Tämä kaunotar haluaa kovemmat rangaistukset ja karkotuksia!

Jasmin MäntyläJasmin Mäntylä työskentelee nykyisin Oulussa Sauli Niinistön tukijoukkojen kahvilassa, jossa hän kertoo tavanneensa paljon tavallisia suomalaisia, eritoten seniorikansalaisia. Heidän kanssaan entinen kohukaunotar kertoo käyneensä paljon keskusteluja vaikkapa rikosten ja niiden rangaistusten huonosta keskinäisestä suhteesta. Mäntylä avautuu aiheesta blogissaan.

-Minkä takia Suomeen ei tunnuta saavan tarpeeksi kovia rangaistuksia. Tätä samaa aihetta korostin mm. eduskuntavaaliehdokkaana ollessani alkuvuodesta, mutta kuten yhdessä tänään tuttujeni kanssa totesimme – tuntuu, että useat poliitikot ja tunnetut henkilöt pelkäävät puhua tärkeistä asioista suoraan ja vaatia tiettyä kovuutta asioihin, Jasmin kirjoittaa.

-Suuremmat rangaistukset asiassa kuin asiassa vähentäisivät rikoksia toimien erittäin hyvänä ja tervetulleena pelotteena; suomalaisille ja ulkomaalaistaustaisille ihmisille tulisi tietenkin olla yhtä suuret rangaistukset, erona vain se, että tiettyjen tuomioiden jälkeen Suomeen muualta tulleet voitaisiin myös karkottaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sauli Niinistö, Jasmin Mäntylä, Kokoomus

Kommentit

Nää kommentoijat nyt haukkuu täällä aina kaikki, siksi näillä juttujen kommenteilla ei ole mitään merkitystä. Ihan sama kenestä Hymy kirjoittaa ja mitä kirjoittaa niin samantyylisiä kommentteja täältä löytyy. Joillakin ei vaan ole muuta sisältöä elämässä niin sitä pitää hakea haukkumalla julkkiksia. Kyllä mäkin voin hyvin myöntää että tämä Mäntylä on kaunis nainen ja ei tosiaankaan ole yhtään multa pois. On kiva kannustaa toisia eikä vaan haukkua. Ehkä siihen vaikuttaa se että minä oon itse tyytyväinen omaan elämään niin ei munkaan tarvitse olla katkera minkään takia!

Kirjottajat täällä on uskomattoman tyhmiä. on hyvä puhua ja kirjottaa tärkeistä asioista ja mitä ääniä jasmin kalastelee, kun ei ole missään ehdokkaana?? kysympä vaan kun minusta on ihan hienoa että joku julkku puhuu tämmöisistä vaikka ei olekkaan ehdolla mihinkään. monet puhuu näistä jutuista vain vaalien alla. aatelkaapa sitä. ja en tajua tätä kun pitää muka haukkua jasmiinia jostain tuohan on upea ja kaunis nainen. ei se oo keltään muulta pois.

Ei voi olla totta! tosta asiasta on puhuttu jo iät ja aijat.; älä nyt vaan omi tota ajatust itsellesi! sitäpaitsi eikö Saulin pitäisi hoitaa toi asia? ! otahan yhteyttä siihen 😀 just näillä tälläisillä jutuilla vaan kalastellaan tosiaankin ääniä!! mut tää onkin niin nähty! ja tässäkin on yksi syy miksi en kokoomusta suosi! turhia julkkiksia politiikan saralla!!

Hyi, joku intialaisen näköinen kääkkä, joka on sekoomuslainen ja kalastelee ”ääniä” näillä päivänselvillä rangaistusvaatimuksilla 🙁

Missä se kaunotar on kun hirviö näyttää olevan jo kuvassa.

Oma kommentti