Tämä sai 21-vuotiaan Inkan ryhtymään prostituoiduksi!

Inka, 21, myy seksiä netin kuvagalleriassa, perheenisät ostavat!Hymy-lehden syyskuun numerossa on mielenkiintoinen haastattelu 21-vuotiasta Inkasta, joka on myynyt seksiä internetin kuvagalleriasivustojen kautta jo parin vuoden ajan. Asiakkaina on Inkan mukaan tavallisia perheenisiä, ja tyttöjen 18-24 vuoden ikä on myyntivaltti. Hän väittää satojen tyttöjen kauppaavan seksiä netissä.

Mutta mikä saa parikymppisen kaunottaren hankkimaan tienestejä ja vuokrarahoja näinkin radikaalilla tavalla, mistä kaikki sai alkunsa?

-Lähdin mukaan aivan hetken mielijohteesta, kun minulle ehdotettiin. Vanhempi mieshenkilö kysyi aivan asiallisesti, mitä sanoisin, jos hän maksaisi minulle seksistä. Juttelimme sivustolla aikamme, ja päätin, että tämähän on ihan jees juttu. Pidän seksistä ja nyt saan siitä vielä rahaakin, Inka toteaa syyskuun Hymyssä.

-Tietenkin tässä tulee jossain vaiheessa vastaan se, että ikäännyn. En ole ajatellut siirtyä muihin markkinakanaviin, Inka jatkaa.

-Kyse on vain seksistä. Kunpa ihmiset ymmärtäisivät, että seksi on seksiä ja rakkaus on toinen juttu.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

No johan on mielikuvitus vähissä, jos nuori tyttö ei keksi mitään muuta kuin kaupan kassalla istumisen huonolla liksalla tai huoraamisen henkensä pitimiksi.

Turha luulla, että ihmiset jonakin päivänä ymmärtää. Niin ei tapahdu.

Itse asiassa juuri näin. Kaupan tes tarkoittaa että liksa on 10e miinus verot, eli 8e käteen per tunti (noilla liksoilla).

Kun Inkakin kuulemma napsaa 150e setistä, niin sehän on noin 20 tunnin veroton palkka. Eli 2x viikossa pimpelispom tarkoittaa samaa liksaa kuin viikko kassalla.

Faktahan on se, että valitettavasti moni opiskeleva nuori suomalainen tyttö/nainen joutuu henkensä pitimiksi tätä ammattia harjoittamaan ei kaikki siel kaupan kassalla jaksa iltoja istua ku pillulla saa yhellä sessarilla parin illan liksat.

”-Kyse on vain seksistä. Kunpa ihmiset ymmärtäisivät, että seksi on seksiä ja rakkaus on toinen juttu.”

Seksi ja rakkaus ovat eri asioita, mutta jos kerran sortuu tuohon ”ammattiin” niin todennäköisesti sortuu siihen uudemmankin kerran…

Hyvä esimerkki on tietysti että ”inka” kertoo myöhemmässä otteessa rakastuneensa asiakkaaseensa…

”Toisekseen eivät nuo nuorelta tytöltä seksiä ostavat ole mitään ”tavallisia” perheenisiä. Tilastollisesti erittäin poikkeavaa käytöstä perheenisältä.”

Voisit yllättyä että jos tietäisit kuinka moni ostelee tai käy vieraissa…

Aloittanut siis jo teini-ikäisenä. Harva sitä noin nuorena tietää, miten haluaa itsensä elättää. Suurin osa mietiskelee tuossa iässä jatko-opiskelupaikkaa. En usko, että minkäään oppilaitoksen opo suosittelilsi huoran ammattia oppilailleen.

Toisekseen eivät nuo nuorelta tytöltä seksiä ostavat ole mitään ”tavallisia” perheenisiä. Tilastollisesti erittäin poikkeavaa käytöstä perheenisältä.

Seksiähän se vain on, mutta kyllä hostoria tietää, että kerran huora, aina huora. Sitten viiskymppisenä itket, ettet ole saanut elämässä muuta aikaan kuin jakanut rasiaa… Elämä on valintoja ja joskus näennäisen helppo tie tuntuu houkuttelevalta…

Hekoheko miehet, mistäs tiedätte vaikka oma pikku rouvanne ansaitsi extraa.

Seksiähän se vain.

Kyllä minä ainakin olen monasti ostanut suojaamatonta seksiä (täysi-ikäisiltä) tytöiltä. Ilmoitan heti nettijutustelun alussa, että hommat hoidetaan ilman kumia ja annan siitä pientä lisäkorvausta.

Lisää nuoria alalle! Hinnatkin kohdallaan! 50-100€ ja saa takulla hynnäköstä ja SELVINPÄIN olevaa naista eikä tarvi juottaa baarissa kännikalaa, kalliimmaks se tulee!

Surullinen hei!

Aivan ekanahan sä voisit ottaa vaikka selvää asioista. Ensinnäkin: miten h-ra saa taudin? Kun jokainen ammattilainen eli prosti vaatii ehdottomasti kondomia. Joku venäläinen narkkihoro voi suostua ilman kortsua extrakorvauksesta, kun mitään ei oo menetettävänä, on hivit ja muut. Narvassahan näitä venakkoprosteja näkee.

Mutta noin 99-prosenttisesti sä saat taudin yhdenillanjutuista tai omalta muijaltas, mutta et varmasti ammattilaiselta prostilta.

Eiköhän Inkakin ole vain rikkinäisestä perheestä kotoisin, joten tällaiset asiat, jotka ”hyvin kasvatetuille” tytöille ovat täysin poissuljettuja, eivät huonon lapsuuden ja nuoruuden eläneelle tunnu miltään. Olisiko jonkin sortin hyväksikäyttöä taustalla myöskin. Surullinen tapaus, joka potkaisee taikaisin viimeistään kun saa taudin tai tuleva puoliso ja/tai lapset saavat selville, että äiti onkin huora.

Oma kommentti