Tämä suomalaisdaami on nettisivujen kuumin tällä hetkellä!

Johanna TukiainenKuka on Hymy-lehden verkkosivujen keskustelluin kasvo koskaan?

No, Tuksu Tukiainen tietenkin. Lady Johannasta on noin vuoden aikana kirjoitettu Hymyn nettisivuille käsittämättömät yli 44 500 viestiä.

Aiemmin Johanna Tukiaisesta keskusteltiin ahkerasti Plazan (Ellit) sivuilla. Myöhemmin fanit ja antifanit siirtyivät seuraamaan glamourtaivaamme tähden kosmopoliittia elämää Hymyn saitille. Hymyssä pyörii jo Tuksu-keskustelujen ketju numero 20, sillä aikaisemmat on jouduttu sulkemaan niiden käytyä teknisesti liian raskaiksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

”Floridan-loma” Moro Julle! Onko hampaat jo kunnossa? Miten Paxupoxun muotopuoli huuli? Milloin korjataan, vai eikö ole rahaa?

Johanna puhuttaa ja Johannasta puhuttaa.

Glamour herättää lähistavisten maassa suuria tunteita, ikävä kyllä myös negatiivisia. Onneksi kaunis Johanna on tienraivaaja Las Vegas -tyylille ja loistolle Suomessa!!

Itse keskustelin Johannasta jo ennen Ellejä, muinaisella Jippiin palstalla. Jo silloin kauneutta arvostavat suomalaiset herrasmiehet, kuten minä, olivat suuria Johannan ihailijoita!

Kaikkea hyvää ihastuttavalle Johannalle ja hänen viehättäville sukulaisilleen! Upeaa että joku ei anna herjaajien ja mollaajien lannistaa itseään. Taitaisi kelpata Floridan-loma tällä hetkellä monelle lähiömarketin pullopalautuslaitteen kanssa taistelevalle, märkiä muovikasseja kanniskelevalle, työpaikkansa puolesta pelkäävälle tuulipuvulle!!

Kiitoksia siitä, että olemme saaneet siellä keskustella.

Pieni toive Hymy-lehden väelle, voitteko kysyä mitä mieltä itse Jossu on tästä kaikesta? 🙂

Onko kellään myydä takaveto Tanarin kampiakselia ? Voin antaa vaihdossa nappisilmä ladan kattotelineen ja talvirenkaat.

Onnea Jossu, onnea Sollentuuna. Pitänee muistaa, mitä nämä ”käsittämättömät” 44500 kirjoitusta pitävät sisällään. Enemmän käsittämätöntä on se, että lady on muka megajulkkis ja ns. faniosiossa kirjoituksia on huikeat 600 ja rapiat.

Ja Upean Joelin tyttöystävän kotimaasee mysteerikin on selvinnyt! Tsekkoslovakiasta hän on kotoisin!!!

Oma kommentti