Tämä julkkis rusikoi tunnetun rokkitoimittajan!

Ville TuomiMuutama viikko sitten lehdissä kertoiltiin Nalle Östermanin, kuuluisan suomalaisen rock-toimittajan ja -kirjailijan, joutuneen yllättävän väkivallanteon kohteeksi. Baarista poistuneen Östermanin perään juostiin ja häntä mukiloitiin. Seurauksena ruhjeita ja musta silmä.

Österman kertoo aiheesta Hymy-lehden lokakuun numerossa. Samalla myös paljastetaan rock-muusikko, jota pahoinpitelystä epäillään. Hän on Suburban Tribe ja Leningrad Cowboys -yhtyeistä tuttu Ville Tuomi. Lue tapauksen hätkähdyttävät yksityiskohdat lehdestä!

Nalle Österman

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Nalle Österman, Ville Tuomi, Suburban Tribe, Leningrad Cowboys

Kommentit

Kannattais Nallen miettiä mitä kirjoittaa ja mitä suustaan päästää. Ei oo meinaan ensimmäinen kerta kun hän saa jonkun suuttumaan.. Pieni opetus tekee Nallelle varmasti vain hyvää =) Kannattaa miettiä mitä sieltä suustaan päästää!

No onhan se Nalle nyt ainakin musa piireissä tunnettu. 20 vuotta kirjoittanut Suosikkiin, Mixiin, Rumbaan, Soundiin ja suomenruotsalaisiin päivälehtiin jne. Ja sen verran tunnettu oli Tampereellakin ,että sai oman hahmon Kummeliin. Ainakin monet maasammevierailevat Supertähdet hänet tuntevat.

Ville Tuomikaan nyt ei kyllä varsinaisesti ole mikään ”julkkis”…Johanna Tukiainen on ”julkkis”…Karita Tykkä vai mikä ihme sen nimi nykyään on, on ”julkkis”…Viivi Avellan on ”julkkis”…Ville Tuomi on laulaja, jonka bändi ei ole edes kovin suosittu. Julkisuuden henkilöllä tarkoitetaan henkilöä, jonka tuloista tai työtilaisuuksista suurin osa toteutuu julkisuuttaa hyväksi käyttäen. Suburban Triben tapauksessa julkisuus on aina ollut niin vähäistä, ettei paljon kannatta ”julkkis” leimalla ratsastaa hänestä puhuttaessa.

Nalle Österman? Kuuluisa? En ole ikinä kuullutkaan.

”Kuuluisa”…Siis onhan kaveri tehnyt artikkeleita sinne sun tänne, mutta enpä nyt ihan ”kuuluisaksi” sanoisi tätä miestä…Jos tämä mies on ”kuuluisa” niin sitten ovat kai kaikki Iltalehden, Soundin tai vaikkapa Apu -lehdenkin toimittajat, jotka ovat kirjoittaneet artikkeleita medioihinsa vuosikausia pitempään kuin Nalle Österman.

”kuuluisan suomalaisen rock-toimittajan ja -kirjailijan”… kuuluisa missä maassa?

Tommonen rastapää kun tulis vastaan torilla niin saattas tukka lyhentyy.

Oma kommentti