Tämä suomalaisjulkkis otti silikonit!

Inka TuominenBB:stä tuttu Inka Tuominen totuttelee uusiin ”perheenjäseniinsä”, sillä hän kertoo hankkineensa kuluneella viikolla silikonit. Inkalle asennettiin 3,5 desin implantit Tiina Jylhän The Look -klinikalla.

-Olen todella tyytyväinen. Halusin silikonit näyttääkseni entistä paremmalta, mutta kirurgin mielestä luomurinnoissanikaan ei ollut mitään vikaa, Inka naurahtaa.

Leikkauskoukkuun Inka ei aio jäädä.

-Ehei, tämä riittää. En aio suurentaa rintojani, nämä ovat passelit.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Inka Tuominen, Tiina Jylhä, The Look

Kommentit

Mut anyway jokainen tehkööt elämällään mitä haluaa. Hyvät jatkot Inkalle vaan.

jos on vain jalkoväli tarjolla he ovat kuin pikaruokarasia,joka käytön jälkeen heitetään pois.Eivät ole tyttöystävä,vaimoainesta.

Aaargh!! Nää Inkat ja Kseniat vaikuttaa kyl niin vajailta! Ketä oikeesti kiinnostaa niiden silikoonit ja asuntoesittelyt 😀 Ois ees jotenki persoonina mielenkiintosia ninku joku Tuksu joka vetää kunnolla överiks, mut ei. 😀

Eipä tullut tutuksi BB:ssä kun istui tuppisuuna koko sen viikon minkä siellä oli. Reissun motiivi oli selkeästi näihin artikkeleihin pääseminen. Hieno elämä.

Mahtava juttu. Yhtä luonnollinen juttu kuin Ladan mahonkinen ralliratti. Näyttää hyvältä, mutta kylmä kädessä.

No eihän niissä mitään vikaa ollutkaan, tosi kiinteät ja terhakat tissit kooltaan sopivat ettei paremmasta väliä, mut kaipa silareiden ansiosta tulee lisää työkeikkaa ja kuvauksia, eihän tossa muuten järkeä ole.

ööö no verrataas esim siihe et monta juttuu susta on netis?? niin etttä ootko sää julkkis vai inka. Mee vittuu.

ketä silsut enää kiinostaa.
romukoppaat joutaa nää ongelmajätteet.

Oma kommentti