Tämän tyttöystävän isäsi ja kaverisi yrittäisivät sinulta viedä – huh mikä mimmi!

Suelyn Medeiros. Pistäkääs nimi muistiin. Tästä brassitytöstä nimittäin voitte kuulla vielä toisenkin kerran. Ehkäpä jo olette kuulleetkin.

Suelynin viimeisin saavutus on Oooweee-sivuston valinta glamourmallikisan voittajaksi. Tai itse asiassa valinnan tekivät sivuston lukijat. Kyseessä oli 16 tytön kesken käytävä ranking-tyyppinen pudotuskisa semifinaaleineen kaikkineen. Ja Sussuhan sieltä pokasi voiton kotiin, aivan kuten voisi pokata sinutkin milloin tahansa halutessaan. Vai väitätkö vastaan?

Itse asiassa uskaltaa jopa väittää, että jos onnistuisit saamaan tämän kaunottaren omaksesi, isäsi ja kaverisi yrittäisivät kaikin keinoin onnistua hänen hurmaamisessaan. Sellainen säihkysilmä Suelyn on.

-Olen yksi maailman kauneimmista naisista. Kun tiedän sen, minun on helpompi elää. Silloin voin suhtautua ”oletpa kaunis” -tyylisiin lausahduksiin aivan samoin kuin joku sanoisi ”hyvää päivää, hieno sää tänään”, on Sussu lausunut.

Mutta mitä mahtaisi mimmi todeta, jos loihtisit huuliltasi:

-Minneepä se oun Ville-poeka Vehmersalamelta, etköön lähtis navettaemännäksi miullen, kun siussa on tuota luonttaista rotevuutta noehin sankonkantohommiloehin.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Suelyn Medeiros

Kommentit

Oma kommentti