Tämä ajaa ilotyttöjä Suomeen!

ProstituutioHelsingissä yhä näkyvämmäksi muuttuneen seksikaupan taustalta löytyy Viron ja Venäjän talouden ahdinko ja inhimillinen hätä. Helsingissä prostituoitu tienaa keikasta 4-7 kertaa enemmän kuin Tallinnassa.

Hymy teki iskun pääkaupungin kaduille tutkiakseen, millaiset metropolimme syntiset lihamarkkinat tänä päivänä ovat. Vaikka Baltiasta tulleet prostituoidut työskentelevätkin Suomessa pääosin yksityisasunnoissa, katu- ja ravintolaprostituutio ei ole kadonnut mihinkään.

Rikoskomisario Seppo Sillanpää Helsingin rikospoliisista kertoo, että Suomi on muuttunut ulkomaisille prostituoiduille entistä houkuttelevammaksi keikkakohteeksi myös Pohjoismaiden poliittisten linjausten vuoksi. Ruotsi kriminalisoi seksin ostamisen jo yli kymmenen vuotta sitten.

-Kun Norjassa pantiin prostituutiolle täyskielto (viime vuonna), alkoi erimaalaisia prostituoituja valua sieltä Suomeen, Sillanpää kertoo.

Poliisin mukaan kansainväliset prostituutiorenkaat siirtelevät ”kauppatavaraansa” Suomeen muun muassa Espanjasta ja Italiasta. Ja onpa Suomessa tavattu jo nigerialaisiakin ilotyttöjä.

Hymyn kolmesivuinen ja mielenkiintoinen reportaasi synnin yöstä on luettavissa kokonaisuudessaan printtilehdestämme.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

Suomalaisten isot meisselit niitä tänne ajaa, saavat kunnon kalua kerrankin

Huora on prostituution perusta, narkkari huumebisneksen.
Voisi niihinkin puuttua.

Moni suomalainen mies on niin tollukka ettei suomalaiset naiset viitsi alkaa niiden kanssa mihinkään. Joutuvat raukat tyytymään omaan käteen tai maksulliseen. Säälittäviä luusereita ne, jotka maksullisissa naisissa joutuvat käymään ja hankkimaan itselleen tauteja. Pitäkää ulkoasustanne huolta ja käytöksenne hyvänä, niin ehkä sitten saatte suomalaisen naisenkin.

Tulisivat käymään täällä Outokummussa. Olisi vähän vaihtelua katukuvaan. Pohjois-Karjalaa näyttää karttavan jopa novellian novellit.

Kansanedustajaehdokas (pers.) Häbödi on sitä mieltä, että kyllä laadusta kannattaa maksaa.

Tai sitten ei sekaannu ulkomaisiin huoriin. Kotimaista sen olla pitää ja ei katoa rahat ulkomaille..

Tämä kaikki johtuu vain siitä, että suomalaisnaiset pihtaavat, eivätkä anna miehille tarpeeksi. Jos antaisivat, ei tarvitsisi käydä maksullisissa, eikä niitä huoria tulisi tänne, kun ei kukaan osta niiltä.

Ah, luulin että tällä uutisella oli jotain tekemistä sen kanssa kun Tukiaisen Jossu sanoi että sillä on uusia Tollukkatanssijoita ryhmässään…

”Tämä ajaa ilotyttöjä Suomeen!”

Luulin että olisi ollut autovertailu, mutta huorista pelkästään…

Oma kommentti