Tämä suomalainen bailuprinsessa teki totaalimuutoksen – katso millaisen!

Henna KalinainenHenna Kalinainen bongattiin useammin kuin kerran tuopposelta kesän aikana, mutta nyt puhuu elämänmuutoksen suuri pasuuna.

Mimmi kertoo pistäneensä bilehanat kiinni, hän keskittyy töihinsä ja muutti ulkomuotonsakin: hiukset lyhenivät ja vaalenivat taas.

-Ja ei kiitos ”juomis- ja naimisjulkisuudelle”, Henna linjaa uutta julkisuusstrategiaansa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

ihan oikeesti miks dissaatte hennaa sen leuasta?!?!?! pinnallisia ootte!! myönnän, iteki oon pinnallinen mut henna on aivan mielettömän kaunis ja kyllä sillä on leuka!

Henna olet ihana Pieru-Tonzan mielestä, prööt prööt!

Mun mies on ihan hulluna tisseihin, oli ne sit sillkkarit tai aidot.Mutta sekin sanoo Hennan tissejä kumitisseiksi ja että ne on tosi rumat, eikä kiihota yhtään!
Ei kuulemma haluis koskea koko eukkoon noiden rumien kumitissien takia!
Minunkin mielestä näyttää kuin tissit olisi kumiset feikkitissit, jotka on liimattu omien tissien päälle liimalla, siis ihon päälle!Ne ei niinku sulaudu ton kroppaan lainkaan.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – jaa nää miinukset miljardi kertaa tuhat tuolle.

Totaalimuutos tarkottaisi kumitissien uudelleenkorjausta. Sitä ootellessa..

Mutta ei se sitä muuta, ettäkö Henna olisi jostain jo kunnon leuan saanut naamaansa. Taisivat rahat loppua kesken! Myös rintaimplantit menivät pieleen. Voivoi, täältä Espoosta päivitellään.

^^puhuu muuten ihan totta… oli kyllä sellasessa kuosissa taas neiti mut ehkä se päätti tänään vasta et laittaa bilehanat kiinni 😀

Henna on ahkera nuori nainen, ahertaa Espoossa ilmaisia 1 minuutin käsihoitoja halukkaille

”töihinsä” keskittyy – niinkuin esimerkiksi…?

Niitä muutoksia tulee jatkuvasti ovat vain niin lyhytaikaisia pääseehän taas lehtien palstoille.Uusia BBläisiä on tulossa.Hätä jos unohtuu.HÄVIÄ

Noh, annetaan tälle ”ei kiitos juomis / naimis julkisuudelle” noin viikko, ja eiköhän tytsy ole takaisin Hymyn palstoilla. Pakkohan se on roikkua vaikka millä konstilla julkisuudessa, kun ei osaa mitään muutakaan.

todela hienoa kalinanen minäkin oli pile prinsesa mutta lopetin kun alko perse ja rinna roikkua se oli siideri syy ku tuli rasvaa mutta ei se mitää ny enäää ku oon hölkkänny monta viikkoo ja ei roiku ennä perse. naimaksesta en osaa sanoo ku en mä halluu.

Oma kommentti