Tämä julkkis haluaa perustaa kannabismyönteisen puolueen!

Antti KurhinenAlibi-lehdelle huumemyönteisen haastattelun antanut BB-Antti Kurhinen pohtii myös tuoreessa blogissaan alkoholin ja kannabiksen välistä suhdetta.

-Kysymys siis kuuluu, että jos nyt kerran alkoholi ja tupakkakin ovat laillisia, niin miks ei voisi laillistaa jotain, mikä on vaarattomampaa kuin ne. Kun kuitenkin porukka sitä käyttää, vaikkei laillista olekaan, Antti puhuu kannabiksen puolesta.

Hän toteaa kysymyksen jakaneen eduskunnankin mielipiteitä, ja siksi asia pitäisi pikku hiljaa ottaa kunnolla esille.

-Tästä ajatuksesta tulikin mieleeni, että voisin hakea eduskuntaan. Tässä vähän otin selvää, ja oman puolueen perustamiseen tarvitaan 5 000 eduskuntavaaleissa äänioikeutetun kansalaisen allekirjoittamaa kannattajakorttia. Kyllähän tommoinen onnistuu! Antti lupaa.

Hän on myös valmis liittymään johonkin arvoilleen sopivaan jo toimivaan puolueeseen.

-Poliitikot voivat ottaa yhteyttä, jos haluavat kertoa oman puolueensa arvoista. Nyt siis ehdotus on laitettu esille ja toivon että politiikot ymmärtävät hyvän päälle, eivätkä jätä tämmöistä oljenkortta käyttämättä kuin ”Antti Kurhinen”, mies uhoaa.

Mistä näitä rajattomalla itsetunnolla varustettuja kurhisia oikein tulee?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Antti Kurhinen

Kommentit

Ihan hyvää läppää ja asia tulisi saada eduskuntaan koska se koskettaa monia ihmisiä. Turhaan virkamiehet käyttää meidän veronmaksajien rahoja tällaiseen asiaan, josta voisi saada verotuloja. Nythän nuoria syrjäytetään yhteiskunnasta ihan tyhmällä tavalla. Monista palautteistakin paistaa läpi se inhottava kostomentaliteetti, johon suomalaiset on ehdollistettu. Teiltä on viety miljardit ulkomaille ja työolot on yhtä kurjat kuin itäblokissa. Mutta kenen syy? Kannabiksen, huutaa tämä lauma eikä tajua asioista mitään. Pavlovin koirillakin oli enemmän järkee: he sentäs kuolasivat ruuan perään. Mutta toisten ihmisten dissaaminen on meillä geeneissä, emmehän me itse olisi muuten mitään!

ÄLKÄÄ IHMISET ÄÄNESTÄKÖ ANTTIA EDUSKUNTAAN!!! Olkaa niin kilttejä, pyydän! Henkilöä, joka alunperin väitti joskus ottaneensa muutaman esson, syytettiinkiin n. 30 ekstaasitabletista… ei mikään kovin vähäinen määrä. Hän on käsittääkseni myös itse myöntänyt tämän.

Kannabiksen laillistamista kannattaisi kuitenkin miettiä, sillä sen haitat ovat todella paljon pienemmät kuin julkisuudessa annetaan ymmärtää. Lisäksi kannabiksen laillistamisesta hyötyisi myös valtio. Nyt kannabiksen myynnissä liikkuu ns. pimeää rahaa, josta valtio ei saa senttiäkään.

Laillistamalla kannabiksen valtio pystyisi paremmin säätelemään ja valvomaan sen käyttöä, valtio saisi siitä lisätuloja verojen ym. muodossa ja samalla vähenisi, ja jopa ajan mittaan voisi hävitä myös laittomaan käyttöön liittyvä rikollisuus.

Ne, jotka uskovat ns. porttiteoriaan, hyppäävät aina argumenteissaan laillisten päihteiden ohi. Henkilö, joka ei ole koskaan polttanut tupakkaa, tulee tuskin koskaan maistamaan myöskään kannabista. Kannabiksen käytöstä on kahdollista kyllä siirtyä kovempiin huumeisiin. Tämä taas johtuu siitä, että niiltä joita laitonta polttoa mennään hakemaan, on ostettavissa ja joskus jopa kokeiltavaksi saatavissa myös kovempia huumeita.

