Tämä sai Saana Parviaisen lukijat järkyttymään – katso!

Kohujulkkis Saana Parviainen pitää blogissaan ruokapäiväkirjaa, joka on järkyttänyt useita lukijoita. Saanan ruokavaliota on ehditty jo arvostella syömishäiriöiseksi. Näin Saana on syönyt kolmen viimeisen päivän aikana.

Päivä 1
-2 omenaa
-maitorahkaa ja hedelmäpilttiä
-salaattia ja soijakaakaota
-viinirypäleitä ja soijamaitoa

Päivä 2
-Omenaa ja raejuustoa
-Salaattia
-Jugurttia ja marjoja

Päivä 3
-omenaa ja raejuustoa
-salaattia ja soijakaakaota (nam nam)
-viinirypäleitä
-omenaa ja raejuustoa

Saana kehuu ruokavalion olevan kaikista paras, sillä Atkinsin dieetti toi mukanaan sivuvaikutuksia. Puhdas ja yksinkertainen ruokavalio toimii Saanan mielestä parhaiten.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen

Kommentit

Ehkä kaikessa onkin ollut kyse siitä, että Saanan aivot eivät ole saaneet tarpeeksi energiaa toimiakseen?

Ei kuulu minulle, muttra syömishäiriöisen ”ruokavalioltahan” tuo vahvasti näyttää. Normi pissiksen epätoivo ruokavalio. Ihminen kuluttaa perusaineenvaihdunnalla enemmän kaloreita, kun tuosta saa, mutta omahan on asiansa, jos tykkää lihaksensa menettää (jos niitä nyt koskaan sitten on ollutkaan).

Kyllä ihmiset nykyään vähästä järkyttyy.. Itsehän vedän mäykyn kalijaa, topan kessua, pannullisen kahvia, pikkusen ganjabista.. Ja oikeen jos mässyt iskee niin saatan rieskaviipaleen nauttia..

kauhee paikka sipsit ja karkit ja limut puuttuu = syömishäiriö =D

Voi voi… Sipsiä, karkkia, kebabia ja freeway colaa. Mitä sitä ihminen muuta tarvitsee? niin ja formuloita tietenkin

Enemmän kummastuttaa miksi Siis ihan tavallisia kansalaisia joilla ulosottovelkoja reippaasti ja molempien mielenterveysongelmat näkee jo kaukaa…eli todellakin aivan tavallisia suomalaisia pulliaisia.

Pelkkää hiilari paskaa Repesin :D:D:D:D vittu sä tiedät hyvin mitä ravintoaineita mikäkin tuote sisältää. Tossa on kaikkea mitä ihminen tarvitsee. Rahkasta ja raejuustosta saa proteiinia, salaateista kuitua, hedelmistä vitamiinejä ja hiilareitakin saa. ITse käytän samanlaista ruokavaljoa ja urheilen paljon. Kyllä on hyvä olO!

Sinihomejuustoperunat n.2kg(Aineet 2.5kg), uunifile 1.27kg. Okay, meni sinkkuna kolme päivä tuhoamiseen.

Ketä kiinnostaa..syökö hyvin tai ei…söis vaik kakkia for all I care.

itse syön ehkä puolet tuosta ja hyvin jaksan kirjoittaa esim. tietokoneella!

En pistäisi pahitteeksi jos karsisi tuostakin vielä ihan reippaalla kädellä…

Noin syö ihminen, joka pelkää kuollakseen lihovansa edes kokoon 36. Saana teki Seiskassa selväksi, että urheilee paljon. Ihmettelen kovasti, miten kauan hän uskoo jaksavansa treenata kovaa noilla ruokamäärillä. Ei tekisi pahaa syödä välillä kalaa tai kanaa, ehkä jopa ruisleipää tai tummaa pastaa, vaikka en itse juuri hiilareita syökään.

Ettei vaan Hymyn toimittaja ole järkyttynyt siihen, että on verrannut omia Macfiist/ pitsa aterioitaan tuohon(samalla katsonut myös peiliin)

Mitä tos on, 500-800kcal päivässä? Ei nyt oo ihan terveimmät ruokailutottumukset välttämättä, huomaan kyllä siitäkin kun on ihan hirveen näkönen akkakin.

Ettei vaan Hymyn toimittaja ole järkyttynyt siihen, että on verrannut omia Macfiist/ pitsa aterioitaan tuohon(samalla katsonut myös peiliin)

Oma kommentti