Tämä suomalaiskaunotar erosi jo toisen kerran kuukauden sisään – eri miehistä!

GeronimaGeronimana tunnettu eroottinen taiteilija Kirsikka Kelloniemi on eronnut kuukauden sisällä jo kahdesti. Kyseessä ovat eri miehet. Tarina menee näin:

Helmikuussa Geronima kirjoitti Hymy-blogissaan 18 vuoden avoliittonsa tulleen tiensä päähän. Syynä ei ollut kuitenkaan Geroniman nuori rakastaja, Joel, sillä Geronima on elänyt vapaata elämää pitkän aikaa. Nyt Geronima ilmoittaa, että suhde Joelin kanssa on niinikään muuttanut luonnettaan. He eivät enää seurustele, vaan ovat ennemminkin ystäviä.

Geronima kirjoittaa asiasta blogissaan. Kumpaisessakin erossa hän näyttää ottavan syytä naisekkaasti itselleen; hän oli se osapuoli, joka stressaantuneena kiukutteli ja hangoitteli. Geronima ei tiettävästi ole palaamassa myöskään pitkäaikaisen avomiehensä kainaloon.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kirsikka Kelloniemi, Geronima

Kommentit

Kovasti on 😉 tanakka-pönäkkä kiinnostunut Geroniman asioista, kun on tänne asti jaksanut lukea ja kommentoida. Please, Gero,lisää blogia uteliaille.

30 toistoa sille4 ilklpkoaalua se4kille4 (18kg). Kiva se4kkiveivaus, kiitokset Juhalle! Kevyen viikon kyykky- ja pyste4rivoimat pe4e4lle ja se olikin sit siine4.

Mieluummin uutta BLOGGAAJAA 😉 Toi vanha tanakka-pönäkkä sais jo väistyä…

Hilluu desinfiointiaineidensa kanssa kuin asiakkaalla olisi lepra vaikka istuisin vain tuolissa käpälät kurissa.

Toiveita ei saa esittää että käännytkö noin ja ottaisitko jo liivit pois. On kuulemma hänen show ja bändeillekään tulla sanomaan mitä kappaleita pitäs soittaa ja milloin.

Helvetin niuhottaja, ei saa koskea sinne eikä tänne, housut lähtee esityksessä vain tippiä vastaan. Noussu keltainen neste päähän kauniisti sanottuna.

Kyllä tää G-kaunotar ottaa extraa muustakin kuin eroottisesta tanssista,voisikin tehdä omantunnon kysymyksen G.lle; oletko tanssin extrana koskaan tarjonnut lisämaksusta minkäänlaista seksipalvelua? 🙂

KAteelliset haukkuvat kun näkevät kuinka kaunis ja naisellinen nainen Gero on

Jokos keroliima on saanu ajokorttinsa takasin ? Kai se nyt saa sen luvatun maasturin kuitenkin, kun on vielä niin ”hyvissä väleissä” EX-AVOmiehensä kanssa ?? Vai onks tää sitä samaa legendaa, mitä tunkiainenkin vetää, eli täyttä paskaa ?

No ei kai kukaan yli-lihavaa ja ammattitaidotonta siivoojaa suostu palkkaamaan ? Eihän sellanen jaksa siivota, kun hengästyy heti 😉 gerosta tuskin on siihenkään- taitaa olla muutenkin niin laiska ja epäsiisti.

Ei taida kansainvälinen pisnesnainen ehtiä siivoamaan kiireiltään.

Missä määrätään osa-aikaisen siivoojan mitta- ja painorajat? Julkkisten rajat tuntuu määrittävän nimettömät kommentoijat.

JOS toi ämmä laihtuis ja osais käyttää aivojaan, joku vois saada siitä ihan hyvän osa-aikaisen siivoojan- kun läpäsisi ensin tietty ammattitutkinnon…

Juu juu, kaikkea uutta pitääkin kokeilla, mutta noi huushollin sotkevat pastilli- ym. jutut ei nappaa… Mutta muuten mielikuvitusta riittää aina joka päivälle… 😉

Ainahan sitä uutta voi kokeilla ei tarvitse kaavoihin kangistua.

