Tämä Viidakon tähtönen ei kunnioita veteraaneja!

Niko Saarinen on kiistatta Viidakon tähtösten toisen tuotantokauden helmi. Miehen suusta on kuultu jos jonkinlaista sutkausta ja slogania, eikä ohjelma olisi läheskään yhtä viihdyttävä ilman kaksilahkeista.

Nyt Saarinen on kuitenkin suututtanut monet ylittämällä tiettyjä rajoja.

Hän toteaa torstaina esitettävässä jaksossa, ettei hän kunnioita sotaveteraaneja. Nikolta on jopa vaadittu julkista anteeksipyyntöä, sillä aihe on suututtanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa.

Aiheesta lisää Metropolissa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, sotaveteraanit

Kommentit

Tämä samainen herra oli ylen ohjelmassa ”Kukkaron herraksi” selittämässä talouttaan. Ei aikomustakaan maksaa ostoksiaan tai muita laskujaan. Suoraselkäinen poika.

Juuri näin; täysin turha wanna-be julkkis eikä häntä viiden vuoden kuluttua muista kukaan. Ei mitään ansioita, ainoastaan kovat luulot itsestään. Että silleen – olisi edes komea, niin olisi meille kukkahattutädeille ja – sedille edes silmäniloa. Vaan kun sulautuu tapettiin jos toiseenkin…

Tuskin sotaveteraaneja kiinnostaa vähäkään tämän järjenjättiläisen mielipiteet. Itse kiitän vapaudestani juuri sotiemme sankareita ja ymmärrän, että ilman heitä ei Nikollakaan olisi edes sossun tukea elämiseensä, eikä kenties niitä sinisiä pillereitä. Kiistaton tyhjäntoimittaja tuo tyypi on kylläkin, jos jotain kaunista yrittää hakea sanottavaksi.

Kaikkia S..tanan pöljiä se maa päällään kantaa. Ilman sotaveteraaneja tuokin ”mies ” olisi jäänyt syntymättä suomeen (onneksi se olisi kyllä ollutkin 🙂 ) Hyvähän se nyt on tuollaisia höpöttää , mutta entäs jos tulis tosipaikka eteen ? Pois tuollaiset Tv:stä ja heti!

Oma kommentti