Tämä julkku läksytti baarimikkoa – ”pelasti” karaokeillan!

Maija VilkkumaaKun Paris Hilton tai joku muu vastaava julkkis Hollywoodissa astuu sisään tavisbaariin, on punainen matto levitetty ja ilmaiset juomat tarjottu murto-osasekuntissa. Kun taas verrataan asiaa Suomen baarien resursseihin, homma ei pelitäkään ihan samalla tavalla, edes äänentoisto ei näillä kulmilla suju. Suurin piirtein tätä mieltä on räväkkä laulajatar Maija Vilkkumaa, mimmi nimittäin kirjoittaa blogissaan kokeneensa keikoilla sekä baari-iltoina suuria puutteita muun muassa karaokelaitteiden ylläpitäjän taidoissa. Maijan pitkän sepustuksen idea lyhennettynä on se, että Maija osaa kaiken muita paremmin.

– Olin tässä taannoin Manalassa laulamassa karaokea ja sielläpä ensin ei kuulunut juuri mitään mistään ja karaokeisäntä-baarimikko ei osannut tehdä mitään, sanoin että ehkä tuo tuossa roikkuva isosta kaiuttimesta tuleva piuha kannattaisi laittaa kiinni johonkin, mutta hän vain sanoi että pitää odottaa ”teknikkoa”. ”Teknikko” (eli toinen baarimikko) tuli ja laittoi kyseisen piuhan kiinni, ja karaokelevy alkoi kuulua normaalisti.

– Sen jälkeen kuitenkin laulumikit olivat liian kovalla ja kiersivät, karaokeisäntä-baarimikko seisoi kärsivän näköisenä siellä earit korvissa eikä tehnyt mitään. Menin huutamaan sille että voisinko tulla sinne tsekkaamaan niitä laitteita kun sinä et niistä selkeästi mitään tajua (olenhan pehmeä ja joustava luonteeltani) ja hän sanoi että ET MISSÄÄN TAPAUKSESSA, ja sanoin hälle että nyt ne earit pois korvista, jos täällä kiertää niin sun pitää tehdä jotain eikä vaan murjottaa siellä, hän sanoi että VAI NIIN, sitten kurkin siitä tiskin yli ja kysyin että mikä toi yks kanava on joka on täysillä, hän sanoi EI SE MIKÄÄN OO EI OO EES PIUHAA KIINNI SIINÄ, sanoin että laitapa se nyt kuitenkin nollalle se vola siitä, hän laittoi, kierto loppui. Ja mua ei ees heitetty ulos! Onneksi puutuin asiaan ja PELASTIN KAIKKIEN ILLAN. Tästä tuli taasen mieleeni että usein tietäisin myös kaikki ajoreitit taksikuskeja paremmin, ja muutenkin voisin hoitaa kaikki asiat, en kyllä jaksaisi, mutta voisin, Maija blogittaa.
 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Maija Vilkkumaa

Kommentit

Kumma miten onkin niin suosiossa kun kuuntelee sen pahaa ässävikaa.Ei oikeen saa selvää laulunsanoista.Siskonsa on mielestäni parempi laulajana.

Kun hän oli pelastanut kaikkien illan, hän pilasi sen laulamalla…

mitä vittua oikee selitätte?? eihän tossa maijaa morkata mitenkää, vaa suomen äänentoistolaitteita??

Maija on kiehtova eikä mikään yksinkertainen nainen, niin eihän kaikki Suomi pulliaiset semmoista voi ymmärtää ku täällä tupataan olemaan melko yksinkertaisia!

Miksi Hymy aina mollaa Maijaa? Oletteko tulleet ajatelleeksi, että hänellä on myös faneja ja niitä, jotka ymmärtävät hänen huumoriaan.. Taitaa Hymy olla humppakansan äänenkannattaja, kun kaikenlaiset humppahemmot ja tangokuningatteret saavat positiivista uutisointia osakseen, mutta jos esim. Maija avaa sanaisen arkkunsa, se leimataan ylimieliseksi snobbailuksi.

Tämä oli Maijalta ihan huumorilla. Taisi tulla tarjoilijamokasta niin kovaa (vaikkakin asiallista) palautetta, että diivanalku otti lusikan kauniiseen käteen.

Vielä kun pyytäisi anteeksi käytöstään…

Ei sitten minkään laista ÄÄNTÄ koko naisella!! tuo määkiminen ja kiljunta (ainakin minun mielestä) on vain sopivaa tähän aikakauteen!! että pikku pudotus maanpinnalle tekis hyvää… eihän se ole sen kummempi kuin meikäläisetkään!!!

Voi tota Maijaa. Tosiaan on räväkkä nainen! Eikä mielestäni mikään huono juttu.

”Ja muutenkin voisin hoitaa kaikki asiat, en kyllä jaksaisi, mutta voisin” Huumorillahan se Maija tuon meinas 😀 Upea nainen.

Oma kommentti