Tämä kohuttu väriläiskä on Hymyn uusi bloggari!

Tuija Järvinen ja Santeri AhlgrenEnsin oli Johanna Tukiainen. Mutta äh, mitä hänestä, kun nyt on hänen kohutuottajansa ja managerinsa Tuija Järvinen, jolle sattuu ja tapahtuu viikossa enemmän kuin keskivertoihmiselle kymmeneen vuoteen!

Järvisen erinäiset tempaukset ja värikkäät mielipiteet ovat Hymyn sivuilta jo ennestään tuttuja. Nyt hän aloittaa netissämme vakituisena bloggarina. Kohumanagerin blogi käynnistyy viikon sisällä.

Tuija ei ole toissapäiväisen metson tyttö, vaan hänellä on pitkä tausta viihdytysjoukoissa. Tuija on järjestänyt eri tapahtumia, juontanut, laulanut levylle, ollut pörssimiljonäärin salarakas, yltänyt Miss Suomi -finaaliin, ja tuottanut sekä sanoittanut Tuksun kohutun Lööppijulkkis-kappaleen.

Hymy on raportoinut kohu-Tuijan tempauksista ahkerasti, mutta yläsavolainen mediahahmo on tullut tutuksi myös useista Radio Rockin haastatteluista, iltapäivälehtien, radio Voicen ja MTV3 Viihdeuutisten sivuilta. Paikallisiin lehtiin hänestä on tehty myös näyttäviä juttuja.

-Kyllä täytyy sanoa, että oli suuri kunnia, kun minusta julkaistiin viime sunnuntaina Hesarissa usean palstan juttu, Tuija kumartaa.

Tuija Järvinen yhdessä BB-kilpailijoitten kanssa.Pian selviää, pelastuuko suomalainen viihdemaailma, kun Tuija avaa sanaisen arkkunsa.

Kuvat: Tuija Järvinen Romano-TV:stäkin tutun Santeri Ahlgrenin kanssa (yllä) ja BB-kilpailijoina tunnettujen Mian, Jelenan ja Nikon seurassa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Tuleekohan se eka kirjoitus vielä tämän vuosikymmenen puolella?

olet tosi söpö……….tsemppiä…………kahvet voetas hörppiä)))))))))))))))?

Hyi helevetti. Tuijalla ei ole kyllä kaikki kromosomit geeneissä….

* Menee oksentamaan *

Naamasta päätellen on Olvi-keitto maistunut muhkulle aika hyvin..

Ei saatana, tuo turha waste of space pitämään blogia. Kiinnostaa ketä?

Ja taas saamme (jos tahdomme) lukea jonkun turhakkeen suoltamaa tekstiä, joissa totuutta saattaa olla vain siteeksi. Suuret on suunnitelmat, mutta toteutus jäänee uupumaan. Tämähän on jo nähty. Ei paljon hymyilytä.

samanlainen sotanorsu kuin suojattinsa…. kyl näitä turhiksia riittää …

En valitettavasti usko että tämä nainen jaksaa kansaa kiinostaa kovinkaan kauan. Tuksu on niin paljon värikkäämpi,sekä hyvässä että pahassa että tuki tuija ei vaan tule hänelle pärjäämään.

aikas väritön tyyppi mun mielestä, ainakin tuksuun verrattuna. :DD

No niin… Tämä onkin sitten viimeinen ”blogimerkintäni” tämän lehden palstoille. Raja oli tämän turhista julkkiksista turhimman palkkaamisessa hömppää kirjoittamaan. Hyvää kevättä yms.

Hömppäjulkkis keski-ikäiseen makuun

Kiitos Johanna Tukiainen! Tukiainen on tuonut julkisuuteen siskojensa Julian ja Jasminen lisäksi myös iisalmelaisen Tuija Järvisen. Kun Tukiainen viritteli laulajanuraa kesällä 2009, hän pestasi avukseen Järvisen.

. . . Hymy uutisoi Järvisen elämän käänteistä. . .

10.4.2010 Ihmiset

HAE HS DIGILEHDEN ARKISTOSTA >

Oma kommentti