Tämä on maksullisen seksin hinta Suomessa – teiniprostituoitu Inka kertoo!

Inka, 21, myy seksiä netin kuvagalleriassa, perheenisät ostavat!Hymyn syyskuun numerosta löytyy mielenkiintoinen haastattelu, jossa Keski-Suomessa vaikuttava parikymppinen Inka kertoo prostituutiotyöstään. Hän on harjoittanut sitä jo parin vuoden ajan. Asiakkaansa, perheenisät, Inka löytää internetin kuvagalleriasivustoilta.

Inkan mielestä kyse on nuoruudesta markkinavalttina. 18-24-vuotiaille seuralaisille on paljon kysyntää.

Nykyisin Inka ottaa vastaan muutamia asiakkaita kuukaudessa. Käytännössä hän rahoittaa sillä vuokransa.

Mutta mitä seksi sitten Suomessa nykyisin maksaa?

-Laskutan kerrasta 150 euroa, mutta pitempiäkin tapaamisia on mahdollista järjestää, rakkauden ammattilainen paljastaa Hymyssä. Lue syyskuun printtilehdestä kolmen sivun raportti aiheesta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Inka, prostituutio

Kommentit

Asiantuntija A. Naali (vierailija), 13.9.2011 klo 11.14

Ei kyllä pidä paikkansa, taitaa olla tekaistu juttu. Hesassa saa katuhuoralta poskeenoton autossa 20 eurolla ja pikapanot ilmoitushuorien kanssa on noin 40-50 euroa. Kukakohan tämänkin jutun on oikeasti kirjoittanu

^^ joo nää katuhuorat on ihan asia erikseen…

hoh hoh:DD aika monet maksaa reilusti enemmänki 😀 ukot, jotka ette tiedä asiasta mitään, olkaa hiljaa. 150e on normi, ihan perushinta, halpa. yleensä 200e on sit ihan ok.

mä saan aina noin 35 egellä kun tinkii ja ihan normi panot

Taitaa olla niin että ottaa muutamia asiakkaita kuukaudessa vain sen takia, että harva viitsii noin paljon maksaa.

Taitaa olla niin että ottaa muutamia asiakkaita kuukaudessa vain sen takia, että harva viitsii noin paljon maksaa.

Halpaa on! Lisää vaan promorevittelyjä nettiin ja kauppa käy. Hyvä Inka!

Juu, kuullosti munkin mielestä ”hiukka” kalliilta..

Ei kyllä pidä paikkansa, taitaa olla tekaistu juttu. Hesassa saa katuhuoralta poskeenoton autossa 20 eurolla ja pikapanot ilmoitushuorien kanssa on noin 40-50 euroa. Kukakohan tämänkin jutun on oikeasti kirjoittanut.

kyä sitä ilmastaki toosaa saa jos ei oo mikää kauhee mulkku. tääki teinihoro todisti jonku prostituidun väittämän et suomalaiset ylihinnottelee tavaraansa. tuosta pitäs ainaski 2/3 leikkaa pois

ite en masksa pillusta. ei haittaa vaikka muut maksaa ja kyllä ne huorat siivoo mun naapurile 😀

… no ei tuo ny kauhee hinta lootasta kyllä oo ku ottaa huomioon että saa valita kuoretkin ite. kyllä mä äänestän tänkin laillistamisen puolesta!

maksaakohan neiti veroja tuosta summasta.. ja toiko muka halpaa… hahahhahaaaa

Toisaalta ainakin mun emäntä myös siivoo, tiskaa, laittaa ruokaa, hoitaa pihan ja kasvimaat, että ei haittaa vaikka tuleekin kalliimmaksi.

Toellakin tulloo! Mie en käytäkkään kuin prostityttöjä. Mietipä jos viet syömään, ajelutat taksilla pubbiin, juotat. Se on kertaheitosta jo kolomesattoo, etkä pimpukkata ehkies ees sua. Halavemmaks tulloo ko lattoo 150 eukkoo pöytää. Ja varmaan vakialennustakin antavat

Edullista, oman akan elättämiseen menee useampi tonni ja pillua ei saa kuin kahdesti kuussa.

Oma kommentti