Tänään on naistenpäivä – kansanedustaja ehdottaa miestenpäivää!

Antti KaikkonenKansanedustaja Antti Kaikkonen on huolissaan miesten asioista naistenpäivänä. Antti kirjoittaa Facebookissaan, että naisten ja miesten tasa-arvo on edistynyt merkittävästi, mutta ehkäpä tarvittaisiin myös miestenpäivä, jotta nostettaisiin keskusteluun myös leimallisesti miesten ongelmia.

-Vielä on tehtävää naisten aseman parantamiseksi, esimerkiksi palkkatasa-arvon suhteen. Mutta tarvittaisiinko myös miestenpäivä? Esimerkiksi huoltajuuskiistoissa miehet ovat epätasa-arvoisessa asemassa. Eipä ole vielä yhteiskunta valmis… Siitäkin huolimatta, hyvää naistenpäivää kaikille, Antti kirjoittaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kaikkonen, naistenpäivä

Kommentit

Ei tarvi miehet erikseen omaa päivää.. Ehkä sitten kun tasa-arvot on oikeesti kohillaan.. Miehen euro olis naisillekin oikeasti se euro jne..

Sovitaan että naistenpäivä on tuo 8.3 ja miesten päiviä on loput.

onhan tosiaan se kansainvälinen miestenpäivä ei kai enää omaa päivää me suomen miehet tarvita?

Palkat ovat tasa-arvoisia. Miesten ja naisten väliset erot ei johdu syrjinnästä.

Selitys löytyy tilastoharhasta ja siitä että miehet vain keskimäärin tekevät kovemmin ja pidempään töitä isopalkkaisissa ammateissa.

Tämä on monta kertaa todettu, mutta feministit käyttävät sitä vieläkin aseenaan.

Mikäs tuo Antin puolue olikaan? Huoltajuuskiista-asioissa olen hänen kanssaan täysin samaa mieltä.Henk.kohtaisesti ei onneksi asia ole tuttu,mutta on kuitenkin niin,että nainen on useinmiten vahvammilla näissä asioissa kuin mies.

Oma kommentti