Eroottinen taiteilija, laulaja, myyjätär pornokaupassa,tv-kuuluisuus, toimittaja, nuorten miesten perässä juoksija ja melkein kirjailijatar eli -blogisti.
HIENOA
m

Absurdius on jo sitä luokkaa kaunottaren toihuissa että eihän tuota normi ihminen tajua, edes vitsinä ei mene läpi
Kipeitä ihmisiä otsikoissa

Niin, kaikkea kivaa….. mutta Mynthonit meillä käytetään perinteisesti kurkkupastillina. Noi geron mieltymykset ei kiinnosta pätkääkään.

Jokos Nam,Nammm on osannut kokeilla Geron Mynthon reseptiä?

geriatrianimon mies ei vaan oo ymmärtänyt vanhemman runsas lihaisen naisen päälle.

”EIKÖ VAIN” Täällä tuskin kukaan on geroliimaa nimittänyt maksulliseksi, mutta muutenhan täällä on miehet ruvennut keskustelemaan nimenomaan ”lahna-vaimoistaan” ja kertoillut maksulliset paremmiksi. geron keikasta nyt tietty joutunee maksamaan jotain (luulisin).

Onneksi olemme tehneet vaimoni kanssa lapsemme nuorina ja nyt kun olemme vähän yli 40v, lapsemme kaikki ovat jo muuttaneet pois kotoa. Nyt meillä on kaikkeen kivaan aikaa ja saamme täysillä nauttia toisistamme ja kokeilla uusia asioita. Vieraat naiset eivät todellakaan tyydytä niinkuin oma vaimo.

Onko Gero maksullinen ainoastaa strippari se tee hänestä vielä maksullista naista.

Niin.. etpä taida ”iskä” itteekkään olla kovinkaan hurmuri, ei ihme ettei vaimoasi kiinnosta. Mutta tietty se etu teillä äijän-köriläillä on, että maksulliselle kelpaa kuka vaan, kunhan sille maksetaan 😉

On parempaa tavaraa kuin kotona ja ainakin ihraa on vähemmän, valmis vaikka maksamaankin-ei kaduta

Hah,hah…. noloa äijälle, että joutuu käydä vieraissa, kun omalle vaimolle ei enään kelpaa vanha äijä 🙂 ja rahaakin siinä äijä-ressukalta menee taiaan tuuliin, kun joutuu siitä vielä maksaankin :)- TYHMYYDEN HUIPPUA 🙂

Vaimoni sai taudin eikä todellakaaan ole mikä strippari.jäi häneltäkin ulkomaanmatka saamatta

Maasturi jäi tilaamatta, mutta nythän Kirsikkaisemme yrittää päästä takaisin ”avoliittoon” ex-elättäjänsä kanssa.

Kirsikka oli Tuijan Tähtisäde tallissa ja manageroitavana. Tuija oli suunnitellut Kirsikalle laulajan uraa ja biisit oli jo valmiina. Valitettavasti projekti kuivui kasaan melkein alkuunsa Kirsikan kännisekoiluiden takia.

Maksullislla ei todellakaan ole tautipesiä, vaan puhtaat kireet pikku pimperot.

Kyllä miehenkin täytyy pitää huolta ulkonäöistään ja linjoistaan. Kuka vaimo kauheesti kiinnostuu jostain piereskelevästä sohvaperunasta ? Silloinhan vaimokaan ei oikein viihdy kotona… Eli TSEMPATKAA MIEHET, niin vaimonnekin (kiinnostuu)ja kiinnostaa teitä enemmän, kuin maksulliset tautipesät.

Mahoton on tuo Kirsikka eroamaan !! Mites se maasturi ehtikö Kirsikka sen jo saamaan !!!!!!!!!!!!

Voi kuinka kaunis on tuo nainen Kuka hän on ja mistä tänne saapui.

Geronima näyttää ikäistään huomattavasti vanhemmalta.

Teille, maksullissa naisissa käyvät miehet. Koska henkeen ja vereen puolustatte maksullisia naisia ja omaa nautintoanne heidän kumisista ruumiinosistaan, pyydän ystävällisesti, älkää perustako koskaan perheitä, älkää hannkiko vaimoja tai lisääntykö. Aiheutatte sillä vain turhaa kärsimystä.

