Tämän julkkiksen epäillään marssivan BB-taloon kolmen viikon päästä!

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen managerina ja Lööppijulkkis-biisin tekijänä tunnettu Tuija Järvinen lopetti jokin aika sitten yli kaksi vuotta sitten aloittamansa suositun bloginsa Hymyssä. Yksittäinen postaus kirvoitti parhaimmillaan yli 500 kommenttia alleen. Nyt huhutaan, että lopettamisen syynä olisi Tuijan suuri salaisuus: hänestä tuleekin BB-tähti.

Big Brother alkaa muutaman viikon päästä. Kahdeksannen tuotantokauden henkilögalleria on visusti varjeltu salaisuus. Yleensä on totuttu siihen, että taloon salatulla sopimuksella marssivat henkilöt valehtelevat lähimmilleen jos jonkinlaisia asioita; kuka lähtee matkalle, kuka opiskelemaan ulkomaille jne.

-Tuijan kohdalla blogin lopettaminen on mitä ilmeisemmin seurausta siitä, että nainen on valittu BB-talon asukkaaksi. Täytyy muistaa, että Tuija tuntee BB:n ohjaajan, Kim Sainion, joka BB-sapattivuotensa aikana työskenteli Radio Rockin Korporaatio-ohjelmassa ja kutsui Tuijan haastateltavaksi sinne monta monituista kertaa. Kim on Tuija-fani, Hymylle juorutaan. 

-BB:stä on tänä vuonna sitä paitsi kerrottu, että mukana on enemmän aikuisempaa väkeä kuin nuoria.

Tuija Järvinen on menestynyt muun muassa Hesarin turhia julkkiksia listaavassa jutussa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Kim Sainio

Kommentit

Oma kommentti