Tämä julkkis sai törkeää palvelua tarjoilijalta Naantalissa!

Maija VilkkumaaOn se ihme kun Amerikassa kenelle tahansa julkkikselle tuodaan kultalusikoin ja -haarukoin ateria pöytään ja lähes maksetaan siitä että he syövät! Täällä koti-Suomessa sen sijaan näytetään pitkää nokkaa ja heitetään törkeitä kommentteja viattomille julkkuparoille. Tällä kertaa eräs tarjoilija latoi törkeyksiä Maija Vilkkumaalle hänen ollessa keikalla Naantalissa. Maija kirjoittaa tapahtuneesta nettisivuillaan.

– Kuuma hippikesä 2011 starttasi Naantalin Wanhalta Kaivohuoneelta. Vaikka yleisesti pidänkin naurettavana tapaa kirjoittaa vanha w:llä, tämä kyseinen ravintola on aina ollut meille ihanainen keikkapaikka. Yleisö diggaa ja laulaa ja siisteilee… Tätä kaikkea vähän himmensi Wanhan Kaivohuoneen tarjoilijalta saatu ”täs voi sit vähän kestää kun oikeet asiakkaat tietysti palvellaan ennen teitä” -kommentti, kun tilasimme ruokaa ennen soundcheckiä. Ja tietysti perus ”tosta kaikkia noita saa tilata, mutta meillä noi pihvit ei kuulu tähän henkilökunnalle tarjottavaan ruokaan”.

Ei kokolihaa muusikoille siis, kuten sanonta kuuluu.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Maija Vilkkumaa

Kommentit

Ööö! Missä kohtaa maija ”Valittaa” Maijahan vain sano että häntä Hämmensi tarjoilijan kommentti, ei se mun mielestä valittamista ole!

Sitä paitsi jos Maija on maksanut itse ruoasta, niin kyllähän sen palvelun pitäs olla samallaista ku normi asiakkaille, eikä sano ”Oikeat asiakkaat ensin” Eli jos Maija maksaa ruoasta, se on oikea asiakas, oli töissä tai ei! Näin ainaki itse toimin, ja kyllä olen myös itse ravintola-alalla!

vitsi mikä TYPERÄ DIIVA!!! Sitä varten on ne raiderit, jonne vaaditaan tarvittava/haluttu erikois tarjoilu/kohtelu/toiveet yms yms… Luulis jo tohon mennessä tietävän.

Ja hittojakos sitä itkemään jos ravintolan työntekijä NOUDATTAA annettuja ohjeita.
Kyllä esiityvät artistit ovat keikalla tekemässä TÖITÄ, josta he saavat PALKAN. Ja maksavat asiakkaat ovat sitten ERIKSEEN!

Aikaan edellisessä duunipaikassa kyseinen artisti (vuosia sitten)diivaili oikein olan takaa.

Kuunneltiin korvat punasina neidin posketonta huutamista, raivoamista ja haistattelua pilkun jälkeen, ja se oli sellasta huutamiasta että koko tyhjä ravintola raikasi. Ja suuttumisen aihehan oli se että pilkun jälkeen hänet porukoineen ohjattin takahuoneesta kotio kohti. Kyseinen artisti ei oikein ymmärtänyt että sinne bäkkärille ei enää voinut jäädä juomaan, ja henkilökuntakin halusi kovan illan jälkeen kotiin.

Kyseisen ihmisen käytösksestä jäi tosi huono maku. Nyt jälkeenpäin on harmittanut etten haistattanut takaisin.

Maijaa taitaa harmittaa kun nuoremmat ja nätimmät ohittaa levymyynnissä oikealta ja vasemmalta.

jatkan vielä että laskutus ruokailusta lähetetään ohjelmatoimistolle joka maksaa siitä ruokailusta AINA (ja artistilta se otetaan)!!!!! RUOKA EI OLE ILMAISTA, turha luulla toisin ja voi ola että tarjoilijakaan ei sitä tiedä

oman ruokansa, ei se ilmaiseksi tule!!!! Eli Maijakin oli asiakas ja työmaallaan ruokailemassa. Jotkut ääliö tarjoilijat ovat vain niin itsenänsä täynnä tai leuhkoja että pitää pottuila aina kun voivat!! Minä erottaisin ko. tarjoilijan huonosta käytöksestä

Vilkkumaa kerää maksavia asiakkaita raflalle. Ja sitten nöyristellä vielä pitäisi?

