Tämä suomalainen BB-julkkis hankkii silikonit!

Inka TuominenBB:ssä loppuvaiheessa viihdyttänyt ja kiihdyttänyt vantaalainen Inka Tuominen, 19, hankkii silikonit. Neitokainen on menossa leikkaukseen jo lähiaikoina.

Inka on osallistunut muun muassa Suomen Huippumalli haussa -ohjelmaan. Viime aikoina hän on tehnyt lähinnä promootioluonteisia töitä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Inka Tuominen

Kommentit

Hyi helkkari tota akkaa. Näyttää nyt jo 30v rupsahtaneelta afrolta. Nyt vielä pallotissit kehiin ni kyllä paranee…KUVOTTAVAA

Mahtavaa! Äkkiä täytteet tisseihin ja Hymyn kuvauksiin, saadaan sitten ihailla Inkaa joka puolelta

Voi ei pilaa rintansa! Verratkaapa Marian ja Inkan tissejä kummat on paremmat? No Inkan vielä! Ainoa asia mitä Inkassa arvostin, kun sanoi olevansa tyytyväinen itseensä, eikä tarvi kumia rintaansa, mutta no niimpä…

Toivottavasti haet halvimmat mitä löytyy tuosta itänaapurista, niinkuin kaikki Suomen ö-julkkikset, niin voimme yhdessä hekotella niille sitten kun pallot ovat eri paria ja nännit sojottaa mihin sattuu.

Älä pilaa hyviä tissejäsi. Katsopa vielä muutaman silikonitissien ottaneiden kuvia ja harkitse kahdesti.

En kyl ymmärrä miks pitää ottaa silarit, jos on jo muutenkin hyvännäköset tissi.! ymmärrän niit jotka haluu silarit ku ei oikeesti oo omii Tissei :))

Voi vittu mistä näitä tyhjäpäisiä idiootteja oikein sikiää? Tämäkin idiootti ei ole edes 20 vee ja silikonia pitää saada. Menkää kouluun, hankkikaa ammatti ja raatakaa perse ruvella…nämä nykynuoret näköjään menee siitä mistä aita on matalin.

Hitto sillä mitään tissejä ennenstään ole. Jotku A-kupit korkeintaan. Feikkaamalla saanut aikaan jonkulaiset tissit. Mutta onneksi olkoon jo etukäteen mahtavasta päätöksestä ottaa Hymyn sponssaamat silarit. Järkityttö

Inkallahan oli täydelliset tissit bb talossa ainakin. Sopivan kokoiset ja ryhdikkäät! Miks ihmeessä pitää mennä pilaamaan ne silareilla? Inka hyvä otahan järki käteen ja ole hankkimatta niitä rumia silareita! Vartesikin oli mun mielestä bb-historian paras <3

Eihän? Kertokaa lisää, ko. (synteettisistä) ruumiinosista kun saa niin kosolti tarinaa.

Ja taas saahaan yks julkkis tyrkky, rumilla silareilla varustettuna.

Ei kyl ole tarvetta silareille!, ihan hyvät tissit näytti olevan BB talossa, hyvän kokoiset, kiinteät ja ryhdikkäät, moni nainen olisi tyytyväinen Inkan luomutisseistä.

Eiks noi silikonit oo jotain 90-luvun juttuja. Lamafiilistelyjä.

Oma kommentti