Tämä suomalaisjulkkis tuli uskoon!

Susanna SievinenSusanna Sievinen puhuu elokuun Hymy-lehdessä elämänmuutoksestaan siitä huolimatta, että se aiheuttaa joissakin ihmisissä närää. Susanna on löytänyt elämäänsä mielenrauhan uskosta. Hän on rakentanut mökkinsä pihalle jopa pienen kotialttarin risteineen päivineen.

Susannan mielestä uskoontulo ei tarkoita sitä, että ihminen yhtäkkiä muuttuisi toiseksi ihmiseksi.

-Nautin edelleen punaviinistä, kuten kuka tahansa, vaikka minusta tehtiinkin vuosia sitten lähes juoppo julkisuudessa, Susanna naurahtaa.

Ihan tuore juttu Jumalan löytäminen ei Susannalle ole. Hän on kasvanut kristillisessä ilmapiirissä. Lapsena hän kävi hollantilaisten nunnien pitämää leikkikoulua.

-En missään vaiheessa kokenut uskonnollisuutta ahdistavaksi.

Avioeronsa jälkeen Susanna on käynyt melkoisen kiirastulen masennuksineen. Apu on löytynyt hiljalleen uskonnollisen pohdiskelun ja tutkiskelun kautta.

Lue Susannan ajatuksista lisää elokuun Hymystä.

Susannalla ja thainyrkkeilijällä on vipinää, lue tuolta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/susanna-sievinen-ja-thainyrkkeilyn-maailmanmestari-jesse-palanto-romanssi

Teksti: Hymy
Avainsanat: Susanna Sievinen

Kommentit

Voi voi teitä, jotka kommentitte kuin yhtenä kuorona ja lähes jokainen toteaa ”säälittävää”. Itse olette säälittäviä Jumalattomuudessanne. Jos se nyt vaikkaolisikin se ”viimeinen veto”, niin ei huono sellainen. Miten on käynyt monen muun entisen julkimon, eivät ole tulleet uskoon, mutta viinaan ovat kuolleet unohdettuina, omissa oloissaan.

hyvä susanna!!! usko on kyllä niin upee juttu, en keksi mitään parempaa tässä maailmassa!

Mitäs Tuksu nyt keksii, kun Susanna tälleen tuli hänen tontilleen?

Sekopää, kuka tääkin nyt sitten on? Voe ristus että näitä kaheleita riittää.

Nyt on varmasti väärinkäsitys tullut uutisoinnissa: Eihän Susanna tullut uskoon, vaan Usko tuli Susannaan.

Jeesus tulee, oletko valmis? -> Uskolta tulee, oletko valmis?

Ja huh huh 😉 Kaikin keinoin kunhan vain julkisuuteen pääsee!!! ei ei näin ;-))))

EI TERVE
Eikö tämäkään tyrkky muuta enää keksinyt….

Onpas onpas siinä aherrettu kotialttarin teossa koko helteisen heinäkuun ajan varmaan? Kyllä tuota nikkarointitaiteen kruunua ihastelisi entinen puusepän poikakin niin että kääntyisi haudassaan, jos siellä olisi…

Uskoon tulo on viimeinen kortti, kun kaikki muu (jopa silikonitissit) on pettänyt. Tästäkin piti tehdä julkinen juttu eli epäaitoa mössöä.

Vaan vielä uiskentelee vanha kapahauki kaislikossa ja nappaa ehkä jonkun puolijulkkumulkun. Siitäkin tule lehtijuttuja.

Vai että on Susku ihan ite nikkaroinut pihanperälle oman minialttarin risteineen kaikkineen…no eräästä kuvasta päätellen, missä risti näkyy pensaikossa…ei askartelu mennyt putkeen. Niin ja pitihän Suskun ottaa tämä kortti käyttöön…niinhän se menee julkkujen ”tähden” valon himmetessä turvauta Jeesukseen…viimeiseen oljenkorteen millä pääsee julkisuuteen…nyt on ristus ja thai-nyrkkeilijä

Miten tuon silmät on aivan eri paria? Aika epätoivoinen tyyppi. Hellittäisi jo. Tuo ei ole koskaan ollut muuta, kuin jonkun missikisan joku osanottaja vuonna jotain. Toisen siivellä julkisuuteen, eikä millään malta päästää irti. Säälittävää…

Joo, on uskossa: palvoo nimittäin julkisuutta, rahaa ja sitä miesten jalkojen välistä löytyvää vekotinta.

Vai vipinää, joo, ihan varmaan. Kuka tuollaisen ottaisi, on aika teräväkielinen ja katkera vanha nainen?

Kaikki kaunottaret tulee uskoon siinä vaiheessa, kun ulkonäkö rapistuu. Anne Pohtamo, Liana Kaarina, Virpi Miettinen… Susanna oli nuorena pirun hyvän näköinen. Nyt lähinnä pelottava.

Jokainen turha julkkis vuorollaan… Näitähän riittää, mutta nopeasti ne sen usein unohtavat.

Eipä siinä mitään moni tulee uskoon kun omat voimat ja ymmärrys ei riitä vaan väkisin tulee fiilis, että säälittävää!

jos on tosissaan niin varmaan lopettaa sit kans muista paskan puhumisen siinä verkkolehdessään!? Uskikset kun ei saa puhua muista pahaa, se on syntiä tiedoksi vaan.

Taidat olla kuule säälittävä itse, kun just tuossa mainittiin, että arvostelijoita Sussu tietää olevan. Niin sinä heti alat kivittää. Säälipelle.

Just joo, taas YKSI näitä muka uskoontulijoita lisää. Tai eikös tuo uskoontulo ole se viimeinen julkisuustemppu, kun muuta ei enää ole. Säälittävää…

Oma kommentti