Ahhaha, ja kaikki haukut todennäköisesti naputellaan samalta näppikseltä, busted!

Täältä ainakin kirjoittelin puhtaasta itseinhosta, kun huomasin millaista pissistä ja turhannirisijää olen jopa fanittanut ja muillekin kehunut.
🙁

Mikä teitä ihmisiä vaivaa? Jonku omasta mielestänne mitättömän artistin blogaulsesta jakstte vaahdota täällä. Ajatelkaapa nyt ihan ite kuinka naurettavia olette
– sairasta sakkia täällä.

Voiko tämä ”tarjoilija” enää olla kuin pikkupissis Wilkkumaa itse? Vaikka rautalangasta on väännetty, että Maija oli vaan hommissa, eikä suinkaan oikeana asiakkaana, niin edelleen jaksetaan jankuttaa huonosta palvelusta. Eihän tarjoilija muuta sanonut, kuin totesi vallitsevan tilanteen: ”Oikeat asiakkaat” palvellaan edellä työmaaruokailijoita.

Vaikka Hymy otsikoikin tapauksen harhaanjohtavasti, niin sitäkin pitää kiittää siitä, että paljasti tämänkin idolin pikkusieluisuuden.
Kiitos, Hymy, kelpo teko.

”Tarjoilija” löysääs nyt sitä vannetta pään ympärillä. Asiakas kuin asiakas…siinä olet oikeassa mutta Maija oli keikalla…ei asiakkaana…voi pyhä yksinkertaisuus.

Törkeää palvelua tarjoilialla!
Asiakas kun asiaskas, ja asiakasta on aina miellytettävä ja asiakas on aina oikeassa!

Meillä mennään tällä asenteella töissä, oli kuka tahansa asiakkaana (julkkis joka saa talon puolest ruoan9
häntä kohdellaan kuten muitakin eikä tiuskita!

Tarjoilija on noudattanut esimiehiltään saamansa ohjetta esiintyvien artistien maksuttomasta työpaikkaruokailusta. Vilkkumaa on ollut ihan samalla viivalla muiden esiintyjien kanssa. Omaan laskuun Maija olisi halutessaan voinut tilata aivan mitä mielii tai vaikkapa vaihtaa ravintolaa.

hitto kadulla näkee hyvännäköisiä naisia,pakko kaydä
vemputtamassa paineet pois,kuka sitänyt nakkiseisoen kartsalla kävelee

ahahahahaha! Kuka toimittaja tuollaista PASKAA kirjoittelee?? Pitääkö aina juttuja liioitella tietämättä asioista yhtään mitään.Toimittajan ammattitaito pahasti hakusessa

ARTISTILLE KUULUU YLEENSÄ HENKILÖKUNNAN-SAFKA! EI PARASTA MITÄ LISTALTA LÖYTYY. TÄÄ KUNINGATAR VOI TILATA SHIT OMALLA RAHALLA MUUTA.

Luuleeks toi kotka olevansa joku??? Ihan perseestä myös sen ”musa.” En kyllä ottas tota mulkeroo millekään keikalle. Arvostelukyvyttmät kakarat käyvät tuota katsomassa.

Jos Vilkkumaa olisi fiksu aikuinen, niin pyytäisi ravintolalta ja tarjoilijaltakin anteeksi tökeröä ylilyöntiään. Pistäisi vaikka PMS:n piikkiin. Voisi hyvinkin korjata riistäytynyttä tilannetta. Muussa tapauksessa toivon, että keikkajärjestäjät äänestävät opetusmielessä rahoillaan.

