintolassa sekä tietysti suoraan pahvilaatikosta syöty rasvainen pizza. Nam!

Oma kommentti