Tämä kotimainen julkkis teki siveyslupauksen 15-vuotiaana – nyt rohkeissa kuvissa, katso!

Liana OhayonBB:ssä pyörähtänyt Liana Ohayon kertoo Hymy-lehden marraskuun numerossa tehneensä siveyslupauksen 15-vuotiaana, mutta sen johtaneen kummallisiin vääntöihin.

-Olin silti sosiaalinen ja juttelin yhtä innokkaasti niin poikien kuin tyttöjenkin kanssa. Pian sain huomata, että tytöt luulivat minun iskevän heidän poikakavereitaan. Minusta huhuttiin kaikenlaista pahaa ja kyseltiin, että ketäs nyt olet hoidellut. Se hämmensi ja satutti, Liana kertoo Hymyssä.

Siveyslupauksensa Liana rikkoi kaksikymppisenä, kun tapasi poikaystävänsä. Nyt Liana on kuitenkin sinkku.

Lianan huimat ja sensuellit kuvat voit katsastaa printtilehdestämme, tässä vain esimakua niistä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Liana Ohayon

Kommentit

Tää on osallistunut myös idolsiin aikanaan ja vaikutti jo silloin todella itsekeskeiseltä kakaralta. Laulutaitoa ei ollenkaan.

eipä se ole neitosen vika jos on otsikkona ”julkkis” nimike… eiköhän oo tuosta otsikosta toimittajaa syyttäminen eikä neitoa itseään

Synnyinmaa Suomi ja kolme päivää BB:ssä ei tee kenestäkään julkkista. Ensimmäinen postaaja on ihan oikeassa kysyessään, kuka tämä jutun kohde nyt on. Google löytää kenet tahansa mitättömyyden eikä tee kenestäkään julkkista = julkisuuden henkilö.

Yhtä kiinnostavaa olisi haastatella Harria, joka kerran kirjoitti paikallislehteen tai Laila-Kaarinaa, joka myöhästyi junasta. Myös heidät Google löytäisi.

Julkisuusarvo: 0.
Otsikon kiinnostavuusarvo: plusmerkkinen, mutta jutun sisältö ei vastannut otsikkoa sitten millään. Uupumaan jäi sekä julkkis että siveyslupauksen tekijä.

Hyvä, nyt aukesi viesti minullekin; pienessä mielessäni pohdin, että onko sukua Liana Kaarinalle.

No, isoäitinsä teki tämän jo 1960-luvulla, joten geeneissä näkyy menevän, tuo tyrkkyys nimittäin. Kenties isoäiti on jopa konsulttina asiassa.

Vaan löytyykö Tuksunkaisilta tällaista sukutarinaa?

toi on bb-benin haaremiviikon akkoja,mummo kuuluisa näyttelijä Liana Kaarina,sivittymättömät untot

Idässä pääsee vain niukalla pukeutumisella hyviin naimisiin.

Ja tälle oli keksitty tällainen tarina. Parempi olisi ollut, jos olisi kerrottu kuinka hän pakeni mafian nunnaluostarista Transilvaniasta.

KENELLÄ ON TUOLLAISET MUHKURA TISSIT?!!!!

@pilkunnuss… Kommentoin ekan postaajan kysymykseen kuka tää venakko on. Jos googlen aikakaudella kyselee tollasia osoittaa vain avuttomuutensa ja tyhmyytensä (puhumattakaan siitä että se tosiaan mainittiin heti artikkelin alussa). Sanoinko jossain, että hänet olisi pitänyt TUNTEA? Taidat ollaa samaa osastoa penaalissa kun eka postaajakin.

MrLaardi: Jos sinusta ihmisen tuntee siitä että on esiintynyt BB:ssä niin olen hämmästynyt.Selkeästihän siinä kysyttiin että:”Kuka?pitäiskö tuntea?” En minäkään tunne noita ihmisiä vaikka BB:ssä olisi piipahtanutkin.

”Kuka tää veanakko on, pitäiskö tuntea?” Siinähän se lukee heti jutun alussa, että näitä BB ”julkkuja”. Et taida olla mikään penaalin terävin kynä. Tai sitten kyseessä oli epäonnistunut yritys kuulostaa kyyniseltä. Yhtäkaikki, melkonen fail sulta.

petu puhuu asiaa 🙂 hah toi muka julkkis en oo koskaan kuullukkaan 🙂

Mistä Hymy löytää näitä julkissudenkipeitä pikku tyttöjä, jotka ovat valmiita myymään vaikka äitinsä, jotta saa perseensä näkymään lehdessä?

Oma kommentti