Naispuoliset Vinkumaa fanit puolustelee diivan käytöstä. Ei erityisoikeuksia kyseiselle ”artistille”. Töissähän se tosiaan oli. Vaatikohan se mitään kummallisuuksia raiderissaan? Veikkaisin että jotain kukkia ”tai jotain muuta ihcuu” takahuoneeseen.

Voi pientä, miten kamalaa palvelua HUIHUI!
Tällainen SUURI JULKKIS ja sanotaan, että voi kestää, eikä täyslihapihvi kuulu kategoriaan.
Hmmmmm….et kai ole saanu pikkusen pissiä päähän vai odotatko, että ilmainen syömisesi olisi mennyt maksavien edelle?
Voivoivoi…miten pientä on tämä maailma ja kuitenkin odotetaan jotain niin suurta!
Pyhä jysäys ja sus siunakkoo!

No huhhuh teitä, vaikka itse ette tykkäisi Vilkkumaasta musiikillisesti, on aika liioittelua verrata Maijaa Tukiaiseen. Maija on sentään oikea artisti ja monen tykkäämä. Yleensäkin monet täälläkin kommentoivat tuntuu kirjoituksiensa perusteella olevan angstaavia teinejä tai sille tasolle jääneitä, nimimerkkien takana voi kirjoitella mitä tahansa ja mitä törkeämmin niin sen parempi. Pakkohan sitä pahaa oloaan on jollain tavalla purkaa, mutta suosittelen mieluummin terapiaa kuin kirjallista oksennusta.

Ikävää palvelua Kaivohuoneella.
Toivottavasti ottavat opikseen.

Lisäys edelliseen: Ei kai Vilkkumaa ilman ruokaa jäänyt; sai, kun asemansa mukainen vuoro tuli?

Vilkkumaalaseilla varustautuneet kommentoijat jättävät huomioimatta sen mikä V:n lainauksesta selvästi ilmi paistaa: Tähti oli kuittaamassa raideriinsa kuuluvaa työsuhdesafkaa. Vaikka Vilkkumaa ehkä korkeuksissaan haaveilee, että ihmiset olisivat kenties jopa maksamaan siitä, että saavat katsella hänen syöntiään, niin suurin osa varmasti maksaisi pelkästään musiikista ja palvelevan ensisijaisesti juuri ainakin heitä. Asiassa ei ole mitään hämärää ja pistääkin ihmetyttämään, että Vilkkumaa siitä tuollaisen äläkän nostaa. Tarjoilijahan vain sattui sanomaan sen, minkä jokainen vastaava artisti varmasti tietää ja ymmärtää. Ehkä juuri se, että yleisesti tiedossa oleva sanottiin, rikkoi herkän tytön illuusion omasta prinsessaudestaan. Tuli paha mieli ja parku oli valmis. Jos Maija olisi ollut aikuinen, hän olisi pitänyt mölyt omassa päässään.

Vaiko onko tämä jonkun mielestä edesauttanut kuvaa Maijasta mukavana artistina?

Mielestäni Maija ei diivaillut ollenkaan kertoessaan saamastaan huonosta palvelusta. Täällä Suomessa ollaan vaan valitettavasti totuttu huonoon palveluun ja jos joku uskaltaa vaatia edes asiallista kielenkäyttöä ja jonku tasoista palvelua niin johan saa hankalan ja ylpeän ihmisen leiman otsaansa. Aina löytyy joku tahvo puolustelemaan huonoa palvelua tyylin , että oltais vaan tyytyväisiä, kun edes jotakin murua saadaan rinnan alle ja ei ole tarjoilijoillakaan helppoa, kun ihan joutuu asiakkaita palvelemaankin. Ihan orjuuttahan se muistuttaa. Nyyh…

No toi osoittaa hyvin suomalaisen palvelun tason (hieman kärjistettynä), mutta miettikääpä kuinka usein teille hymyillään ja ollaan ystävällisiä kun meette ravintolaan syömään???

