Tämän takia Tuksu palasi strippaamaan!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on avautunut taas nettisivujensa blogissa dollsdancers.fi-sivuilla.

Tuksu paljastaa ajautuneensa taas strippaamaan, sillä verot ja ulosotot painavat hänen talouttaan. Tuksu myös väittää saaneensa niin paljon lokaa niskaansa viime aikoina, että kokonainen verovapaus olisi hänen mielestään enemmän kuin reilu asia.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Hei veroja ei oo pakko maksaa -kun ei oo tulojakaan. Ja muutenki verovelat vanhenee ulosotossa 5 vuodessa. Kuka ottas Jossukan töihin? Mihin työhön hän soveltuisi?

ainakin tripla verot et sais tuon lehtien palstoilta pois kummittelemasta. Ja eiköhän se ihan omalla olemuksellaan/olemisellaan ole ne loat niskaansa ansainnu…

Tuksun pitäisi hankkia rahaa haastamalla Linux oikeuteen kun se nimesi uuden Ubuntuversion hänen fanitusnimensä mukaan: sarvivalas.

jos ei ole mitään annettu ei voi vaatiakaan paljon,suomen tyhmin bimbo on nyt nähty ja kuultu.valokuvan voistte muuten vaihtaa,tuon kuvan ottamisesta on kulunut 10v ja +30kg

Jos on kerran noin epävakaat tulot, niin kannattaisko säästää sitä rahaa pahemmalle päivälle niin kuin muut kansalaiset tekevät eikä vaatia etuoikeuksia.

No kun ei kukaan enää töihin ottas moista kuvatusta!Ni pakko ripata.Onhan se melkein älliä saanu,mutta kun ei enempää viittiny opiskella,ni nyt on pakko ruveta riisumaan.Mut eiks toikin ala olla jo kohta eläkeiässä?Vai painaako viel ripaten kuuskymppisenä,nii et tenat vaa vilkkuu;)

Kastemadon kokoisilla aivoilla ei voi oikeita töitä tehdä. Pakko heiluttaa tota läskiä ruhoa kulaavien peräkammaripoikien edessä. Säälittävää.

Onhan niitä muitakin työpaikkoja kuin strippiluolat, ei muuta kuin kouluttautumaan ja töihin!

No eikai tuksu nyt ihan eläkeiässä vielä ole? Eikös noi tankotanssijatkin paina töitä 68 vuotiaaksi kuten muutkin.

Oma kommentti