Jos valtio siis valvoisi kannabiskauppaa ja laki määrittäisi jonkin enimmäismäärän, jota yksittäinen henkilö saa pitää hallussaan, homma voisi toimia hyvinkin. Se, että kannabiksen polttajien ei tarvitse käydä ostamassa polttojaan muitakin aineita myyviltä henkilöiltä, estää hyvinkin tehokkaasti kovimpiin huumeisiin siirtymisen ja halun kokeilla niitä. Samalla myöskään henkilö ei ajaudu välttämättä huonoihin piireihin, joissa usein pääasiana ovat vain huumeet, niiden hankkiminen, hankkimiseen vaadittavan rahan saaminen jne. Tälläisistä ”kaveri”porukoista lähtee rikollisen elämän polku avautumaan yllättävän helposti.

Siitä huolimatta, että kannatan kannabiksen laillistamista, toivon todella että herra Kurhinen ymmärtää pistää suunsa suppuun asian suhteen ja ennen kaikkea ihmisten täytyy muistaa olla ÄÄNESTÄMÄTTÄ häntä, jos hän eduskuntaan päättää hakea. Mitä hän on saavuttanut elämässään? Mitkä hänen arvonsa ovat? Kuinka paljon hänen runsas alkoholinkäyttönsä ja mitä ilmeisimmin myös laittomien päihteiden käyttö vaikuttaa hänen kykyynsä edustaa kansaa?

Herra Kurhinen tosin on niin jotenkiin ressukka kaveri, jolla on ilmeisesti aivan liian suuret luulot itsestään… En edes ymmärrä miksi vaivauduin kirjoittamaan tähän näin pitkän kirjoituksen. 😀

19. Olen katsonut dokumentin josta puhuit, en tosin ole se jolle vastasit. Viitsitkö kertoa mitä virkaa viestilläsi oli? Et kumonnut edellien ihmisen väitteitä etkä osannut antaa uusia vasta-argumentteja. Pyrit vain mustamaalaamaan sen jolle vastasit.

Ja tuon kurhisen (Nimi pienellä, koska en kunnioita häntä riittävästi kirjoittaakseni sitä isolla.) voisi lähettää johonkin ulkomaille, mielellään ahdollisimman kauas eduskiuntatalosta. Pääasia, että sitä ei tarvitsisi enää suomen mediassa katsoa IKINÄ!!

Tuo on kyllä niin pelle ja ääliö jätkä että en äänestäisi vaikka oikealla asialla onkin.

Eka joka tajuaa että pääsee eduskuntaan pelkällä kannabis-lailliseksi kortilla.

The union – Business behind getting high.

”Maailmassa on niin monta kärsivää ihmistä ja eläintä ja luontokin kuolee ja tämänkaltaiset ihmiset vain ajattelevat miten parantaa omaa huvitteluelämäänsä!” —— ——- Mieti sitä LUONTOA, ennen kuin tulet LUONNOSTA puhumaan. Suosittelen katsomaan elokuvan The union – Business behind getting high.

Ihan paras on toi läppä, että poliitikot voi ottaa yhteyttä kertoakseen puolueidensa arvoista. Ei kyl kovin motivoituneelta ehdokkaalta vaikuta, jos ei osaa viittä minuuttia käyttää googlailuun, jolla sama asia selviäisi

Tyyppi kuvittelee, että puolueet alkavat kilpailemaan siitä. Luulen kyllä, että yksikään puolue ei halua nolata itseään ottamalla Kurhista ehdokkaaksi. Nää eduskuntaan halajavat turhimot ei tunnu edes tajuavan, mistä koko hommassa on kyse.Rajaton itseluottamus, tosiaan.

Jos Herra Kurhinen ensin ystävällisesti esittäisi kunnon faktaa miten kannabis on vaarattomampi kuin alkoholi ja tupakka.

Itse olen valitettavasti tuntenut ihmisiä joille kannabis on ollut ainoa pahe ja heidän käytöksensä ja olemuksensa ovat olleet todella huonossa jamassa.

Pilven polttelu tuhoaa aivot ja se on faktaa, turha yrittää vakuutella että kannabis olisi miltei vaaratonta.

Ja sitten sekakäyttö vielä pahentaa asiaa ja eikö ko Kurhinenkin käytä myös reippaasti alkoholia ja polta tupakkaa?

Mielenkiintoista että tämä julkisuudenkipeä, kouluttamaton, työtävieroksuva maahanmuuttaja (?) voi olla niin ideologisesti köyhä, että hänelle tärkein asia on huumausaineiden lailliseksi saattaminen. Maailmassa on niin monta kärsivää ihmistä ja eläintä ja luontokin kuolee ja tämänkaltaiset ihmiset vain ajattelevat miten parantaa omaa huvitteluelämäänsä!

