Tämä 18-vuotias kaunotar olisi Petri Nygårdinkin mielestä v*un seksikäs tapaus – katso!

Tämä mimmi on – kuten Nygårdin Petri sanoisi – yksinkertaisesti vain niin v*tun seksikäs pakkaus! Puolisen vuotta sitten typykkä oli vasta aloittelemassa uraansa, mutta nyt hän on jo samalla tasolla kuin huippumallit Kate Moss, Adriana Lima sekä Heidi Klum. Nopeaa toimintaa, pakko sanoa. Ja kaiken huipuksiKate Upton on vasta 18-vuotias!

Näissä kuvissa typykkä poseeraa Beach Bunny -nimisen merkin uimapukumallina. Mallisto keskittyy morsianten rantapukeutumiseen kuherruskuukauden aikana, grau. Kurvikas teinikaunotar vangitsee hetkessä flirtillä katseellaan, sitä ei ole kieltäminen. Katella töitä ja kiinnityksiä riittää, mutta leijonanosan hänen ajastaan syö kaiketi huippumerkki Guessin edustaminen.

Tsekkaa nämä: http://www.popoholic.com/2011/05/17/kate-upton-is-one-freaking-sexy-bikini-bride/

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Petri Nygård, Kate Moss, Heidi Klum, Adriana Lima, Kate Upton

Kommentit

ei tuo nyt niin erikoinen ollut 😀 odotin jotain megasuperseksikästä mutta aika peruskaunis malli oli. Ei jää naama mieleen.

Mä taas tykkään Katen kropasta ja kasvoista todella paljon. Ei mua jokku victoria’s secretin tai muutkaan mallit oikein kiinnosta. niistä puuttuu jotain. Mutta Kate on täydellinen, todella kaunis.

Toivon hänelle pitkää, menestyksekästä ja kaunista uraa ja elämää.

hahah! ihan hirvee kroppa..selita ebanks ja muut vs mallit on niin paljon parempia 🙂

Oma kommentti