Tämä julkkishan on aivan Satu Tuomiston kaksoisolento – katso!

Saana vai Satu? Jos se pitäisi ratkaista tämän kuvan perusteella, niin paha olisi mennä sanomaan. Kohuvaimo Saana Parviaista on joskus aiemminkin luultu ex-missi Satu Tuomistoksi, mutta nythän asiaa ei ihmettele laisinkaan.

Uusimmassa blogitekstissään Saanalla on kuitenkin hieman ikävämpää kerrottavaa. Hän bloggaa masentuneensa ihmisten ilkeämielisestä arvostelusta. Nyt hän tuntee itsensä rumaksi ja lihavaksi.

Saana kertoo myös loukkaantuneensa arvostelusta, jossa hänen väitetään olleen aviomiehensä sairaalaan joutumisen syy. Vaikka Saana – aivan oikein – ymmärtää, ettei siitä ole todellisuudessa kysymys, syyllisyys kalvaa mieltä. Syyllisyyttään Saana on hoidattanut terapiassa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Satu Tuomisto, Saana Parviainen

Kommentit

Saana on todellakin kaunis!! Siinä jää Satukin toiseksi:) muussa sitten kai ei?

kyllä saana aina satun kauneudessa voittaa. tietenkään en tiedä miltä satun tussu näyttää. saanan värkki oli kyllä ruma, kun kuvat näin..

Fiksua ottaa pappansa ikänen ukko, pääsipä julkisuuteen. Jos olis mun pentu niin en kyllä kehtais ihmisten ilmoilla liikkua.

On loukkaus verrata saanaa ja Satua .Satu on nainen isolla N:llä ja onhan maiseessakin eroa.

Mielestäni Satu ja Saana eivät ole lainkaan samannäköisiä, missään kuvissa. Satu on Miss Suomi 😉

Säälin hakua.. Toosa on revitetty jo koko maailmalle ja maine menny, kannattiko? sitä voipi saana miettiä ja kirjoitella (en halua julkisuutta) blogia jossa revitää jokaisen käänteensä

Talikynttilällä voi olla ihan hyvät mahdollisuudet. Saanahan tunnetusti hakeutuu parisuhteeseen epäsiistien, pienimunaisten, vanhojen ja mieleltään järkkyneiden plösöjen kanssa. Eli ei se rima kovin korkealla näytä olevan. Siitä vaan yrittämään, kun se jo uutta on muutenkin etsimässä.

Noissa kahdessa ei kyllä oo mitään samaa. On loukkaus satua kohtaan verrata Saanaa häneen. Eroa on kuin yölä ja päivällä

Saana on kaunis tyttö ja hän kirjoittaa tosi hyvin. Olisi kiva tutustua häneen, mutta enpä usko että minulla on mahdollisuuksia, koska en itse ole mikään bodari tai hyväkroppainen. Ja Saana varmasti arvostaa sellaisia ulkoisesti.

Kyllä eka kommentti tuli jostain ihan muualta kuin Saanalta:) Täällä käy aina huutelemassa kaikenmaailman aivottomat kanat ja kukot lyhyitä, mutta ytimettömiä typeriä kommentteja. Miks ees vaivautua?

Haha, ensimmäinen kommentti varmaan Saanan itse kirjoittama.

Fiksu likka ei jaa tavaraansa seksimessuilla eikä toitota parisuhdeasioitaan blogissa. Fiksu likka olisi myös jo alunperin nähnyt, millainen ongelmatapaus nykyinen miehensä on. Kaikkea muuta kuin fiksu.

Saana kertoo myös loukkaantuneensa arvostelusta, jossa hänen väitetään olleen aviomiehensä sairaalaan joutumisen syy. Vaikka Saana – aivan oikein – ymmärtää, ettei siitä ole todellisuudessa kysymys, syyllisyys kalvaa mieltä. Syyllisyyttään Saana on hoidattanut terapiassa.

Hyvä Hymy, kerrankin ootte ymmärtänyt jotain!!!! Ei ole Saanan syytä JussiPeen huomionhakuisuus ja narsistisuus!
Saana on pohjimmiltaan ihan fiksu likka:)

Oma kommentti