Tänään Turussa: Tepsin pelissä lanseerataan ”jäätytöt” – katso seksikäs kuva!

IcegirlsTänään klo 18.30 HK-Areenalla Turussa nähtävässä TPS-Ässät -pelissä nähdään kansainvälisissä ympyröissä patentoitua näyttävyyttä.

Areenalle astelee nimittäin NHL-kaukaloistakin tuttuja ”icegirlsejä” eli jäätyttöjä. Näiden kaukalotyttöjen tehtävänä on auttaa ja vauhdittaa pelin kulkua putsaamalla jäätä. Ja tuovathan he myös poltetta muuten kylmään halliin.

-Tässä tuodaan vähän silmäniloa ja ison maailman showmeininkiä matseihin, tyttöjä luotsaava Lola Wallinkoski kertoo Hymylle.

Mimmit on nimetty legendaarisen Dennis-pizzerian mukaan Dennis Icegirlseiksi. Tytöt ovat kuitenkin kotoisin Lola´s Pussycats -tanssikokoonpanosta, joskin toimivat tässä aivan omana joukkionaan.

Teksti:Hymyn toimitus
Avainsanat: Lola Wallinkoski, jääkiekko, TPS, Ässät, Pizzeria Dennis, icegirls, jäätytöt

Kommentit

Onpa noita muillakin joukkueilla, tuttu näky myös esim. HIFKin matseissa. Tämä juttu nyt vaan sen takia, että joku julkimo mainostaa…

jääpojat takaisin ja vaatteettomat tytöt kotiin. samalla tavoin, kuten myös jalkapallo-otteluissa toimivat pallotytöt ja pallopojat, ovat tepsin junnut odottaneet vuoroaan päästä jäätä kolaamaan. ja hoisi vielä homman palon sujuvammin

Mahtavaa! Tytöt hoiti työnsä loistavasti ja toivat lämpöä halliin! Hyvä Turku!

No ei noi nyt ihan kauheesti näytä tulevan. Mutta mä tulen NYT!

Loistavaa! Nättejä tyttöjä ja hyvä homma. Hieno, että jotkut tekee edes jotakin eikä vaan maa itsesäälissä kuten suurin osa tälläkin sivuilla kävijöistä!

Mites toi Ilves IceGirls? Eipä tainneet olla ekoja kuitenkaan 😀

Tarjamme valitti kaukalon tappeluista, mutta naisten esineellistäminen on (ex)pressan mielestä ihan ok homma. Wonderful.

Näkee kyllä treenaamattomista reisistä ja löllymahoista, että ovat pizzerian lähettiläitä.

Suuren maailman tyyliä: ärrävikasen missukan perseenkeikuttajaslutit. Just.

Olisivat hankkineet mieluummin vaikka Seiska-Pasin (Nielikäinen). Naurettavaa, säälittävää TPS. Ensi kerralla järjestätte varmaan stripparin (mies ja nainen)erätauolla k18 anniskelualueella. Ei lätkäfani tule katsomaan Lolan Jäätyttöjä vaan peliä ja pelaajia. Runkkareita varten on Keltaiset Ruusut ym…

Ennen vanhaan peliä markkinoitiin että tule ja näe vellu tai lalli. No kyllä sitten sinne tuli mentyäkin. Mutta kyllä on aika heikoksi mennyt jos vetonaula on tämmönen.

Kyllä mä voisin noitten muikkeleitten kanssa vähän kolata!

Siis täähän on aivan kauheeta naisen vartalon esineellistämistä. Nyt pitää lopettaa oluen myynti halleilla ettei maria ja päivi järkyty enempää.

Vaikka pidän naiskauneudesta, koen kiekkopeleissä vatkaavat tytöt lähinnä vaivauttavana. Areena kuuluu kiekkoilijoille pelin aikana.

Oma kommentti