Tämä superjulkkis haki Big Brotheriin!

Arto LänsmanJohanna Tukiaisen on-off-rakkaana ja vielä toistaiseksi virallisena aviomiehenä taapertava lappilaistoivomme Arto Länsman aikonee jäädä ”superjulkisuuteen”, vaikka aika kohukuningattaresta jättäisikin. Arto on nimittäin päivittänyt sosiaaliseen mediaan varsin vihjailevia viestejä Subin Big Brother -asukashausta.

Eräälle kysyjälle Arto vastaa jopa suoraan hakeneensa BB-taloon.

Hymy ei onnistunut tavoittamaan Artoa kommentteja varten, mutta toivottaa toki onnea lähes varmalle kilpailijakandidaatille. Artoa ei ainakaan julkisuuden tuiverrus pelota, eikä jänkhäjoonas tunnetusti myöskään sylkäise kossukuppiin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman, Big Brother, BB

Kommentit

Toki voidaan teeskennellä että EVVK ja ei kukaan katso BB- kautta jossa Arto Länsman on mukana,mutta se tulee lyömään kaikki BB enkat kaikilta kausilta. Sehän tullaan näkemään!Katsoja luvut tulevat olemaan mahtavat.

Minäkin ihmettelen moista sanavalintaa. Tatuointikin jokin siirtokuva.Olis luontevampaa jos esi. J&A ja päivämäärä. Taas on Artsia viety kuin pässiä narussa 🙁

Mitä uutta tässä nyt sitten on, Artohan haluaa jatkaa samalla tavalla – kaikki pääsevät katsomaan mitä hän päivisin puuhaa…..

Ois hyvä juttu! Ei muuta kuin taloon vaan hakemaan. Saahaan kunnon show!

Lensmanni BB-taloon. Kollit vetäis sitä lättyyn ja kiintiöhomppeli /c:seen

Onko Käpygrilli vielä olemassa,siis Käpylässä?

Vai superjulkkis. Minun mielestäni Artsi on vaan pelkkä SUPERALKKIS. On meillä Suomessa julkkikset vähissä, onneksi.

Arto on söpö! onnea sulle olet nasunenäni. idolini tule käpygrilliin.

Eihän sitä voi sinne laittaa, kun tiedetään että Arto on väkivaltainen humalassa…ihan hullujahan ne olis jos sinne sen päästäsivät?!!!?

Arto on symppis ja hänellä on huvittavia lauseita, sinne vaan, bb- taloon. Voit sit sieltä laittaa terkut Johannalle, että: ”Mä oon täällä”

JUU,ARTO BB-TALOON,ON SENVERRAN SUOSITTU,ETTÄ TALOON PITÄÄ PÄÄSTÄ.
SEURAAN MIELUUMMIN ARTON ELÄMÄÄ KUIN RUPSAHTANEEN TUKSUN KOHELLUKSIA

HYVÄ ARTSI OOT IDOLINI !BB-TALOON MENE JA VOITAT VARMASTI RAHAT JA SAAT NAISTA !

Ei Artsi sinne pääse, sillä on mieliala ja rauhoittava lääkitys. Ja kun siellä vaan ryypätään koko ajan niin ei Artsin psyyke sitä kestä noissa lääkkeissä se vielä teilaa jonkun. Sinänsä hyvää viihdettä.

Tää kundi on ehkä Suomen mittakaavassa kaikkein superein superjulkkis ikinä 🙂 Aivan mahdottoman hyvä titteli Hymy!

Super? Mieluummin sääli. Mitenkäs tuo äijä meinaa, että hänen päänsä kestää touhun? Eikä se ole ollenkaan glamuuria. Ilmaista viinaa toki tarjolla, ehkä satunnaista seksittelyäkin. Mutta että tämä vielä.

Siellähän se sitten elokuussa istuskelee tavallisten immeisten kanssa (; Joku sen sinne kumminkin järkkää, jos ei muuten, niin maksamalla (=

Ei Arto sinne pääse. Sillä on väkivaltataustaa ja alkoholiongelmaa. Voisi aiheuttaa paljon harmia talon sisällä, joten ei sellaista riskiä voi ottaa. Siellä voisi joku joutua jopa hengenvaaraan.

seuraava tuksun avio-mies on sitten varmaan surer-hyper- julkkis ku artsi on vaan super-julkkis… voi v###u mitä menoa!!!!!!super-julkkis hah hah hah hah hah hah hah hah hah

En tiiä, minäkin vaan matkin jonkun toisen kekkaamaa nimeä. Joku nimesi Arton Seiskan nettipalstalla Arbuusiksi.XD
Sekin on hyvä nimi.

BB ohjelman kannalta on hyvä että joku tälläinen sinne saataisiin mellastamaan. Itse yli 30vee, en enää mitään pissiksiä jaksa katsoa.

HYVÄ ARTO!!!! OLET SUUREMPI SUPERJULKKIS KUIN JOHANNA!!!!!11 SULLASENTÄÄN ON AIHETTA OLLA JULKISUUDESSA, ESIMERKIKSI SAAMELAISKULTTUURIN PUOLESTAPUHUJANA!!!! HYVÄ, ARTO!!!

ARTSI VAU NYT HAE UUDESTAAN BIG BROTHERIIN JA VOITTO ON TAATTU JA RAHAA TULEE!

Näin se menee. Media leipoo väkisin tavallisista pulliaisista ”superjulkkiksia”. Voi tätät nykymenoa. Superjulkkis :D, Andy Mccoy on julkkis, ei kukaan Tukiainen tai Artsi.

Nyt on varmaan hei tsyge eroteltava julkisuuden määrä tai ansainta. Jos ajattelee määrää, niin onhan arto sellainen superjulkkis ettei suomessa ihan joka päivä moista kävele vastaan. Talenttipuoli ja se ansaitseeko julkisuutta on eri asia.

Oma kommentti