Tämä kohublondi iski varakkaan ulkomaalaisen liikemiehen!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on onnellisempi kuin aikoihin. Hän vietti uutena vuotena luksusloman Sveitsissä ja Italiassa uuden miesystävänsä, ruotsalaisen Ingon kanssa.

Suhde on rakentunut pikkuhiljaa, ja Johanna odottaa siltä paljon.

Ingo on vanhempi, charmikas liikemies Tukholmasta. Nyt Johanna kertoo kaiken rakkaudestaan ja rakkaastaan – Hymyssä!

-Ingo on täydellinen herrasmies. Matkallakin hemmottelimme toisiamme ja Ingo tilasi huonepalvelusta, mitä mieleni vain teki. Meillä oli koko ajan samppanjaa ja lempisuklaatani. Hotellin sviitissä sammutimme valot ja laitoimme satoja kynttilöitä joka paikkaan, Johanna selvittää Hymy-lehden helmikuun numerossa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

joo-o … samppakaljaa ja suklaata ! ensin elämäntavat kuosiin ennen ku haaveillaan jostain rasva-imusta !!!!!

MITÄ !! sen asiakkaan,,,eiku poikaystävän toive oli pimeessä kynttilää joka reikään ??!?!?

voi olla paikat hellänä..käyttikö edes tummelia !! vai ihan kuivana ??

ja sit pisti kirjeessä maksun postin kautta Suomeen, ettei tullissa olis sellasen massi määrän kanssa tullut ongelmia !?!?!?

ikuisesti siivellä eläjät
Nämä siskokset kulutavat kaiken aikansa etsimällä itselleen elättäjiä (mikäs maailman vanhin ammatti siitä tuleekaan mieleen), eikä yritäkään tehdä oikeita töitä. Sitten vanhana kun kaikki yritykset löytää itselleen lompakkoa jota ammentaa, kaatuu, tulee näistä vanhoina yhteiskunnan elätettäviä, eivätkä ole maksaneet kuin taskurahojen verran veroja maalle josta sitten lypsävät rahaa. Suomessa on tällainen syrjitty vähemmistökin, jotka tekevät samoin kun tämä kaksikko. Ehkä siskokset ovat saaneet heimotutuilta hyviä vinkkejä!

Kyllä tuo on totta. Facebookissa kuvagalleriassakin kuvia löytyy sieltä Luganosta, ei varmasti Johanna omilla rahoillaan Villa Sassa Spa hotelliin matkustanut. Ja jonkun miehen kanssa pussailee uudenvuoden aattoona, Ingonhan se siinä.

Ihanaa, jos Johanna on lopultakin löytänyt rakkaan rinnalleen ja saa pysyvän parisuhteen. Paljon onnea!

Siis sammuttivat valot ja laittoivat satoja kynttilöitä palamaan. Siinähän se ilta onkin mennyt rattoisasti kynttilöitä sytytellessä….

Mahtaapi olla paikat kipeänä satojen kynttilöiden laittamisen jälkeen.

Jotenkin tuli Matin luonnehdinta Mervistä mieleen, kun luin tämän jutun.

Samaan aikaan pyydetään FB:ssä esirukousta kunnon miehen löytämiselle ja päiväkirjassa valitetaan kun ei miestä ole… Ettei olisi a) väritetty totuutta b) Ingo jo kaukana.

”Satoja kynttilöitä”? Mitäs hotellin paloturvallisuusmääräyksissä olisi tälläisesta? Ei kai Tuksu taas vähän liioittele?

Tukiainen on niin persaukinen, että kaikki kelpaa.
Halvan kuohuviinin ja taloussuklaan loputtua mies tulee osoittautumaan sairaseläkkeellä olevaksi huijariksi.
Hotellin sviittikin taisi olla rupisen matkustajakodin yhden hengen invahuone lisävuoteella.

Se on kyllä jännä homma, että naisille (tai ainakin joillekin, ei onneksi omalle) pitää hommata kuu taivaalta, antaa puolet palkasta ja vielä senkin lisäksi tarjota ilmaiseksi kaikki syömiset, juomiset, vaatteet, etc ja hemmotella 247, ja sitten taas sille naiselle riittää että vain makaa kuin kuollut lahna ja silti on paha olo, kun se sika ei huomioi hänen tunteitaan mitenkään, eikä panosta suhteeseen. Asiameininkiä.

Mitähän hotelli sanoo elävän tulen kanssa pelleilystä?

Ihan tarkennus vain, että montako sataa niitä oli esim. sadan tarkkuudella? Kynttilöitä siis. Paljon kotona kynttilöitä polttavana ihan jo yksikin sata kerralla tuntuu paljolta. Mutta kerrankos sitä lomalla ja vastarakastuneena

Satoja kynttilöitä…

Jossu ei liiottele ikinä 😀

Oma kommentti