Miten olisi niiden Venäjän katulasten asian ajaminen, josta joskus puhuitte? Huumeoikeudenkäynnin yhteydessä. Kun kaduitte YHTÄ huumeiden kokeilukertaanne (muista kerroista ette sitten maininneetkaan). Siinä olisi todella työnsarkaa ja ko henkilöstä voisi olla oikeasti jopa apuakin kielitaitonsa ja kulttuurin tuntemuksensa takia. Hihat vaan ylös ja sinne auttamaan niin voisi vihdoinkin saada oikeaa myönteistä julkisuutta. Jos sellaista enää kaipaisi, jos vaikka heräisi tajuamaan mitkä asit ovat oikeasti tärkeitä. Ja huumeet eivät takuulla kuulu 10 tärkeimmän joukkoon.

Nro 11:

Aivot tuottaa itse päihdeaineita, joten 100% päihteetöntä ei mikään ole. Endorfiini ja dopamiini ovat kemikaaleja.

Minusta on myös typerää, jos joku hehkuttaa itselleen sopivaa juttua ja tahtoisi määrätä saman muillekkin.

En minäkään vaadi sinua lukemaan vaikka itse pidänkin lukemisesta, joten älä sinäkään vaadi muilta päihteettömyyttä. Sitä paitsi osa ihmisistä on kohtuukäyttäjiä päihteiden osalta, mikä on hyvä.

PS: Kahvi ja ylimääräinen sokerikin ovat muuten päihteitä.

Anttihan voikin sitten perustaa puolueen yhdessä Steen1 kanssa. Molemmilla pössyttelijöillä on yhtä paljon annettavaa suomen poliittiselle kentälle.

Ei ainakaan saunalahdelta noita pellejä tule. Jätkä on jo osoittanut olevansa ihan turhanpäiväinen paskanjauhaja. Jätkä on olevinaan niin huumevastainen, kun poliisi vähän kyseli. Ja Antti tietysti kertoili kaikki paska housussa saadakseen pienmmän tuomion. Nyt sitten leikkii isoa poikaa, että kannabis lailliseksi. Se vaan on kuule suomen lakien mkaan huumetta ja huumeet on laittomia. Joten mieti vähän mitä suustas päästät.

Tuksu.
Kurhiset.
Niko Saarinen
Järvinen.

Siinä neljän turhan kärki.

Pitäisiköhän alkoholi ja tupakka kieltää kokonaan maailmasta, jos ne kerran on noin vaarallista. Itse en käytä kumpaakaan enkä myöskään huumeita, joten ne kaikki voisivat minun puolestani olla kiellettyjä. Vain typerys käyttää päihteitä, rentoutuminen ilman päihteitä on aitoa ja tehokasta, kokeilkaa joskus. Olo on seuraavana päivänä huomattavasti parempi kuin päihteiden kanssa.

Tietääkseni eduskuntaan pyrkivällä pitäisi olla poliittinen periaate, narkomania
ei ole aate, ja jos tosiaankin näki Amsterdamissa paljon ”laillista” huumeiden käyttöä, pitäsikö Kurhisten lähteä sinne… pysyvästi?

Kyllä Arkadianmäelle joku hieman uskottavampi naama pitäisi saada…

toi jätkä sais vetää ittensä vappukiikkuun näin vapun kunniaksi!!! täysin turha jätkä jota koko suomi häpeää!!!

Meinaat, että saisit puolueesi jäseneksi muitakin kuin itsesi ja sen toisen hönön, hanna vai mikä leuka lieneekään?

Oikein. Eduskunnassa on sellasta kulkijaa nykyisin, että järkevät ehdotukset ovat harvassa. Voisin jopa äänestää, ihan vaan protestina, jossei muuten.

Mitäs toisinajattelua tämä tällainen on? Kautta pyhän Altian, minun kansanluonteeni ei tällaista siedä! Poliittista muutosta haluavat henkilöt, jotka eivät ole minä, on oikopäätä vietävä pois mediakentästäni. En minä tällaisesta viihteestä maksanut niillä rahoilla, jotka sain myytyäni perintömaat kasarmin vierestä venäläisille.

siirtynyt siis ekstaasista kannabikseen. poliisit vaan tekemään kotitutkintaa.

KUN TON JUNTIN JUTTUJA LUESKELEE,NI EN IHMETTELE ETTÄ FACEBOOKIIN ON PERUSTETTU SELLANEN RYHMÄ,TOI JÄTKÄ ON TÄYS PYRKYRI,VAILLA MITÄÄN TASOA

Oma kommentti