Tämä suomalaisjulkkis sen sanoo: Venäjä on uhka Suomelle!

Hymy kysyi tämänkertaisessa kiertohaastattelussaan vakavia.

Kysyimme useilta julkisuudenhenkilöiltä Ukrainasta. Erittäin mielenkiintoisen tentin voi lukea kokonaisuudessaan Hymyn painetusta lehdestä. Tässä BB-voittaja Jori A. Kopposen mielipiteitä asiasta.

Kysyimme:

1. Mitä mieltä Venäjän toimista Krimin/Ukrainan tilanteessa?
2. Pelkäätkö Venäjää?
3. Pitäisikö meidän liittyä Natoon?

Jori A. Kopposen mukaan historia toistaa itseään ja Putin käyttäytyy kuin Hitler. Oman kansan pelastaminen lähimaista on vain veruke miehitykseen.

1. Hitlerkin järjesti olympialaiset aivan kuin Putin sodan kynnyksellä. Putin on kylmän sodan kasvatti ja tekee kaikkensa ärsyttääkseen länsivaltoja. Eli vastaus on: ei, Venäjä ei toimi oikein.

2. Venäläiset ovat kansaa, jotka ovat halunneet autoritäärisiä johtajia kautta historian. Venäläinen kansalliskiihko on lietsottavissa ja siksi tekee siitä vaarallisen yhdistettynä hulluun johtajaan. Jos tästä konfliktista selvitään, tulee niitä uusia. Venäjä on uhka myös Suomelle.

3. Natoon liittyminen tietysti ärsyttää Putinia. Mutta jo tämä konflikti osoittaa sen, että Venäjä on arvaamaton. Putinin sormi syyhyää ohjusnapin päällä. Suomi yksin jyrätään viikossa. Yhteenvetona näihin kysymyksiin voidaan todeta, että ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Venäjä, Jori. A. Kopponen, Vladimir Putin, Ukraina

Kommentit

Oma kommentti