Tämä suomalaisjulkkis ”hengailee” Vladimir Putinin kummitytön kanssa!

Antti "BB" KurhinenBB:stä tuttu Antti Kurhinen on ollut jo viikkokaupalla Venäjän suosituimman tosi-tv-ohjelman, Dom-2:n vakiokaartia. Nyt kundi on nenänleikkauslomalla Suomessa, mutta palaa piakkoin lähes 50 miljoonan silmäparin alle.

Antilla on ollut kunnia tutustua myös naiseen, joka on Venäjän ”Paris Hilton” eli paikallinen seurapiirikuningatar. Kyseessä on Ksenia Sobtsak, joka juontaa Dom-2 -ohjelmaa.

-Ksenia on entisen Pietarin kuvernöörin ja Jeltsinin ”oikean käden” tytär. Ja arvatkaahan kuka on tämän Ksenian kummisetä? No eipä sitten yhtään pienempi nimi kuin itse Vladimir Putin! Antti kehaisee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Vladimir Putin, Ksenia Sobtsak

Kommentit

ja mä olin pellaamassa ja takana seiso Kake Rallimies Randelin

Mäkin olin kerran Pelle Miljoonan kanssa samalla bussipysäkillä, what its gonna be, Hymy??

Niin..hengailee Vladimir Putinin kummitytön kanssa…tietääköhän se kummityttö että Antti hengailee hänen kanssaan vai ihmetteleekö,että kuka vitun ääliö toi hinuri on joka änkee mukaan joka paikkaan??

parasta tässä on se että Antti on niin nössöpoika kuin olla voi. siiis aivan ladyboy..

Huomaa jo lippaan vedosta ettei kaveria ole kiinnostanut armeija.. Ei Suomessa, ei naapurissa.. Miksi tästä lapasesta tehdään juttuja? Minäkin olen hengaillut Kataisen kanssa, oltiin samassa junassa, tehdäänkö juttu?? HYMY??

talvisotiemme veteraanitkin seuraavat Kurhisen tähteä käsi lipassa kunniaa tehden!!!

voisit ryssän maalle jäädäkin, kun oot kerran noin hyvää pataa ryssien kanssa.

isoisäni kääntyisi haudassaan, jos tietäisi että yhteiskunta hyysää tollasia ryssiä nykyään..

Taitaa ottaa KAALINAISTA päähän kun Antti kurhistelee tosi pantavien-näköisten rotu säärien seassa Saas nähdä vetääkö Henna jutttua aiheesta NYT ON ANTIN HUKI VEDÄTTÄÄ Heko heko Hennalle

Viikottainen Turhiskurhis-uutinen. Koskakohan tästäkin päästäisiin eroon

Oma kommentti