Öö, en mä usko että Vilkkumaa olis odottanu saavansa jotain erityiskohtelua. Tarjoilijalla vaan joku ennakkoasenne, että näin olis. Ei asiakkaalle tollai sanota, vaan kohdellaan kuten muitakin. Ystävällinen voi aina olla. Ei oo varmaan helppoo tarjoilijan homma mut asiakaspalveluammatissa omaa kiukkua ei pureta asiakkaaseen. Eikä tarjoilijakaan ole mikään sylkykuppi.

wiz
”Asikas tuo ravintolaan noin 50-100€ illasta kun maija tuo 500 asikasta, niin kyllä olen sitä mieltä että artistia joka tuo julkisuutta pitäis kohdella sillä tavalla”

Eiköhän se Wilkkumaakin työstään palkan ottanut, eli ei hän asiakkaita hyvänhyvyyttään paikalle vetänyt? Työsuhde mikä työsuhde ja Wilkkumaa pelkkä renki rahaa tuovien oikeitten asiakkaiden rinnalla. Taisi olla Wilkkumaalla ”pahat ajat”, mikä selittäisi blogipurkauksen – ja ehkä osin tarjoilijankin sanavalintoja. Niinhän metsä vastaa kuin sinne huutaa.

hah tais vilkkumaallekin tulla pieni päivitys omaan ”tähteyteen” myös täältä… HYVÄ!! VILKKUMAA EI OSAA LAULAA VAAN SE MÄÄKII

Muistanko väärin vai eikö tämä turhaakin turhempi Vilkkumaa sanonut lopettavansa nämä ”laulajan” (lue: määkijän) hommat? Luoja, kun lopettaisi välittömästi…en usko että jää moni kaipaamaan ja saa Vilkkumaakin syödä rahvaan seurassa samaan aikaan ja odottaa ruokaansa niinkuin me kaikki tavikset. Pieni vinkki Vilkkumaalle ja toivottavasti hänellä vilkku värähtää, että wake up…et ole mikään merkittävä tähti, henkilö jonka takia kenenkään pitäisi muuttaa käytäntöjään..eri asia jos tulee oikea tähti jolla on musikaalista talenttia.

Kyllä on varovaisen kauhee tää muija. Sekopää teinit fanittaa ja Mulkkumaa luulee olevansa jotain elämää suurenpaa. Kauheita biisejä (lyriikat ihan perseestä) muija roukuu eetteriin. YÄK!

”W”:lle….kateellisia ihmisiä? Siis meinaatko, että oltaisiin kateellisia Vilkkumaalle. Herää jo, Vilkkumaa ei ole edes keskinkertainen artisti…on samaa rupusakkia Anssi Kelan ja Johanna Tukiaisen kanssa.

Tämä Wilkkumaa on täys nolla, täys artistinen noupadi jonka määkintää ei jaksa kuunnella sekuntiakaan ja kaiken tämän lisäksi tämä nolla vaatii erikoiskohteluako? Että ravintolan MAKSAVAT asiakkaat saavat odottaa kun tämä MAAILMANLUOKAN SUPERTÄHTI…SUPERJULKKIS ruokailee ensiksi? Jonkun kannattais heittää ämpärillä kylmää vettä Maijan päälle niin kenties heräis haaveilemasta. Kuten joku sanoi…paska artisti ja ko. listauksen kolmen joukossa…edellään vain J.Tukiainen.

pitäis Maija sen suunsa kiinni ja opettelis laulaan.. naurettavaa nipotusta, olis kiintollinen etä sai ruokaa ollenkaan

No huh huh, onpas täällä paljon kateellisia ihmisiä.

Vaikka en Vilkkumaan musiikista pidäkään, niin kylläpä täällä vedetään herneet nenään aivan viattomasta letkautuksesta.

Odottaa Wilkkumaa varmaan sitä, että asiakkaille kerrottaisiin, etteivät saa ruokaansa ennenkuin huippuartisti Wilkkumaa on syönyt. Naurettavaa käytöstä ja täytyy todeta, että pisteet laskivat. Olen ennen tykännyt Wilkkumaan lauluista.

