Tämän takia tämä suomalaisnainen ärsyttää meitä!

Kirsikka KelloniemiGeronima pitää Hymyn sivuilla suosittua ja paljon kommentoitua blogiaan. Vastikään eronnut nainen törmää päivittäin nettiarvostelijoihin, ja varsinkin Geroniman tyyli pitää nuorta rakastajaa tuntuu ärsyttävän monia. Nyt Geronima paljastaa, mistä tässä kaikessa on hänen mielestään pohjimmiltaan kyse.

-Puhun asioista suoraan ja kiertelemättä. Välillä osun ihmisten omiin arkoihin kohtiin. Rikon tabuja, eikä minua juurikaan kiinnosta, mitä muut minusta ajattelevat, latelee Geronima syitä ihmisten kärkkäyteen.

Geronima ei kadu elämässään mitään. Elämä on ollut antoisaa ja rikasta monella tapaa, hän toteaa Hymy-lehden mielenkiintoisessa haastattelussa. Lue lisää printtilehdestämme.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kirsikka Kelloniemi, Geronima

Kommentit

Gero on täynnä elämää, elottomat ei osaa kuin ruikuttaa täällä.

Geronima ei ole prostituoitu, mene vaikka kysymään siltä, saako ja millä rahalla.Petyt. Sille on tarjottu tonneja seksistä ja pornoleffoista samoin, eipä ole ns. irronnut.

Miehet jotka tykkää geestä ovat samaa luokkaa kuin gertsu eli luokattomia ääliöitä. Ei siis niin mitään tyylitajua -oman elämänsä sankareita läteissään

Edellinen: Miesten päiväunella ymmärrän kaunotarta, joka on todellisuudessa tavoittamaton. Nythän puhutaan selkeästi prostituoidusta, eli rahalla saapi. Eikä tod. käy kateeksi se elämäntapa, ei.

Miehen päiväuni, kateellisten mätisäkkien haukkuma, mutta siitä ei kannata välittää jatka samalla tavalla

Läskiä ja muovia koko ämmä täys. Eläkeikä on jo kolkuttanut.

En ole kumpaakaan nähny kuin kuvissa, mutta tää Geronima näyttää nuoremmalta kuin toi toinen strippari Janica. Sekin on kyllä hottis. Onko Geronima vanhempi kuin Janica?

Jos en tietäisi ja tuntisi hyvin Kirsikkaa ja näkisin jossain niin luulisin alle kolmekymppiseksi. Oli nätti kaksikymppisenäkin, mutta nyt paljon seksikkäämpi.

Mun mielestä ihan nätti nainen ikäisekseen. Ei joku nelikymppinen voi kakskymppiseltä näyttääkään ja miks pitäis?
Mulle on muutenkin ihan sama, mitä joku elämällään tekee, jos ei vahingoita muita. Mitä se meille kuuluu? En käsitä, miten te niin monet kommentoijat jaksatte provosoitua kerta toisensa jälkeen ja suoltaa tommosta negatiivista p*skaa.

kumi tissi kumi perse ei kiitos luomua olla pitää

millä nyt pärjätään tuksu lähti pariisiin 5tähden hotellin tais seiska maksaa

Paremman näköinen seksikkäämpi kuin moni 10-20 vuotta nuorempi

ompa tuhti tyttö no ei se haittaa ku ei vois vähempää kiinnostaa

Jos palaute on pelkkää negatiivista arvostelua kannattaisi lopettaa julkisuus. Miksi ärsyttää ihmisiä enempää? ”faneja” ei oikeasti ole yhtään.

Mua ei kyllä tää ihminen ärsytä yhtään. Ehkä kyllä säälittää. Mietin jos itse olisi tuossa jamassa yli 40-vuotiaana. Ei olisi kivaa ei.

Geronima näyttää kuvassa viisikymppiseltä. Onko hän siis oikeasti kuusikymppinen?

Jos ei näe tuossa kuvassa juonteita, kannattaa käydä optikolla (eikä missään tapauksessa saa esim. ajaa autolla ennen optikolla käyntiä).

Ylisuuret silikonirinnat roikkuvat jo navan korkeudella, joten niitä pitää kannatella käsin joka kuvassa.

En näe juonteita ja näyttää vähintäänkin kymmenen vuotta nuoremmalta kuin Tukiainen. En kummastele, että kateellisia riittää. Ole ylpeä itsestäsi Gero, uskallat aina olla oma itsesi. Arvostan!

Miks pitää kommentoida tyhmyyksiä jos ei ole mitään hyvää sanottavaa. Tukiaiseen vertaus on kyllä suorastaan törkeä loukkaus…mä pidän Kirsikasta, way to go girl <3

MaaseutuasuntoNI = 80-luvulle jämähtäneen aikamiespojan talo

AvopuolisoNI = 80-luvulle jämähtänyt aikamiespoika, joka lopulta kyllästyi elättämään veemäisen luonteen omaavaa viihdetaiteilijatarta ja tämän ”komeaa” rakastajaa (järkyttävä finninaama, joka on ihan yhtä pihalla kuin neiti viihdetaitelijatar)

AsuntoNI = Soluhuone Itä-Helsingissä

RakastajaNI = Järkyttävä finninaama, yhteisenä piirteenä epätoivoinen tyrkkyily

MaasturiNI = 80-luvulle jämähtänyt aikamiespoika lupasi liisata maasturin, mutta ei sitten liisannutkaan

EsikoislevyNI = Ollut tekeillä jo ainakin kolmeen otteeseen, mutta mitään ei näy eikä kuulu

ManageriNI = Täysin toivoton Tuija Järvinen, joka kaiken huipuksi antoi Geronimalle fudut rattijuoppoudentakia

Geronimassa, niin kuin monissa muissa tyrkyissä, ärsyttää läpinäkyvä valehtelu ja kaunistelu.

Sanot ettet välitä mitä muut ajattelevatja kuitenkin kommentoit blogissasi saamiasi kommentteja ??

Ainoita tabuja, joita hän on rikkonut, ovat psyykenlääkkeet.

Nyt on kateellinen kuvaaja ottanut kuvan tahallaan huonosta kuvakulmasta!

Kasvoissa näkyy juonteita! Niitähän hänellä ei pitänyt olla! Kun on niin nukkemainen.

Juonteita on ikävästi varsinkin ykkösleuan ja kaksoisleuan sekä kaksoisleuan ja kolmoisleuan välillä. Lisäksi kaksoisleuan alue on ikävästi pöhöttynyt.

Oma kommentti