Tämä BB-julkkis on valmis isäksi!

Niko Saarinen ja LondonTV:stä tuttu Niko Saarinen kirjoittaa uusimmassa Staran blogimerkinnässään isänroolistaan pienen chihuahua-koiransa kanssa. Hän myös huomauttaa olevansa valmis jo vuoden päästä oikeaksi isäksi.

-Homot eivät ainakaan sen huonompia vanhempia ole kuin yksikään teistä! Mieluummin myös annan lapseni hoitoon kahdesti viikossa, että pääsen dokaamaan kuin että dokaisin kotona lapseni kanssa. Joten puhukaa ja jauhakaa paskaa homoudestani, minusta ja parisuhteestani, mutta minä jatkan kotileikkiä täällä koirieni kanssa, jotta vuoden sisällä olen valmis tulemaan isäksi (anteeksi, korjaan Mamiksi), Niko tomuttaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

Ei homous ole sairaus!! Homot eivät vaan ole naisiin päin, mitä sitten? Onko se sulta pois??? Tää mua hämmästyttää eniten, että ihmistä haukutaan sen suuntautumisen takia!! Chamoon nyt eletään kuitenki vuotta 2011!!!

Hei oikeesti miks tosi moni on homorasistisia? Niko on ihana!! Minä uskon että Niko on valmis isäksi!! Niko ei oo sitä mitä se oli 2008 BB’ssä, se on muuttunu mies!!! Ja onko se teiltä pois jos Niko on homo?? Mitä se teitä liikuttaa? Mieti jos sua syrjittäis sen takia että oot homo tai lesbo. Ei kiva. Miettikää vähän ennen ku haukutte homoja!!! Niko on ihana!!

Siis hei camoon Niko, oletko oikeesti noin tyhmä vai esitätkö vaan,et elä kyllä tässä maailmassa.Et ole mikään julkkis ”tähti” et todellakaan,et ole tehnyt julkisuutesi eteen yhtään mitään,sairas vajakki.

Meinaako tää heittää rojut poikakaverin suoleen ja toivovat raskautta 😀

Koiran hoitaminen on vähän eri asia kuin lapsen kasvattaminen.

Voisikohan nimimerkillä lasten paraaks kirjoittanu henkilö kertoa että missä lääketieteellisessä julkaisussa tai selonteossa homous on julistettu sairaudeksi? Eiköhän se ole jotain tynnyrissä eläneiden kiihkouskovaisten höpötystä. Nyt eletään kuitenkin jo 2000-lukua.

ei homoja vastaan mit@@n sin@ns@ mutta lapsen kasvattajiksi niit ei saa p@@st@@ lasten etu on kasvaa normaalissa hetero perheess@,homous on sairaus eiks R@s@nenkin n@in todennut aivan oikein sanottu.niko ei lasta jaksa hoitaa niinkuin kuuluis viina hallitsee el@m@@

Nikohan otti kummilapsen kehitysmaasta, mainosti asiaa kovasti eikä sitten maksanut yhtäkään kuukausimaksua…

Pistät lapsen hoitoon 2 krt viikossa, että pääset dokailemaan kuin sen että dokailet kotona? Ymmärrätkö pässi, että silloin kun on lapsia ei voi dokailla ja pistää pari kertaa viikossa lapsi hoitoon? Ootko sä noin vajaa? Et todellakaan tiedä mitään vanhemmuudesta. KAKARA!

Mikä teillä on homoja vastaan? Luulempa, että tässä ei nyt kyse ole seksuaalisuuntauksesta vaan BB:stä. Älkää sekoittako asioita toisiinsa

Kyllä tämän kyläkauppiaan ”pojan” uutiset ovat hurjia.:D Syntyykö näitä pimeässä vai mistä näitä tulee???

Millä perusteella homot eivät voi tulla isäksi? Mielestäni heillä on täysin yhtä suuri mahdollisuus kuin heteroillakin. Vai luuletteko ettei homo voisi käydä sutaisemassa myös naista?

Millä perusteella homot eivät voi tulla isäksi? Mielestäni heillä on täysin yhtä suuri mahdollisuus kuin heteroillakin. Vai luuletteko ettei homo voisi käydä sutaisemassa myös naista?

PErg! @Isukki puhuu kyllä täyttä asiaa! Saatanan hintti ei tajua mitä se isyys tuo mukanaan! Ei se elämä tuo isyyden myötä GLAMOORIA!! Se tuo pitkiä valvottuja öitä ja huolia tulevaisuudesta et miten perhe pärjää ja tietäen tuon persaukisen pellen raha tilanteen niin ei hyvältä näytä!

jatkuvasti vuokrat ulosotossa, koska rahat menee esim. muotiin riittäis mun mielestä syyksi evätä lupa adoptioon.

HAHAHAAH

Jos Niko luet tämän, tiedä, että homot eivät voi olla isiä, sehän laissakin määrätty!

Toisekseen, homoille ei anneta lapsia, ainakaan noin tyhmille, saamattomille homoille.

Hankippa vaikka ajankuluksi ihan oikea ammatti ja työpaikka ja katoa jlukisuudesta.

ps. homot on perseestä!

Eiks toi puppeli tiedä, että vain heterot voivat tulla isäksi? Lisäksi isyys tuo mukanaan myös vastuuta, jota tämä dokaamaan hamuava homo ei selkeästi ole valmis ottamaan.

apua:D tältä pitäisi ottaa koiratkin pois..saati että lapsi huhu.

Oma kommentti