Tämäpä tästä puuttuikin – Johanna Tukiaisen ”Lööppijulkkis”-sinkusta ideavarkaussyytöksiä!

Johanna TukiainenKesän puheenaihe, Johanna Tukiaisen Lööppijulkkis-sinkku, jaksaa puhuttaa. Nyt esiin on astunut oululainen ohjelmatoimistopomo Ville Schroderus, joka syyttää Tukiaisen tuottajaa, Tuija Järvistä ideansa rohmuamisesta.

Kyse on sinkun kannesta, johon Schroderus katsoo kehitelleensä idean.

-Olen suunnitellut sen kannen. Sen, että siihen tulee kännykkä ja pinkki tausta, toimitusjohtaja Schroderus vakuuttaa Hymylle.

Schroderuksen mukaan Järvinen otti häneen yhteyttä sinkun suunnitteluvaiheessa. Schroderuksen mukaan todisteellinen puhelinkeskustelu käytiin muun muassa sinkun kansikuvaideasta. Hän myös neuvoi tuotannossa ja jakelukysymyksissä.

-Nimeäni ei ole tässä yhteydessä mainittu, en edes ole saanut sinkkua, vaikka se luvattiin minulle lähettää. Luultavasti aion vaatia rahallista korvausta asiasta, toimitusjohtaja Schroderus kertoo.

Hänen mukaansa on selvää, ettei ideoita jaeta ilmaiseksi.

-Olisihan mainostoimistokin laskuttanut tuollaisesta.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tekijanoikeussota-looppijulkkiksen-ymparilla-kiihtyy-nyt-lataa-tuksun-manageri

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Ville Schroderus

Kommentit

Herttinen! Joko ne on saanut kannen sille levylle?? Sähäkkää toimintaa.

Jumaleissön! Mokamokamoka! Tunageri-Maijan sivulta saa tilata sinkkuva! Sikana! Säkissä! Ei ole Sghro… Scghor… Spock… Villen ideoimaa kantta laitettu suotta näkyviin…

”sinkkua ei voi ostaa juuri mistään”? Kerro yksi (1) paikka, josta sitä voi ostaa. Ennenkuin vastaat itsestään selvyytenä ”managerin ja artistin nettisivuilta”, tarkista asia…

Villen neuvot jakelusta ja tuottamisesta ovat selvästi olleet erittäin tasokkaita. Sinkkua ei kai voi ostaa juuri mistään, joka on varmasti Tukiaisen imagolle hyväksi.

Mistä näitä ”markkinoinninammattilaisia” oikein tulee? ….

näin voi käydä vain, kun kaksi manageroinnin huippuammattilaista kohtaa ja street smartia on enemmän kuin lääkäri määrää.

Kavin itse katsomassa taman tuottajan sivuja ja kredibiliteettia voisi irrota hieman enemman, jos joku edes osaisi kirjoittaa suomea ilman noin jarkyttavia kirjoitusvirheita. Lisaksi, jos sopparia ei ole allekirjoitettu, niin huono juttu. Lisaksi miten paljon tuollaisesta ideasta voi veloittaa – 50 euroa korkeintaan.
Ei tuo tuottajan imago nayta mitenkaan businessorientoituneelta – vai onko kyseessa vaan sivubisnes tai kenties harrastus?

Ai helvetti että alkoi naurattamaan kun katsoin tuon Schroderuksen firman nettisivuja. ”Juontajat” -kohdassa oli neljä juontajaa: Schroderus itse, sitten BB-Niko, BB-Minna ja BB-Risto… Vaikuttaa varsin tasokkaalta ohjelmatoimistolta…

Vähän tuntuu oudolta, että ihan vaan puelinkeskustelun perusteella voidaan puhua ideavarkaudesta..? Ymmärtäisin kyllä jos ko. hlö olisi jotain sellaista matskua tehnyt, joka olisi tekijänoikeussuojan alainen, mutta ei kai mikään alustava keskustelu voi sellainen olla..

Ikävää julkisuutta mokoman sinkun takia koko ajan. Uskaltaako edes kukaan arvostella itse levyä puhumattakaan kannesta? Tosi raadolliseksi mennyt koko homma..ja kummallista hörhöilyä. Lopettakaa jo aikuiset ihmiset!

Eikös se vain olisi parempi jos omaa nimeä ei tuotaisi ollenkaan esille tuollaisessa yhteydessä? Kyllä minä mieluummin antaisin oman ideani mennä käyttöön ihan ilmaiseksi kuin että nimi lukisi tuon lätyn kansilehdykässä…

tuo villehän on se takavuosien idols-tähti!!! aivan mahtava persoona! ja kyllä tollanen ideoiden toisilta vieminen on sairasta hommaa.. v

Mulle on ihan sama, mitäs Jorma ajattelee mutta Tuksu on turha.

Ville on oikeassa. Villelle korvaus ideasta. Ois hauska nähdä Villestä kuva.

Olen täysin Villen takana, Tuksu on turha julkku! HYVÄ VILLE!

Aina uusia haaskalintuja ilmaantuu Tukiaisen pään päälle.
Veikkaan, ettei tämä tähän lopu.
Noh, onhan se mukava hihitellä tuolle universaalille tyhmyydelle.

4.8.2009 klo 16.16, jorma9696 (vierailija):

se ville on aika hintti !

ENTÄS SITTEN????

Jauhetaan täällä muidenkin ihmisten seksuaalisuudesta ja siitä kuinka norsulta joku näyttää niin miksei Villestä voi iskeä totuuksia tiskiin?! Julkkistyrkky, julkkistyrkkyjen kimpussa. Viihdettä tämä ei tosiaan enää ole. Säälittävää luettavaa. 🙁

4.8.2009 klo 16.16, jorma9696 (vierailija):

se ville on aika hintti !

ENTÄS SITTEN????

hehehehe…tuijapuija ”hoitaa”…hahahaha…nauran kuutamoon..hohohohohihihihi

Onko me saatu sitten jo kolmas turha julkkis. Kyllä oli tuo vaatimus pikkaasen sitä luokkaa pölijä.

Tuija Järvinen vastuuseen varkaudesta. Luulisi tuottajan tietävän mikä on omaa ja mikä ei. Nostakaa tutkintapyyntö ja rikolliset kiinni.

Joopajoo… Toihan on niin, että ideasta maksetaan tai siis paremminkin siitä kun sopparin on tehnyt. Itse asiassa emme edes ideoi ellei sopparia tule. Neuvottelussa voi olla vaikka mitä puheita, mutta kyllä lähtökohta on se, että mainostoimistojen ammattitaitoon luotetaan. Tää on sellanen ala, että me tiedämme, mikä trendi myy. Ei meiltä onkia tartte tietoa.

Oma kommentti