Tämä ultrasexy glamourmalli pelastaa tylsän sunnuntain – K-18-kuvat!

Rhian Sugden. Eihän tämmöisestä tytöstä ole Suomessa kuultukaan. Nimikin on melkoinen hirviö. Mutta klikatkaapa Egotasticin linkkiä, niin siitä on Lordi kaukana.

Englantilainen kolmossivun tyttö Rhian alkaa olla glamour-mallien aatelia. Sikäläisissä aviiseissa mimmi on jo poseerannut kernaasti, mutta pian hänet löydetään muuallakin, esimerkiksi täällä jylhässä pohjolassa. Onpa leidi päässyt näyttämään kykynsä myös saippuasarjassa.

No niin, tähän juttuun toki voi hakea pituutta kertomalla vaikka, mitä Rhian syö aamiaiseksi, mutta antaa olla, tehän klikkasitte jo:

http://egotastic.com/entertainment/celebrities/rhian-sugden/rhian-sugden-topless-pictures-for-fun-bag-admission-into-egotastic-part-2-of-2-006346

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Rhian Sugden

Kommentit

Tuammone rimppakinttu! Meillä Suamessa on sentään oikeita glamour-malleja, ainakin Tuksu Tukiainen. Sen lätinäpepun perään kualaavat Maijamisen barracudatkin.

Ja sen verran voin vielä sanoa että oma tytär on saman ikäinen eikä tissit oo tollaset. Et hanki itelles jotkut ”lasit” et erotat luomut tai silkkarit. HALOO!!! Itellä on tosi isot luomut mut hei maan vetovoima on ihmeellinen. Et hei Jari herää tähän päivään.

NO JOO … Mun mielestä silikoonit sun mielestä aidot, aivan sama. Millä pystyt todistaan et aidot??? Aivot on kuitenkin ihmisessä tärkeintä, et tältä phjalta.

Tanja hyvä, kuvien tytöllä Rhianilla on ihan aidot luomumunkit. Ymmärrätkö ja hyväksytkö nyt miesten kuolaamisen?

Eikö miehillä ole aivoja? Kaikki mikä on silikoonia on ihanaa. Moni misu olis aika tylsä A kupeilla. Otetaan silikoonit ja ollaan seksipommeja, missä aivot on?????

Laiha likka kellä on kohtalaiset tissit, pieni pettymys. Englantilaisillahan ei tunnetusti kummoinen naismaku olekaan.

Oma kommentti