Tämä BB-tyyppi ei tiennyt, kuka on Aleksis Kivi!

Niko SaarinenBig Brother -talossa käväisseet eivät selvästikään ole maamme tulevia nobelisteja. Niko Saarinen paljastaa Stara-verkkolehden blogissaan tekemänsä mokan. Hän ei eräässä haastattelussa tiennyt, kuka Suomen kansalliskirjailija Aleksis Kivi on.

-Keskarin (joka on siis paikallinen lehti täällä meillä) toimittaja soitti minulle eilen ja kysyi yhden ainoan kysymyksen: “Miltä tuntuu olla suositumpi Facebookissa kuin Aleksis Kivi?”

-En voinut kuin nauraa. En ole kyllä koskaan asiaa miettinyt ja liiemmin se ei herätä minussa mitään tunteita, koska en edes tiennyt puhelun edetessä kuka ihme on Aleksis Kivi.

Tämän ohella Nipsu kertoo rakkaansa, herra-X:n piipahtavan tämän todella hyvän ystävän Johanna Tukiaisen tulevissa häissä. Itse Nipsu ei kuulemma osallistu työkiireiden takia.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB-Niko, Aleksis Kivi

Kommentit

Onko tämä jätkä tehnyt koskaan mitään järkevää? Aina yrittää julkisuuteen jollain naurettavilla tempuilla.

epäileväitseväinen: joo. ja niko vaa huijas se meni bb taloo ja jätti opinnot ens vuotee

on pojalla paljon muitakin aukkoja ns. sivistyksessä vaikka jatkuvasti kehuskeleekin tietävänsä julkkismaailmasta kaiken-no ei käy katteeks´ vaikka en tiijäkkään…

Tässä sopivaa verrata ko ’miehen’ aivotoimintaa ja sen entisen isännän vasempaan saappaaseen. Tasoissa ovat.

Onks tää se sama homo, joka jo kauan aikaa sitten ilmoitti poistuvansa kokonaan julkisuudesta ja keskittyvänsä opiskeluihin?

Kunno dissaus menos. Nipsu on ihana! 🙂 Tosin yleissivistyksessä on puutetta mutta niin on mullakin. Kuka ihmeen Aleksis Kivi on???? Joku kirjailija(ko)?

Typeryys huipussaan. Missä toi nipsutin on koulunsa käyny? Vai onkse käyny ollenkaan?

Nikon tapauksessa työkiire tarkoittaa tyhjää lompakkoa..ja päätä

Oma kommentti