Ensin se S-kirjain kuntoon puheopettajan avustuksella,että edes jotenkin jaksaisi kuunnella ko. artistin lauluja – saati valituksia.Kyllä laski pisteet tän jutun myötä.Olen aina pitänyt ko. artistia rentona ja fiksuna joka ei pikku asioista nipottele.Ja miksi sitten käyttää w-kirjainta jos koska pitää w-kirjaimen käyttöä naurettavana.Todella pikku julkkis joka ei kyllä tällä menestyksen tasolla saisi Jenkeissä edes ilmaista MCD ateriaa.

Vilkkumaan puolella olen. Nykyajan tarjoilijat ovat niin laitostuneita, etteivät jaksa enää palvella. Syy on sikamaiset ravintolahinnat, eikä asiakkailla ole antaa tippejä lainkaan enää. Tarjoilijaparka uupuu työnsä alle kun kannustin puuttuu. Tällaista sitten tapahtuu mutta Maija Vilkkumaan syytä se ei ole. Eikä tarjoilijan. Naantali on aivan ihana kesäkaupunki ja Turku on kurko föreineen päivineen.

Kyllä artisti on tässä yhteydessä ”henkilökuntaa”. Taitaa suomalaisia esiintyjiä vaivata ero miten ulkomailla ja Suomessa heitä kohdellaan, johon voi toki olla hyvä syykin.

Mahtaakohan Maija saada keikkapyyntöjä jatkossa Kaivohuoneelle, ravintolan nimi ja maine sai melkoisen kolauksen, mielestäni ilman aiheellista syytä. Unohtaen siis keskinkertaisen artistin lapsellinen käytös.

Asiakas on asiakas ja piste. Kellekkään asiakkaalle ei sanota noin niinkun tarjoilija on sanonut Maijalle. Ei ole musta kyllä mitään diivailua tuo Maijan ”käytös”. Tarjoilijalta hyvinkin moukkamaista!

Ja jos asiakkaat saavat paskaa palvelua, ei heitä tule. Paikka tuo myös esiintyjälle leivän, tässä tapauksessa jopa aterian ilman pihviä.

Noh, pitää varoa Maijan keikkoja, näköjään joutuu safkoja odottamaan kun henkilökunta vääntää ruoat toisilleen.

Paskanjauhajia ootte,Maija on huippuesiintyjä.
Kannattais tarjoilijankin muistaa mistä se leipä hänellekin tulee,jos ei asiakkaita ei leipää ja kuka ne asiakkaat tuo jos ei esiintyjät,repikää siitä valittajat 😉

Ilosaarirockissa kuultua: Maija vaan valittaa….
Taas se nähtiin!

Viihdyttäjä on töissä, totta kai maksava asiakas palvellaan ensin. Sai keikkapalkkion lisäksi ilmaiset ruuat – mutta oliko kiitollinen? Naantalilaisena olen tarjoilijan puolella ja lupaan olla tulematta kaivohuoneelle kun rimpsessa seuraavan kerran esiintyy.

Hei, se tapahtu Naantalissa. Tku on se hole ja Raisio pukama, Naantali karva…

Maija Vilkkumaa on eittämättä top 3:ssa suomen paskin artisti tittelin voittajksi ja tietenkin maksavat asiakkaat menevät tämän primadonnan edelle. Eikö tämän pitänyt lopettaa artistin hommat…toivottavasti lopettaa sen määkimisen pikapuoliin.

Asikas tuo ravintolaan noin 50-100€ illasta kun maija tuo 500 asikasta, niin kyllä olen sitä mieltä että artistia joka tuo julkisuutta pitäis kohdella sillä tavalla

Ihan oikein toimittu! Maija Vinkumaa on ylivoimaisesti suomen paskin artisti jonka parkumisen kuuntelemista pitäisi alkaa maksaa!

Hö! totta! maksava asiakas menee aina esiintyjän edelle!! hölmöö nipottaa tollaisesta! eikö maijalla ole oikein muusta valittamista! paskoo se samanlailla kuin muutkin!

Noussut jotakin päähään??? Ei tajua että on duunari kun menee keikalle eikä mikään vitun kuningatar.

Oma kommentti