Gero on kuitenkin tosihyvin säilynyt ikäisekseen näkeehän miten kateeliset mätisäkit täällä määkivät,

Toivottavasti elättäjäsi huolii sinut takaisin, että et joudu kadulle soluhuoneestasi rahan puutteessa.

Moi gero milloin tuut kuopioon esiintymään mun pitää sit piristää sua kun kateelliset jaksaa taas

Todella huonoon kuntoon mennyt iho, kun jatkuvasti on paksu puuterikerros.

jos toi on kaunotar, mun syylä on prinssi

Kumpi on Tuija kumpi Kirsikka? Tuija ja Kirsikka on aivan samannäköisiä!

Kovasti Geronima edelleen yrittää saada ”avopuolisonsa” eli elättäjänsä takaisin.

Voi voi Geronima parkaa…että pitääkö nyt sääliä sinua?? Onpa sun elämä kovaa…oletko koskaan kuullut sanontaa, että niin makaa kuin petaa ja sinähän makaat ja paljon.

No eipä äijälläkään mee hyvin jos on niin vetelä paska, ettei oma vaimokaan jaksa kattella -siksi äijä-raasu alentuu katteleen vieraita läskiä ja vetään käteensä, kun omalle vaimolle se ei enään yksinkertaisesti kelpaa.

oha taas .. kuitenkin ex-miehen luona viikonloppuna oli toosaa tyrkyttämässä 🙁
Joeli tais olla vain poika joka kävi pussit tyhjentämässä jonnekin..ja Keronimo sattui olemaan se paikka jossa Joel kävi 😉
huoh !!! TÄLLÄ naisella ei oo mittää omaa … matkii vain Tuidee ja Tuksuu ! keksis jotan omaa ….

Ootte äijät kyllä sitten väärin valinneet vaimonne, jos se on vaan vanha lahna. Taitaapa olla ittessännekin ”jotain” vikaa, ettei vaimo ”jaksa” viihdyttää..

Normi suomalainen mies jolla kotona kyllästyttävä vanha lahna jotka eivät ole kokeilunhaluisia uusien asioiden suhteen

Peräkammarin poijat privaatissa ruikkimassa käsipaperiin… Normi?!

Jos kotona on vanha lahna niin aina esitys kotiolot voittaa.

”suomalaiskaunotar” ??? Siis kenestä toi juttu on kirjoitettu ? Kuka nyt geroo pystyy edes herjallla kehuun kaunottareksi ?

Eihän kukaan normaali Mies jaksa rumaa ja nalkuttavaa akkaa elättää. Olet geroliima NIIN säälittävä vanhapieru.

Nimenomaan normimiehet käyvät katsomassa esityksiä. e-normimiehet ei pääse kyseisiin paikkoihin. ei ole koskaan ollutkaan Tuijan tallissa kukapa olisi.

G ei ole Tuijan suojatti – enää…käykää vaikka Tähtisäteen sivuilla. Ei pidä rattijuoppoja piirissään.

Normi mies ei käytä tämän alan maksullisia palveluja, koska on… hmmm… normi mies?

kylläpä taas kansalaiset ovat hyvin kärkkäitä. katsoisitte itse peiliin, ja miettikää samalla onko sanomista

Ei tarvitse olla ”rajoittunut” kelpaa normi miehelle.

Onko tuossa kapistuksessa muuta aitoa kuin epäaitous?

Tuija Järvisen ns. ”suojatti.” Vähän samaa näköäkin.

^ Yllättävänkin moni taas ei… Toki ymmärrän, että eri lailla rajoittuneiden on saatava käyttää näitäkin ”palveluja”.

Punertava ja kuoppainen iho ja juonteita, vaikka Gertsulia hanakasti puolustelevan ystävättären mukaan hänellä on niin nuorekas ja vaalea ja siloinen iho.

Onhan tuo meleko turpija naamasta ja helakanpunaiset posket,, ei taija olla poskipunasta

Suomalaiskaunotar? Ruma kuin mikä. Vaaleat hiukset eivät vielä tee kenestäkään kaunista ja jos naama on yhtä pöhöttynyt kuin sialla. Joku Angry Birds Space Pig tai joku humanoidi ehkä.

Oma kommentti